kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.413
- Πόντοι
- 3.506
10 και μια Mustang του 67.Δεκα ή έντεκα εκατομμύρια τελικά;
Εμπαινε Σειρηνακη!
10 και μια Mustang του 67.Δεκα ή έντεκα εκατομμύρια τελικά;
Δεκα ή έντεκα εκατομμύρια τελικά;
Σε κάνα ganbang την βλέπω χωμενη και χιλιοχυμενη.. Άγιος ΣειρηνάκηςΤης αξίζει γερή ξεφτίλα γιατγί είναι σκατοχαρακτήρας και δεν έχει μετανοιώσει για ότι έκανε, δεν πρόκειται να αλλάξει. ΜΟΝΟ προτάσεις για τσόντες έχει το μέλλον για αυτήν, από εδώ και πέρα.
Τέτοια ποιότητα στην Αφρική σε μαύρο χρώμα το πολύ μία μακαρονάδα κ το ταξί τηςΕσύ αν είχες πόσα θα έδινες ?
Εγώ αν είχα μέχρι ένα δεκαχίλιαρο το έδινα αλλά με κώλο μέσα.
Το κατεχει παντως το παρτι με ουζα το πουταναριο.Αντε να το δουμε και σε hardcore.
θα της έλεγε "go fuck yourself first, then from the profits I pay you good cash"τελευταιος και καταιδρωμενος ο σειρηνακης.. λες και αν εβγαινε επισημα στην αγορα η Αμπερ δεν θα ειχε προτασεις απο κολοσσους της πορνοβιομηχανιας... Και ποιον θα εβαζες ρε Μητσο να τη γαμησει απο το αστειο ροστερ σου; Το Διονυση απτο μαστερσεφ; Τα λεφτα τα εχεις να τα δωσεις μπροστα ή μετα τις πωλησεις;
Πως έγινε έτσι ο .LAK?
Οτι και να ειναι δεν θα την χαρακτηριζα ξεφτυλα αν επαιζε σε τσοντα ουτε αυτη ουτε και καποια αλλη γυναικα. Ειναι πολυ ομορφη, απο τις πιο ομορφες γυναικες για την ωρα που ειναι ακομα νεα τουλαχιστον. Οσο για την πραξη της σιγουρα εχει καποια διαταραχη η παιρνει καποιες ουσιες, δεν εξηγειτε αλλιως...Της αξίζει γερή ξεφτίλα γιατγί είναι σκατοχαρακτήρας και δεν έχει μετανοιώσει για ότι έκανε, δεν πρόκειται να αλλάξει. ΜΟΝΟ προτάσεις για τσόντες έχει το μέλλον για αυτήν, από εδώ και πέρα.
Ωπα είσαι σκληρός χυστης ρεΘα ήθελα να την δω σε τσόντα όπου θα πνίγεται στο λαρύγγι ενώ ταυτόχρονα την κατουράνε.
Και ενώ κλαίγοντας θα λέει για την πατριαρχία σε καθε μυξοκλαμα θα πέφτει και σφαλιάρα
ΥΓ είμαι λίγο βίαιος το ξερω
Για το Τζονυ τον αδερφό μας και για κάθε καργιολα που μας έπρηξε και δε μπορούσαμε να κάνουμε κάτιΩπα είσαι σκληρός χυστης ρε
Καυλαα φιλε μαζί σου κ γω βίαιος είμαι..να τη σακατευει το λαιμό καμια 18+ ψωλή να λέει κλαίγοντας πονάει ο λαιμός μ κ να συνεχίζει ο τιτάνας να τη τρυπάει το λαρύγγι τηςΘα ήθελα να την δω σε τσόντα όπου θα πνίγεται στο λαρύγγι ενώ ταυτόχρονα την κατουράνε.
Και ενώ κλαίγοντας θα λέει για την πατριαρχία σε καθε μυξοκλαμα θα πέφτει και σφαλιάρα
ΥΓ είμαι λίγο βίαιος το ξερω