Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.575
- Πόντοι
- 736
διακριτικο και χαριτωμένο αλλα οδοντογλυφίδα.. για να σε παρω στα σοβαρα θα πρεπει να το φορτώνω ωμο........θα ειναι ταπωμενος
διακριτικο και χαριτωμένο αλλα οδοντογλυφίδα.. για να σε παρω στα σοβαρα θα πρεπει να το φορτώνω ωμο........θα ειναι ταπωμενος
η λολιτα που ειναι?Πάλι μπαν ο Τζιμάκος;
....ααααα σ'αυτο δεν μπορω να βοηθησω, δεν μ'αρεσουν οι κωλοι με κομμωσηδιακριτικο και χαριτωμένο αλλα οδοντογλυφίδα.. για να σε παρω στα σοβαρα θα πρεπει να το φορτώνω ωμο....
ριξε ενα λουκετο στο μαντρι εδω και παμε καφενε....ααααα σ'αυτο δεν μπορω να βοηθησω, δεν μ'αρεσουν οι κωλοι με κομμωση
ιγουώ ιντριγκάρομαι με Ευτυχία κρυμμένη στους θάμνους με φυσοκάλαμο αμαζονίου.η λολιτα που ειναι?
Αλβανίδα για σπίτι και Ελληνίδα για γκόμενα...
Ωχ μωρέ συγνώμη λάθος τα εγραψα, Ελληνίδα για σπίτι, Αλβανίδα για γκόμενα ήθελα να γράψωΚαι εγώ έτσι νομίζω είναι το πιο καλό.αλβανιδα για να ανοίξεις σπίτι. Να σε έχει καθαρό και να έχεις ένα πιάτο φαι κάθε μερα...και ελλεινιδα για να την έχεις για γαμησια και ξεφτιλικια..
Πάλι μπαν ο Τζιμάκος;
Μία εβδομάδα στον παράδεισο, με την άμμο στα πέλματα, την αλμύρα στο σώμα μου και την καλύτερη παρέα.ιγουώ ιντριγκάρομαι με Ευτυχία κρυμμένη στους θάμνους με φυσοκάλαμο αμαζονίου.
Επίσης δαγκοχείλι98 φαίνεται δυνατό.
Ρεπάρουν διακοπάρουν γουικεντάρουν και σύντομα κοντά μας 2έργα καράτε 1σέξ
πασπαλισμένες με αχλύ μυστηρίου κι έξι μικρές αχιβάδες.
Φυσικά και γουστάρω!!!!!
Θεός, τέλος...Α εσυ είσαι ..δηλαδή θες Ελληνίδα για να καθαρίσει και να φτιάχνει φαι?κατάλαβα ετοιμάσου να δίνεις λεφτά σε ντιλιβερι και καθαρίστριες..γιατί από σπίτι οι ελλεινιδες δεν..
Οχι, πρώτη φορά γράφω εδω. Επίσης είναι 'κλώνος' και όχι 'κλόνος'.Εσύ πάλι νέος κλονος του υπουργαρας είσαι?
Καινουργιος ειμαι στο φορουμ, θα σου το ξαναπώ. Επισης, το συντακτικό σου δείχνει άνθρωπο πολύ μειωμένης αντίληψης.Α να τος ο υπουργαρας.μονο αυτός μας τι λέει για λάθη ορθογραφίας
.υπουργαρας αυτός ποιος κλονος ειναι ο 20?
Γενετιστής Αλβανός .Λάθος φίλε.μοι αλβανίδες.ειναι βαλκανιες με ρουμανικό σλαβικό και ιταλικό αίμα..οι ελλεινιδες δεν είναι βαλκανιες ούτε χουν σλαβικό αίμα
.οι ελλεινιδες είναι από τη μέση Ανατολή σαν DNA και καταγωγή..βαριεμε να το εξηγώ..αλλά το έχουν αποδείξει..ειδικά στα νησιά κρητξ Κυκλάδες.ροδο παίζει πολύ αραβική εμφάνηση στις ντόπιες
.
Είσαι διανοητικά ανάπηρος αν θεωρείς ότι η γλώσσα του Αριστοτέλους, του Πλάτωνος και του Σοφοκλέους είναι 'σιγά η γλώσσα'. Αν επιπλέον είσαι αλλοδαπός, μπορείς να βγάλεις ένα εισητήριο χωρίς επιστροφή και να ζήσουμε και εμείς και εσύ καλύτερα.Α σε μας αγόρι μου υπουργαρας.δε μιλάμε τελεια τα ελληνικά και ειμαστε μειωμένοι.σιγα τη γλώσσα δηλαδη..αμα θες μιλάμε αγγλικά που μιλαω καλά..ζούσα αγγλια