Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν μπορώ να ξέρω τους λόγους που έχει η καθεμιά.Δικούς τους λόγους λέγοντας;
Ε ναι.Σίγουρα.
Αλλά με την η έκφραση "δικούς της λόγους" λογικά εννοείς "ξεκάθαρα προσωπικό συμφέρον".
Α καταλαβα, εισαι τυπισσα και παρακολουθουσες καιρο το σαιτ.Πάλι δεν κατάλαβα!
Α και δεν είμαι "τύπος"
Είδες που οι ελληνιδες πηραν πουλο στο διαγωνισμό?Άστα Ανεστάκο Ζαν,έχω βάλει τη γάτα μου και κλαίει
Ρε θα κόψεις τις μαλακιες....Το προσωπικό συμφέρον (καλώς ή κακώς) έχει βλάψει πολύ τις ανθρώπινες και δη τις ερωτικές σχέσεις σήμερα
Και τη σε νοιαζει εσενα ρε γκει τι ειναι?Α καταλαβα, εισαι τυπισσα και παρακολουθουσες καιρο το σαιτ.
Όχι δεν το ήξερα, χθες γράφτηκα. Αλλά γιατί η ειρωνεία;Α καταλαβα, εισαι τυπισσα και παρακολουθουσες καιρο το σαιτ.
Πάντως η δική σου πουτσα σκιπταρι δεν έχει δει Ελληνικό μουνι ούτε σε βάπτιση.Χαχα πολύ καβλα μπρο πάλι έφαγαν αυτό που ξέρουνε να τρώνε καλά οι ελλεινιδες..δηλαδή πουτσα!
Τι πίτσα αραπη φάγανε οι ελλεινιδες οι αχαιρεφτες από τις νοικοκυρές τις αλβανιδες..23 ποντοι και χοντρη.τωρα είναι στο ΚΑΤ για ραματα οι ελλεινιδες!!
Καμια ειρωνια γλυκια μου, κατι δικα μας εδω.Όχι δεν το ήξερα, χθες γράφτηκα. Αλλά γιατί η ειρωνεία;
Τη μια χουφτα τη φωναζει ελλεηνιδα και την αλλη αλβανιδα. Οποτε διαλεγει και «πηδαει».Eσυ δηλαδη τωρα για να καταλάβω έχεις γκόμενα Αλβανιδα ; εχεις γενικότερα επιτυχία στις Αλβανιδες ;
Τη μια χουφτα τη φωναζει ελλεηνιδα και την αλλη αλβανιδα. Οποτε διαλεγει και «πηδαει».
Για πες ρε φίλε εθνικότητες που έχεις γαμησει και σου φαίνονται ότι οι ελλεινιδες είναι οι χειρότερες με το χρήμα ;Ρε θα κόψεις τις μαλακιες....
Μεγαλύτερο προσωπικό συμφέρον εχουν οι ελληνιδες σε σχεση με τις αλλες εθνικοτητες.
Αν δεν εχεις παραδακι ελληνίδα δεν σου κάθεται.
Οποτε πες για το συμφερον των ελληνιδων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και τη σε νοιαζει εσενα ρε γκει τι ειναι?
Πηγαινε σε φωναζει η χατζη να σου δωσει φρουτοκρεμα
Ρε μαλακιδες εισαστε??Ναι τύπε μου απλά να δώ για ποιο λόγο μας ζαλίζει τα αρχιδια με τη κλαψα του για τις ελληνιδες συνεχώς. Πωπω απαλεφτος και αυτος.
Γενικα το στύλ αντρα που γκρινιάζει ολη μερα οτι δεν εχει γκομενα πωπω οτι χειρότερο στυλ ανθρωπου κυκλοφορει.
Πάλι δεν κατάλαβα!
Α και δεν είμαι "τύπος"
Τύπε , άντρας που γκρινιάζει όλη μέρα , για οποιοδήποτε θέμα , δεν είναι άντρας. Είναι μεγαλωμένος σαν κουνιστός.Ναι τύπε μου απλά να δώ για ποιο λόγο μας ζαλίζει τα αρχιδια με τη κλαψα του για τις ελληνιδες συνεχώς. Πωπω απαλεφτος και αυτος.
Γενικα το στύλ αντρα που γκρινιάζει ολη μερα οτι δεν εχει γκομενα πωπω οτι χειρότερο στυλ ανθρωπου κυκλοφορει.
Μαλακιες λες...Για πες ρε φίλε εθνικότητες που έχεις γαμησει και σου φαίνονται ότι οι ελλεινιδες είναι οι χειρότερες με το χρήμα ;
Στα γρήγορα μπορώ να σου πω , πως Ρωσίδες , Ουκρανές, Ουγγαρέζες, Λιβανεζες,Μαροκανες, Τυνησιες, Βουλγάρες, Κινέζες,Μολδαβες είναι χειρότερες
Έχεις γαμησει μωρή πουστρα τις εθνικότητες που σου λέω ;Μαλακιες λες...
Ακομα και οι ρωσιδες ουκρανες που λενε οτι αγαπουν το χρημα πι ελληνιδες ειναι χειροτερες.
Πολωνες γερμανιδες τοπ...εδω πετυχα ολλανδη που με ταιζε 4 μηνες οταν ημοθν στο αιντχοφεν.
Και εφυγα γιατι ηθελα να δουλεψω αλλιως θα με ταιζε ακομα.
Κοψτε τις μαλακιες με τις ελληνιδες επιτελους
Μαλακιες λες...
Ακομα και οι ρωσιδες ουκρανες που λενε οτι αγαπουν το χρημα πι ελληνιδες ειναι χειροτερες.
Πολωνες γερμανιδες τοπ...εδω πετυχα ολλανδη που με ταιζε 4 μηνες οταν ημοθν στο αιντχοφεν.
Και εφυγα γιατι ηθελα να δουλεψω αλλιως θα με ταιζε ακομα.
Κοψτε τις μαλακιες με τις ελληνιδες επιτελους