Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ξυπνησες κοριτσαρα;;Μπούτσα με 4.5 εκ που το εχεις δεν το λες...εσυ είσαι ενα γυναικωτο στρακι που ψωφαει να πηδηθει απο τον κωλο και στο λεω εγω με μεγαλη βεβαιότητα...
Εχω πηγη...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι σε νοιαζει μωρή σαρδαναπαλη απο ειναι η κοπέλα?.
Τινος εισαι συ τυπε;Πραγματικά έχω σοκαριστεί από ορισμένους εδώ! Ξαναδιαβάστε τι γράψατε, το τρόπο σκέψης, την συμπεριφορά και τον λόγο σας και έχετε την απάντηση γιατί δεν σας πλησιάζει Ελληνίδα.
Γαμιολακι κοντοπουτανο κανε μωκο θα πεσει μπερντακιΞυπνησες κοριτσαρα;;
Τι εννοείς;Τινος εισαι συ τυπε;
Το σκιπιταρι ζαχαρώνει τη φέτα ;;; Δε το περίμενα.Σκέφτομαι αλλαγή εθνικότητας Σκιπταρ.
Εσύ πάντως μια χαρά ζαχαρώνεις τον κώλο του Θέμη Κανέλλου.
Δικαιώθηκε ο αγώνας σουΜε μεγάλη μου χαρα ανακοινωνω ως νικητριες του διαγωνισμού τις αλβανιδες.
Τελικα οι αντρες προτιμούν τις αλβανιδες και οχι τις ελληνιδες.
Ενα μπραβο στα κοριτσια απο την Αλβανια τα οποια μας κανουν να αισθανόμαστε άντρες.
Ενα μαθημα για τις ελληνιδες να αλλαξουν τροπαριο και να γινουν καλύτερες να αφησουν τους εγωισμους τα σνομπαρισματα και οτι κακομαθημενο κουβαλάνε να παψουν να ζητανε τον ουρανο με τα άστρα και να μην εχουν μεγαλοιδεα για τον εαυτο τους.Να αφησουν τα εγω τους στην άκρη και να κοιταξουν να ερωτευτουν να δινουν ευκαιριες και να ζησουν τον ερωτά και το παθος.
Και γιατί γράφεις Greeklish?Nai agaph
Με νευρα ξυπνησες κοριτσι, μαλλον δεν εφαγες κανεναν κρυο να στρωσειςΓαμιολακι κοντοπουτανο κανε μωκο θα πεσει μπερντακι
Ποιου κλωνος εισαι τυπε;Τι εννοείς;
Ωραια, τωρα ειναι η ωρα να ανοιξεις ενα νημα δημοσκοπηση για τις δικες σου προτιμησεις, σκιπηταρους ή Ελληναρες γουσταρεις να σε καρφωνουν;;Με μεγάλη μου χαρα ανακοινωνω ως νικητριες του διαγωνισμού τις αλβανιδες.
Τελικα οι αντρες προτιμούν τις αλβανιδες και οχι τις ελληνιδες.
Ενα μπραβο στα κοριτσια απο την Αλβανια τα οποια μας κανουν να αισθανόμαστε άντρες.
Ενα μαθημα για τις ελληνιδες να αλλαξουν τροπαριο και να γινουν καλύτερες να αφησουν τους εγωισμους τα σνομπαρισματα και οτι κακομαθημενο κουβαλάνε να παψουν να ζητανε τον ουρανο με τα άστρα και να μην εχουν μεγαλοιδεα για τον εαυτο τους.Να αφησουν τα εγω τους στην άκρη και να κοιταξουν να ερωτευτουν να δινουν ευκαιριες και να ζησουν τον ερωτά και το παθος.
Του aegean orkΠοιου κλωνος εισαι τυπε;
Σιγα μην ειναι και του ΚυριακουΤου aegean ork
Κανονικοτατη...Τι έγινε φάγανε πουτσα οι βρωμες?
Αυτο λεω στα 9 γαμιολια αλλα φανταζονται κλωνους και ιστορίεςΕίδες με το που σταματησαμ να ψηφίζουμε οι άνετη νίκη για τις αλβανίδες!κατά βάθος κανένας δε γουστάρει τις κομπλεξες τις ελληνιδες
Φασιστα κερδισαν οι αλβανιδες πως αισθανεσαι?Άντε και υποδοχή ηρώων από τους συμπατριώτες σας στα Τίρανα,με τιμητική κλακέτα από τον Έντι Ράμα σας εύχομαι.
(Αν και ο Λίντερ προτιμάει Θέμη Κανέλλο)
Ακομα τιποτα.Αυτο λεω στα 9 γαμιολια αλλα φανταζονται κλωνους και ιστορίες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φασιστα κερδισαν οι αλβανιδες πως αισθανεσαι?
Πάλι δεν κατάλαβα!Ποιου κλωνος εισαι τυπε;