Lasufin
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 740
- Πόντοι
- 86
Εσας ναι σας γλεντάω...Ανεστάκο Ζαν νομίζεις ότι είσαι άτρωτος και γλεντάς τους πάντες;
Εσας ναι σας γλεντάω...Ανεστάκο Ζαν νομίζεις ότι είσαι άτρωτος και γλεντάς τους πάντες;
<3Τι σε νοιαζει μωρή σαρδαναπαλη απο ειναι η κοπέλα?.
Καλημερα Ευτυχη!
Γτ δε γουσταρουν αλβανους σαν εσενα.Ασε μας ρε φιλε ππυ θα το παιξεις και συμβουλατορας..
Εγω φιλε εχω βγαλει τη μεθοδο της αυτοβελτιωσης και αυτο βοηθαει να πεφτουν οι γκόμενες..τονθεμα δεν ειμαι εγω η εσυ αλλα γιατι δεν κάθονται ευκολα.
Γιατί να πρέπει να βρουμε μεθοδους κλπ...
Υποχωρησεις και συμβιβασμους???
Φιλε εισαι λουζερ μ αυτα που λες
Παπαρι μη μας δειχνεις τη χουφτα σου,ολη το ξερουμε οτι το πας μαρουλι...Γτ δε γουσταρουν αλβανους σαν εσενα.
Πιασε τωρα τη γκομενα σου και ασε μας εμας με τις ελληνιδες
Αι πηδησου ρε αγαμητο γαμιολακι..πηγαινε γλύψε τα σκατοχαρτα της ελενας...Καλημερα Ευτυχη!
Ακριβως γιατι αμφιβάλλεις...Α,εσύ είσαι δηλαδή ο ιθύνων νους του self coaching,self improvement και μέντορας στους τύπους του Men Of Style?
ανοιξε νημα με συγχρονες μεθοδους πεσιματος κλπ να βοηθησεις κοσμο φιλε λασουφιν ...τι λες?Ακριβως γιατι αμφιβάλλεις...
Μονο εδω μεσα 5 ατομα συμβουλεύω...εχω καταφερει και εχω χακαρει την αμυνα των ελληνιδων...τι καμακι τυπου παπια στησιμο ερμου και γεια σου κουκλα παμε για καφε η οαμε για ποτο η μου αρέσεις εχει τελειωσει.
Με λιγα λογια για να εχεις αποτυχια 100% ακολουθεις καμακι δεκαετιας 80.
Τωρα ειναι αλλοι οι μεθοδοι...
Καλα εσυ κοιμήσου και οταν ξυπνησεις θα σε μαθω
Θα ανοιγα ρε φιλε αλλα τα 10 γαμιολακια με ακολουθουν και θα το μπαχαλεψουν παλι...ανοιξε νημα με συγχρονες μεθοδους πεσιματος κλπ να βοηθησεις κοσμο φιλε λασουφιν ...τι λες?
μη μασαςΘα ανοιγα ρε φιλε αλλα τα 10 γαμιολακια με ακολουθουν και θα το μπαχαλεψουν παλι...
Εχω γραψει στο παρελθον πολλα τρικακια...
Εγω δεν μασαω απλα δεν θελω να μαθευοται τα τρικ δημοσια φιλε...οτι θες σε π.μ σου λεω οπως στους αλλους..μη μασας
δεν εχεις ακουσει την ψαγμενια "στην αρχη σε αγνοουν μετα σε κοροιδευουν μετα σε πολεμουν και μετα τους νικας"
σωστοΕγω δεν μασαω απλα δεν θελω να μαθευοται τα τρικ δημοσια φιλε...οτι θες σε π.μ σου λεω οπως στους αλλους..
Αρχικα η μεθοδος της αυτοβελτιωσης εχει να κανει περισσότερο με εμας, να βελτιώσουμε τον εαυτο μας να γινουμε περισσοτερο αξιακοι σε ολους τους τομεις..ειναι μεγαλο μελημα απο το 5 να πας στο 7 η απο το 3 στο 5.
Ενας αυτοβελτιωμενος αντρας ξεπερνα τον μεσο ορο και γινεται πιο αρεστος.
Ασε μας ρε φιλε ππυ θα το παιξεις και συμβουλατορας..
Εγω φιλε εχω βγαλει τη μεθοδο της αυτοβελτιωσης και αυτο βοηθαει να πεφτουν οι γκόμενες..τονθεμα δεν ειμαι εγω η εσυ αλλα γιατι δεν κάθονται ευκολα.
Τι υποταγή ρε μαλακα ;Με λιγα λογια υποταγη σε μουνι με οποιοδηποτε κόστος.
Εισαι η ντροπη του αντρικου φυλου η απόλυτη ξεφτιλα..
Αλβανοί ρε φίλε άνετα.Kατεβάζω πρόταση προς την ομάδα του pillowfights:
- Kάντε γκάλοπ αν είναι πιο ωραίοι άντρες οι Έλληνες ή οι Αλβανοί.
Και μετά σας παρακαλώ ανακοινώστε εδώ τα αποτελέσματα. Τη συνέχεια θα την αναλάβει ο στρατός και τα σώματα ασφαλείας.
Αφού έχεις αυτό βελτιωθεί ρε κοπανε, γιατί γκρινιάζεις ότι δε σου κάθονται.Ασε μας ρε φιλε ππυ θα το παιξεις και συμβουλατορας..
+ καφε δοντια που αναμεσα φυτρωνει κορταριΑλβανοί ρε φίλε άνετα.
Μαλλι σαν γλείψιμο από αγελάδα, σεξουλιαρικη προφορά , μακερωζει μπουφάν, πεταχτά αυτιά , κεφάλι σε σχήμα τηγανιου
εσυ τι δουλεια έχεις εδω μεσα ;;+ καφε δοντια που αναμεσα φυτρωνει κορταρι
εχεις δικιο παρασυρθηκαεσυ τι δουλεια έχεις εδω μεσα ;;
Νομιζα οτι ασχολεισαι με τον αφρό
Αστο γλυφομουνακια εχουμε καταλαβει τη καπνό φουμαρεις..Τι υποταγή ρε μαλακα ;
μουσουλμάνα είναι , να της πω ότι γράφω για ισλαμοπιθηκους στο νήμα με τους μεταναστες; Η να μη πω τίποτα και να πάρω άλλο ένα σκάλπ. Υποταγή είναι να είσαι παρακαλακιας η να έχεις πιάσει τόσο πάτο που επειδή δεν γαμας μπαίνεις σε σάιτ και βρίζεις όλες τις γυναίκες μόνιμα και κανείς και στημένους διαγωνισμούς.
Βέβαια από στήσιμο έχεις μεγάλη εμπειρία , έχεις κάνει τον κωλο σου διόδια , κοτα λυρατη