Νέα

Αλβανίδες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lasufin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Αλβανιδες vs Ελληνιδες

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    339
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Παραμεθόριο ημουν μωρη ξεκωλο γιατι τι σε νοιαζει?
Ειχα πάει με το ζορι τοτε και το ειχα πει κιολας οτι εγω τουρκο δεν πυροβολαω.
Και πόλεμος να γινει ολα στον αερα θα τα εριχνα...
Θα πολεμήσω για ποια χωρα?αυτη που μας έχει στο περιθώριο και τα τρωει ολα η ελιτ? Ανοιχτά τα συνορα να μπει οποιος θελει
Γτχ σου μουνόπανο.
Εκτέλεση και πέταμα στην γράνα με ασβέστη....

@athinaios44

:coffee:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Τη μαγκι την εχω γραμμενη στις κουραδες μου...
Η μαγκι ειναι γαμιολα...
Δεν την ξέρω αλλά είναι καύλα...
Γυναίκα με τέτοιο μάγκικο μυαλό,δεν θες κάτι άλλο...
Μακάρι να τον έπαιρνε κιόλας να κάναμε δίωρα σέσιονς....

:coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.357
Πόντοι
1.056
Αγορίνα μου εγώ αμα θέλω μπορώ να έχω. Το θέμα είναι αυτές τι θα μου προσφέρουν. Διότι το θέμα είναι κι εμείς να ικανοποιούμαστε, όχι να καταπιεζουμε τα θελω μας ετσι για να έχουμε σχέση και να λεμε οτι ειμαστε μια χαρα. Οι ελλεηνιδες δεν μπορούν να μας ικανοποιησουν. Δεν εχουν ουτε θηλυκότητα, ούτε ερωτισμό, ούτε τίποτα. Αν εσυ βολεύεσαι με αυτό πρόβλημα σου.
Θα σου ευχηθώ να γνωρίσεις γυναίκες απο άλλες χώρες, πχ Ρωσια κ.α. μήπως και καταλαβεις στη ζωη σου πως πρεπει να ειναι οι γυναικες.
Τύπε μήπως δεν τις ικανοποιείς για αυτό και δεν σε ικανοποιούν;:think:
Στις σχέσεις ότι δίνεις παίρνεις. Είχα σχέση με Λιθουανή. Μας κάνει;

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.457
Πόντοι
3.656
Τύπε δεν φτάνω καν στο σημείο να τις ικανοποιήσω (ή να μην τις ικανοποιήσω), διότι ήδη από την πρώτη επαφή τις έχω απορρίψει μέσα μου....Λιθουανή και βέβαια! Που την γνώρισες;
Στη Λιθουανια:confused:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.888
Πόντοι
736
βαλανε σφήνα την λιθουανια στην αλβανια ..:coffee:

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.357
Πόντοι
1.056
Τύπε δεν φτάνω καν στο σημείο να τις ικανοποιήσω (ή να μην τις ικανοποιήσω), διότι ήδη από την πρώτη επαφή τις έχω απορρίψει μέσα μου....Λιθουανή και βέβαια! Που την γνώρισες;
Μοντέλο ήταν και έμενε ένα διάστημα Αθήνα και την είχα γνωρίσει μέσω δουλειάς. Εσύ πως την βγάζεις στα ερωτικά; (εξαιρείται ο πληρωμένος ) Αφού δεν μπαίνεις καν στον κόπο με τον ντόπιο πληθυσμό όπως κατάλαβα.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.888
Πόντοι
736
ανεστακο μην ξοδεύεσαι θα μας πανε η λαχει αλβανια

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.357
Πόντοι
1.056
Υπάρχουν και ξένες που μένουν στην Ελλάδα εδώ και χρόνια. Αλλά σκοπεύω να μεταναστεύσω κιόλας. Ο πληρωμένος γιατί εξαιρείται; Είναι κι αυτό μια λύση. Ούτως ή άλλως το μυαλό μου δεν το ικανοποιούν οι ελλεηνίδες, ας ικανοποιηθούμε στο σεξ τουλάχιστον.
Μα ο νηματοθέτης βάζει και τις ξένες που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει Ελλάδα μέσα στην κατηγορία των Ελληνίδων. Θεωρεί ότι έχουν πάθει ελλεεινιδιαση. Μπορεί και να έχει δίκιο γιατί ήρθαν εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστριες από Αλβανία και ανατολικό μπλοκ τη δεκαετία του 90 και ο ντόπιος γυναικείος πληθυσμός δεν έγινε καλύτερος. Μάλλον έγινε χειρότερος. Συμφωνείς;

Honey98

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
183
Πόντοι
0
Ότι πιό εμετικό έχω διαβάσει είναι τα σχόλια ορισμένων εδώ. Και εντάξει οι Αλβανοί, έτσι γουστάρουν και γράφουν. Οι Έλληνες ήθελα να ήξερα, από μήτρα ελληνική δεν βγήκαν; Tόσο μίσος;

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.357
Πόντοι
1.056
Ότι έγινε χειρότερος ναι συμφωνω προφανως. Αλλά αυτό δεν συνδεεται με την μεταναστευση. Αλλωστε, ειδικα οι ρωσιδες, γεωργιανες κα ήταν πολυ κλειστές στον δικο τους κυκλο.
Γιατί δεν συνδέεται με την μετανάστευση; Υπήρξαν προσμίξεις. Θα έπρεπε ο γυναικείος πληθυσμός να γίνει καλύτερος αφού οι ξένες είναι παντού καλύτερες. Για τις Γεωργιανές συμφωνώ ότι ήταν πολύ κλειστές αλλά δεν τις πλησιάζω γιατί δεν θέλω να μπλέξω με τους ασβερκους συγγενείς τους :confused: (Δεν μου αρέσουν και εμφανισιακά)

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.357
Πόντοι
1.056
Δεν υπήρξαν προσμίξεις, ο ξένος πληθυσμός ποτέ δεν έγινε αποδεκτός από τον ντόπιο. Πάντα υπήρχε ρατσισμός. Και φαίνεται και από πολλά σχόλια ακόμη αυτό. Συνδέεται με πολλά άλλα εκτός, όμως, της μετανάστευσης. Συνδέεται με τα πρότυπα που προβάλλουν τα ΜΜΕ, με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το γενικότερο μπουζουκολαϊφστάιλ που κυριαρχούσε...
Δεν έγιναν προσμίξεις 35 και χρόνια; Αθήνα μπορεί όχι τόσες πολλές γιατί είναι μεγάλος ο πληθυσμός και αρκετοί μετανάστες έφτιαξαν δικές τους κοινότητες και δεν ενσωματώθηκαν (όπως π.χ. γίνεται τώρα με τους μουσουλμάνους), στην επαρχία όμως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια χαμός από μεικτούς γάμους. Οι νεαρές Ελληνίδες που ζουν επαρχία είναι σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα αυτών των γάμων.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.480
Πόντοι
11.146
μιλησε το χαμπερι για χαμπαρια..

οπου και να πας γαμιουντε ...και εσυ με αλλους 3 ,5 προσπαθητε να μας επιβάλλετε οτι ο κοσμος δεν γαμει..:2funny::2funny:
....ρε αλανι, κρινουν εξ ιδιων τα αλλοτρια !!!! :jerking2:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
Καλα εσυ κοιμασαι ορθιος..οταν αντιληφθείς οτι μπαίνουν μελη και ψηφιζουν μονο και μονο γιατι εχουν βιωσει τα αβιωτα με τις ελληνιδες τοτε θα το καταλαβεις
Κατέβα για πολιτικός ρε συσπειρωτη.

Ουστ μωρή κομπλεξική και μικροτσουτσουνη λεκαναντζου, Κασσιανή Πορνη της τρουμπας. Σπερματοκλανιερα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Καλα στο τελος θα βλέπεις οραματα κακομοίρη
Περιμενω με ανυπομονησια ποτε ο Ρομπερτ Ντε Νιρο θα αρχισει να γραφει ιστοριες για μπαντιλικια μυτη/τακουνι και κλωτσομπουνιδια στους δρομους. Ηταν ενας τυπος λασουφιν/γιουσουφιν που το παιζε τρελιτσα και μετα αρχισε να μαρτυραει διχως ξυλο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Το λέμε καθαρά πλέον. Οι ελλεηνίδες είναι ο πάτος και ο απόπατος όλων. Δεν αξίζουν για τίποτα, ούτε για σχέση, ούτε για σεξ, ούτε στον πληρωμένο έρωτα, ούτε σε προσωπικότητα. Το απόλυτο τίποτα... Δυστυχώς μεγάλωσαν με πολύ λανθασμένα πρότυπα και κάηκαν.
Επιτελους Κασσιανη εκανες το προφιλ με το ονομα που σου αρμοζει. :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506

Stories

Νέο!

Stories