Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Την έβλεπες την Μαγκάρα στον καθρέφτη όταν σε στραπόναρε?Ας με παρατηρουσες τοτε μωρη βρώμα,ειμασταν τετ α τετ
Την έβλεπες την Μαγκάρα στον καθρέφτη όταν σε στραπόναρε?Ας με παρατηρουσες τοτε μωρη βρώμα,ειμασταν τετ α τετ
ρε μπασταρδο οταν ησουν φανταρος που βαραγες σκοπια και γιατι ...Εσυ εισαι ο μεγαλύτερος τρολακιας...
Φανταζεστε ολοι οράματα
Αλλα τη φαγατε...ειπατε πως αν προηγουνται οι αλβανιδες με μια ψηφο θα το ληξω και δεν το εληξα εδω και 2 μέρες.
Ρε τι κομπλεξικά άτομα είστε ρε....Το λέμε καθαρά πλέον. Οι ελλεηνίδες είναι ο πάτος και ο απόπατος όλων. Δεν αξίζουν για τίποτα, ούτε για σχέση, ούτε για σεξ, ούτε στον πληρωμένο έρωτα, ούτε σε προσωπικότητα. Το απόλυτο τίποτα... Δυστυχώς μεγάλωσαν με πολύ λανθασμένα πρότυπα και κάηκαν.
Εγώ δεν νομίζω το είπα. Το ήξερα ότι θα συνέχιζες να φτιάχνεις κλώνουςΕσυ εισαι ο μεγαλύτερος τρολακιας...
Φανταζεστε ολοι οράματα
Αλλα τη φαγατε...ειπατε πως αν προηγουνται οι αλβανιδες με μια ψηφο θα το ληξω και δεν το εληξα εδω και 2 μέρες.
Σωστός σε ρωτησα για να το ακουσουν καποιοι που πιστεύουν οτι εγω φτιάχνω κλώνους για να βγάλω τις Αλβανιδες.Ποιοι πολλοί ρε φίλε; Προφανώς δεν ισχύει, αλλά και να ίσχυε θα το παραδεχόμουν;
Ναι με τις ελλεηνίδες και ποιος δεν είναι αγανακτισμένος; Αφού είναι σε όλα οι χειρότερες με διαφορά. Όχι μόνο από τις αλβανίδες, γενικά από όλες...
Μιλα μας και άλλο για αυτοβελτίωση Coach Κασσιανή.Υπουργαρα μαγκι Αθήναιε παπαροφιλιπς. Βλαροκ κλπ δεν εχετε αντιληφθει οτι μελη που διαβαζουν φτιαχτούν προφιλ για να καταψηφισουν τις ελληνιδες??
Δεν εχετε παρει χαμπάρι οτι υπάρχει σοβαρό προβλημα στο ντειτινγκ?
Τον είχαμε στο Πεύκο να κάνει την πουτάνα....ρε μπασταρδο οταν ησουν φανταρος που βαραγες σκοπια και γιατι ...
Απλά (δεν) γαμανε μόνο Ελλάδα.Ρε τι κομπλεξικά άτομα είστε ρε....
Ρε ποιοι κλωνοι ηλίθιεΕγώ δεν νομίζω το είπα. Το ήξερα ότι θα συνέχιζες να φτιάχνεις κλώνους
Καλα εσυ κοιμασαι ορθιος..οταν αντιληφθείς οτι μπαίνουν μελη και ψηφιζουν μονο και μονο γιατι εχουν βιωσει τα αβιωτα με τις ελληνιδες τοτε θα το καταλαβειςΕγώ δεν νομίζω το είπα. Το ήξερα ότι θα συνέχιζες να φτιάχνεις κλώνους
Ένας άντρας πραγματικός,με αρχίδια στο εσώρουχο,κρατάει αυτές τις απόψεις για τον ίδιο...Οι κομπλεξικες είναι οι ελλεηνιδες, μην μπερδεύεσαι
Τύπε μήπως είσαι το nickname σου για αυτό και δεν σου κάθονται;Ποιοι πολλοί ρε φίλε; Προφανώς δεν ισχύει, αλλά και να ίσχυε θα το παραδεχόμουν;
Ναι με τις ελλεηνίδες και ποιος δεν είναι αγανακτισμένος; Αφού είναι σε όλα οι χειρότερες με διαφορά. Όχι μόνο από τις αλβανίδες, γενικά από όλες...
Μη μας το κανεις αυτο ρε μογγολο!!!Ρε μπιρλα του κωλου ονομασε ποια ειναι τα κλωνάρια...
Εγω δηλωνω οτι ουτε ενα κλωνο δεν εχω κανει για τον διαγωνισμό..
Ο διαγωνισμός αυριο θα ληξει κανονικα οπότε οποιος πρόλαβε να ψηφισει πρόλαβε.
Καλώ ολους να ψηφισουν γιατί δεν θα εχει αλλη παράτα χρονου.
Και καλω να ψηφισουν αυτες που πιστεύουν οτι ειναι καλύτερες.
Εντελως δημοκρατικά και αξιοκρατικα
Παραμεθόριο ημουν μωρη ξεκωλο γιατι τι σε νοιαζει?ρε μπασταρδο οταν ησουν φανταρος που βαραγες σκοπια και γιατι ...
Και καλα να φτιαχνεις κλωνους...Σωστός σε ρωτησα για να το ακουσουν καποιοι που πιστεύουν οτι εγω φτιάχνω κλώνους για να βγάλω τις Αλβανιδες.
μιλησε το χαμπερι για χαμπαρια..Υπουργαρα μαγκι Αθήναιε παπαροφιλιπς. Βλαροκ κλπ δεν εχετε αντιληφθει οτι μελη που διαβαζουν φτιαχτούν προφιλ για να καταψηφισουν τις ελληνιδες??
Δεν εχετε παρει χαμπάρι οτι υπάρχει σοβαρό προβλημα στο ντειτινγκ?
Τύπος με τέτοιο νικ αυτοσαρκασμού, είναι το λιγότερο ευφυής....Τύπε μήπως είσαι το nickname σου για αυτό και δεν σου κάθονται;
Τη μαγκι την εχω γραμμενη στις κουραδες μου...Πολλές εγγραφές νέων μελών του τελευταίο 48ωρο...
Γτχ σας κομπλεξικά ανθρωπάκια....
Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό και ο ανδρισμός σας πουστράκια....
Θέλετε μια Μάγκι να σας μερεμετίσει γαμημένοι....