Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.603
- Πόντοι
- 6.056
παμε για ντροπιαστικη ητταΚινδυνεύουν τα εγχώρια προιόντα?
Να τα κάνουμε και ΠΟΠ αν είναι...
απο αυριο ολες οι ελληνιδες θα λενε οτι ειναι απο την ιταλια κλπ
παμε για ντροπιαστικη ητταΚινδυνεύουν τα εγχώρια προιόντα?
Να τα κάνουμε και ΠΟΠ αν είναι...
Nα αφησεις τους βεντετισμους και να ψηφισεις
Πάω...παμε για ντροπιαστικη ηττα
Εγγραφή την "Κυριακή"Η μέση αλβανίδα είναι καλύτερη από την μέση Ελληνίδα
Τελεία
Α παπα ποτέ την ΚυριακήΕγγραφή την "Κυριακή"
Καλέ τέλειες ,το όνειρο τού άντρα το "σήκω πάνω κάτσε κάτω",παίζεις όμορφα και το 1-2-3-κόκκαλο μαζί τους!!!Εγω ψηφιζω αλβανιδες , δεν ειναι κομπλεξαρες κουτσομπολες σαν κατι αααααλλες
Από αύριο όλες οι Ελληνίδες θα λένε ότι είναι Αλβανίδεςπαμε για ντροπιαστικη ηττα
Ωχ τι έπαθε το πουλάκι δε μπάει δε μπαίζω
Εσυ κουκλα ελληνιδα εισαι?Εγω ψηφιζω αλβανιδες , δεν ειναι κομπλεξαρες κουτσομπολες σαν κατι αααααλλες
Ευαισθητουλη...κοιταχτε άντρες ρε....Ζεσταινομαστε από τον καύσωνα
Καλα στο τελος θα βλέπεις οραματα κακομοίρηΒλαμμενη Κασσιανη, η μαλακια σου δεν εχει προηγουμενο.
Ναι αλλά αντέχει τις ελλεϊνίδες οπότε κάπου αλλού τού βγαίνει η ευαισθησία,εν προκειμένω στη ζέστη.Ευαισθητουλη...κοιταχτε άντρες ρε....
Ρε μπιρλα του κωλου ονομασε ποια ειναι τα κλωνάρια...Μεχρι και η λιστα της Μισελ εχει ψηφισει εδω...
Σκεψου οτι στη μεγαλυτερη ψηφοφορια του σαη καθε χρονο το αθροισμα των ψηφων δεν ειναι πανω απο 280...
Εδω ο μαλακας εχει φτιαξει στρατο και ψηφιζει μοναχος του..Εν τω μεταξυ επειδη ειναι τοσο μαλακας παιζει και να ψηφιζει ελληνιδες κατα λαθος και μετα να πρεπει να φτιαξει αλλα κλωναρια για να ψηφισει αλβανιδες να περασει τη μαλακια του...
Τι τρολ είσαι ρε τύπεΡε μπιρλα του κωλου ονομασε ποια ειναι τα κλωνάρια...
Εγω δηλωνω οτι ουτε ενα κλωνο δεν εχω κανει για τον διαγωνισμό..
Ο διαγωνισμός αυριο θα ληξει κανονικα οπότε οποιος πρόλαβε να ψηφισει πρόλαβε.
Καλώ ολους να ψηφισουν γιατί δεν θα εχει αλλη παράτα χρονου.
Και καλω να ψηφισουν αυτες που πιστεύουν οτι ειναι καλύτερες.
Εντελως δημοκρατικά και αξιοκρατικα
κατσε καλα γιατι θα βγάλω και αλλα στη φορα με την ελενα...Βλαμμενη Κασσιανη, η μαλακια σου δεν εχει προηγουμενο.
Εσυ εισαι ο μεγαλύτερος τρολακιας...Τι τρολ είσαι ρε τύπε
Φιλε φιλικα να σε ρωτήσω..Το λέμε καθαρά πλέον. Οι ελλεηνίδες είναι ο πάτος και ο απόπατος όλων. Δεν αξίζουν για τίποτα, ούτε για σχέση, ούτε για σεξ, ούτε στον πληρωμένο έρωτα, ούτε σε προσωπικότητα. Το απόλυτο τίποτα... Δυστυχώς μεγάλωσαν με πολύ λανθασμένα πρότυπα και κάηκαν.