Τύπος Ζαν Κλο ρίχνει μπινελικια μέσω πληκτρολογίου. Αν κανονίσαμε κάνα ραντεβού θανάτου όμως σαν Κασσιανή θα ερχόταν ντυμένος
Ρε γλυφοκωλι το γυρισες τωρα στα αντρίλικια?
Κοιτα εχω πλακωθει με πόλλοθς αλλα εχω καταλαβει οτι δεν αξίζει.
Πριν 2 χρονια πλακωθηκα με εναν 2 μετρα ειχα κανει αναποδο τιμονι με τη μπέμπα και του χτύπησα λιγο τον προφυλακτηρα.
Κατεβηκα κατω και του λεω φιλε να φωνάξουμε την ασφάλεια αυτος αρχιζε κσι έβριζε και μου κλωτσαγε τη 5αρα...
Την ειχε δει ψηλος και γαμαω ολα εντωμεταξύ ειχε και μια γκομενα μαζι του μουνα και ηθελε να το παίξει.
Αυτος ηταν 40ρης 100 κιλα και πανω εγω 33 τοτε 1.80 επι 85 κιλα αυτος λογο ογκου νομιζε οτι γαμουσε τους παντες.
Του λεω μη ξανακλωτσησεις το αμαξι και αυτος μου λεει οτι γουστάρω θα κανω θα σε γαμησω κλπ του λεω εσυ δεν μπορείς να γαμησεις τη γκομενα θα μπορεσεις εμένα και μου λεει τι είπες ρε αρχιδινα φωναζει η γκόμενά να του λεει μακη αστον κλπ κόσμος γυρω να νομιζει οτι ο ψηλος θα με γαμησει,ερχεται με πιάνει απο το λαιμό και με δυο λαβες με τα χερια τα δικα μου του χτυπαω τα χερια στη κλειδωσεις μου αφηνει λαιμο και κανω αλμα γονάτιας και τον χτυπαω στο στερνο με κοιλια και σε κλασματα δευτερολεπτου δεξι μπουνια αριστερή και συνεχομεμα δεξι αριστερο εφαγε 8 με 10 μπουνιές και πεφτει πανω στο αμαξι του να χυμανε 4 με 5 ατομα να μας χωρίσουν και ο ψηλος να ειναι μες στα αιματα μετα ειχαμε τρεχαματα για αυτο δεν ξαναπλακωνομαι