Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.893
- Πόντοι
- 736
εδω αραξαμε για σημερα...
εδω αραξαμε για σημερα...
Ο τύπος είναι καθυστεραςΑν δεν βγάλει τις Αλβανίδες νικήτριες,θα τρελαθεί
Καθυστερας γτ ρε γλυφομουνι??Ο τύπος είναι καθυστερας
Σίγουρα κάποιοι πέφτουμε σε καργιολες μερικές φορές , αλλα αυτός είναι απλά καθυστερημένος για αυτό δε γαμαει
Ρε μαλακα ψαξε και βρες τους κλωνους απο τις αλβανες??Ρε μλκ Ζαν γιατί δεν απαντάς ;
Α ξέχασα έχεις λυσσάξει να φτιάχνεις κλώνους και δεν είσαι λογκαρισμενος. Ακόμα και ο Μπαρμπαπηδουλας φαντάζει αινσταιν μπροστά του
Αστο το ποιός γουσταρει αρουλη ειναι αλλου παπα ευαγγέλιο..2 προφίλ εσένα γουστάρει και ζαχαρωνει, εγώ θα ρωτήσω ?
προτιμάς ντούκι την αφέντρα ?Μαλακα η μαγκι ειναι αδυνατη και 1.60 μετα βιας...μια μισοριξια αφεντρα ειναι ταχα μου..
Δεν προτιμαω καμια αφεντρα φιλε ποδολαγνε...προτιμάς ντούκι την αφέντρα ?
Ποσα ξερεις ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣΚαι εγω εχω εξηγήσει καινδεν χρειαζεται αλλο να απολογηθώ.
Καθαρος κωλος στραπον δεν φοβάται
προσωπικά προτιμώ οι γυναίκες να είναι κτήμα μου , από τις πατούσες ως την τρίχα του μουνιού τους σόρυ της κεφαλής τουςΔεν προτιμαω καμια αφεντρα φιλε ποδολαγνε...
Για πες μας εσυ τις πατουσες πως τις προτιμας?
ανεστακο, όλο ξέρεις εσύ και τα πουλάκια που σου σφυρίζουν κλέφτικα, αλλά ολο παπαριές μας λες.Αστο το ποιός γουσταρει αρουλη ειναι αλλου παπα ευαγγέλιο..
Ξερω τα χαιρια με την εσκορτς που πηγεςε ρο δαζτυλιδι να τη ζητησεις σε γάμο
Ελατε Παρασκευή σαββατο εκει ειμαι...ανεστακο, όλο ξέρεις εσύ και τα πουλάκια που σου σφυρίζουν κλέφτικα, αλλά ολο παπαριές μας λες.
λοιπόν... κανονίζω με Μάγκι να έρθουμε Λεόντιο να σε γνωρίσουμε.
ο ληθος έχει καλό φαγητό η' θα ξεκοκαλισουμε εσένα ?
θα μιλήσω με Μάγκι και θα σε ειδοποιήσουμε για την ημέρα.Ελατε Παρασκευή σαββατο εκει ειμαι...
...ναι τι????
Κτημα σου οι γυναικες???προσωπικά προτιμώ οι γυναίκες να είναι κτήμα μου , από τις πατούσες ως την τρίχα του μουνιού τους σόρυ της κεφαλής τους
Εσύ μπορεί να θεωρείς ότι με τη γυναίκα κάνεις έρωτα αν τον χώσεις στην τρύπα, φαρδιάσεις σαν ζελές πάνω της κ κουνιέσαι με βογγητά
Αλλά το θέμα είναι άλλο , στις αφέντρες πως κατέληξες ? σαν πειραματισμό ? από βιολογικές ανησυχίες ?
και το κυριώτερο , τι σε χάλασε με την Μάγκι ? τι μένος είναι αυτό που έχεις ?
Θα τους δωσω το βραβείο μωρη ψωναρα...Ανεστάκο αν στις 10 Ιουλίου που έθεσες deadline,η ψηφοφορία λήξει υπέρ των Ελληνίδων τι θα κάνεις;
Σου ειπα θα ειναι αξιοπιστος ο διαγωνισμός και ακρως δημοκρατικός.Μάλλον θα την κρατήσεις μέχρι να βγουν οι Αλβανίδες
Ναι αφου ξεκωλιαστηκατε στα νεα προφίλ...Α,όπως ήταν να λήξει την Πέμπτη αλλά πήρε παράταση;