Lasufin
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 740
- Πόντοι
- 86
Σου λεω εύκολες καιντις Ρίχνω...σε λιγες μερες θα ειμαι δυραχιο και θα σας στελνω υλικο να τραβατε μαλάκιαΤο μελαχρινό σκιπτάρι το ρώτησες αν θέλει;
Σου λεω εύκολες καιντις Ρίχνω...σε λιγες μερες θα ειμαι δυραχιο και θα σας στελνω υλικο να τραβατε μαλάκιαΤο μελαχρινό σκιπτάρι το ρώτησες αν θέλει;
δωσε τηλεφωνο ρε κουκλεντε..παλι τα ιδια θα λεμε;στο βαιμπερ να κανετε βιντεοκλησηΑσε μας ρε που δουλεύεις ολη μερα εδω μεσα ειναι η άρχοντομουτσουνα σου.
Ασε να την παω εγω τη κυρα για μπανιο να αισθανθει γυναίκα
Καλα δωσε μου κάποιο σοσιαλ και θα τη παρω εγώ...δωσε τηλεφωνο ρε κουκλεντε..παλι τα ιδια θα λεμε;στο βαιμπερ να κανετε βιντεοκληση
τραβα να πιεις καμμια μπυρα σε καμμια πλατεια στο χωριο ρε που θες να γαμησεις κιολας ι.χ.μουνιΚαλα δωσε μου κάποιο σοσιαλ και θα τη παρω εγώ...
Ναι κλασομπανιερα αφού θες να με κανεις μεντο ζορι αλβανό νο προμπλεμΑ,θα πας στην πατρίδα σου;
Ποιο χωριο μωρε μαλακα...αθηνα ειμαι και Παρασκευή-σαββατο παω χωριό..τραβα να πιεις καμμια μπυρα σε καμμια πλατεια στο χωριο ρε που θες να γαμησεις κιολας ι.χ.μουνι
δεν θα ξερεις τι να κανεις βρε μαλακα δεν ειναι γιδα η γυναικα
ενταξει δωσε τηλεφωνο να σε παρειΠοιο χωριο μωρε μαλακα...αθηνα ειμαι και Παρασκευή-σαββατο παω χωριό..
Τη Μαγκι τη βριζεις ρε ανοητε γιατι σε εχει κανει κιλοτα...Και καθεσαι και λες ολο σαλια,οπως στα πολιτικα που τον επινες και ελεγες της Παρασκευης το γαλα και κατι χαζομαρες της ηλικιας σου "σας ταπωσα","σας βουλωσα" κτλ και στην ουσια δεν ελεγες τιποτα.Αλλο να λες για Αφέντρες και αλλο να πας...
Και να σοτ θυμίσω πολλοί που στηρίζουν τις αφέντρες τι είναι?
Γιατι εγω εδώ μεσα μια αφεντρα τη μαγκι την σκυλοβριζω ενω οι αλλοι τη γλύφουν.
Βρες κριτική η που λεω οτι παω με Αφέντρες βλακακο?
Σου λεω εύκολες καιντις Ρίχνω...σε λιγες μερες θα ειμαι δυραχιο και θα σας στελνω υλικο να τραβατε μαλάκια
μυστικες δημοσκοπησεις ολα τα λεφταΤη Μαγκι τη βριζεις ρε ανοητε γιατι σε εχει κανει κιλοτα...Και καθεσαι και λες ολο σαλια,οπως στα πολιτικα που τον επινες και ελεγες της Παρασκευης το γαλα και κατι χαζομαρες της ηλικιας σου "σας ταπωσα","σας βουλωσα" κτλ και στην ουσια δεν ελεγες τιποτα.
Ναι δεν ελεγα τίποτα που σας ταπωνα ολα μαζι ρε βλακα...Τη Μαγκι τη βριζεις ρε ανοητε γιατι σε εχει κανει κιλοτα...Και καθεσαι και λες ολο σαλια,οπως στα πολιτικα που τον επινες και ελεγες της Παρασκευης το γαλα και κατι χαζομαρες της ηλικιας σου "σας ταπωσα","σας βουλωσα" κτλ και στην ουσια δεν ελεγες τιποτα.
μονος μου και 5 δεξιοι,εγω καραντινα ανεβαινω καροτσα και βολταρω μεχρι Αθηνα κλπκαι τα μειλ
Ποια κιλοτα ρε,ειμαι ο μονος που τη τσουβαλιαζω εδω μεσα και την εχω ισιωσειΤη Μαγκι τη βριζεις ρε ανοητε γιατι σε εχει κανει κιλοτα...Και καθεσαι και λες ολο σαλια,οπως στα πολιτικα που τον επινες και ελεγες της Παρασκευης το γαλα και κατι χαζομαρες της ηλικιας σου "σας ταπωσα","σας βουλωσα" κτλ και στην ουσια δεν ελεγες τιποτα.
Τραβα ρε χαζε σε κανα παγκακι να πιεις καμια μπυρα με τον πεταλουδα και κοιτα να ξεστραβωθεις να διαβασεις να πας να δωσεις τον Σεπτεμβριο,να βγαλεις το γυμνασιο..που εισαι σαν τον ζηκο 7 χρονια σε καθε ταξη!!Ποια κιλοτα ρε,ειμαι ο μονος που τη τσουβαλιαζω εδω μεσα και την εχω ισιωσει
Ο ρομπ μηπως ειναι ο Λευτέρακης???
Ο ρομπ μηπως ειναι ο Λευτέρακης???
Ποτε δεν το αναρωτηθηκατε?
Ναι ας αναλάβει ενας να γινει ο αντίλογος και όχι όλοι μαζι.Θεωρείς ότι εφαρμόζεις το "μόνος μου και όλοι σας,σας έχω;"
καζανακι με ηχο το στομα σου ...τι τρεχει χαζοβιολαΠοια κιλοτα ρε,ειμαι ο μονος που τη τσουβαλιαζω εδω μεσα και την εχω ισιωσει