Lasufin
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 740
- Πόντοι
- 86
Ελα ρε τυπε ωραιο το αφήγημα σου...τοτε στα καναλια,αν εκανε εναν φονο ενας αλβανος γινοταν πρωτοσελιδο και για 10 μερες πρώτο θεμα, αν όμως εκανε ενας ελληνας έγκλημα ηταν υπόθεση μιας ημερας και τελος.Απο το καιρο που εισβαλαν στη πατριδα μου αλβανοι και ρπ αυξηθηκε κατακορυφα η εγκληματικοτητα.
Μεχρι τοτε υπηρχε η μπεσα.Αν δε πειραζες δε σε πειραζε κανεις.
Οταν μπουκαρανε πεινασμενοι χωρις χαρτια εγινε της καργιολας.
Τους συμπεριφερθηκαμε στη πλειοψηφια ανθρωπινα και το ευχαριστω ηταν να εγκληματουν στην ελληνικη κοινωνια.
Και οχι δεν ειμαι χρυσο κοτοπουλο.
Ελληνας ειμαι που αγαπω τη πατριδα μου
Τα καναλια τοτε αμαυρωσαν την εικόνα των αλβανων αλλα και συνέβαλαν και να ενταθει το αισθημα του ρατσισμου αλλα και οτι ειναι πολιτες δεύτερης κατηγορίας.
Στην ελλαδα ηρθαν μισο εκατομμύριο αλβανοι λογικο μεσα σ αυτους να υπάρχουν και σκαρτοι,επισης και οι ελληνες δεν τους φερθηκαν καλα,τους ετρωγαν τα μεροκαματα τους καρφωναν στην αστυνομια κλπ
Θέλω να πω πως τσαμπα όλος αυτος ο ντορος με τους αλβανους,τωρα ομως έρχοναι αραβες συριοι αφγανοι πακιστανοί με λιγα λογια η εθνικοτητα των μεταναστων μεταβάλλεται,αλβανοι στην Ελλάδα πρωτης γεννιας ειναι περιπου 350χιλιαδες χοντρικα ηδη πολλοι φευγουν πανε Ευρώπη.
Οι αλβανιδες μια χαρα κοπελες ειναι και γυναίκες και πιο προσγειωμενες απο τις ντοπιες.
Εσεις τυπε στη ψηφοφορια ψηφιζεται εθνικιστικα και οχι αντικειμενικα