Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
εχει χαρτογραφισει και ολη τηνελληνικηευρωπαϊκή υπαιθρο
εχει χαρτογραφισει και ολη τηνελληνικηευρωπαϊκή υπαιθρο
Οχι φιλαράκι κανατε εισβολη διπλοπροφιλων περιμενοντας την ημερομηνία........τι εγινε μαγκα μου, δεν σου βγηκε το αποτελεσμα που ηθελες κ πας να το μπαλαμουτιασεις???
Ληξτο, βγαλε νικητη κ τελος!
...και ποιος σου λεει οτι πολλαπλα-κλωνη προφιλ δεν ψηφισαν τις Αλβανιδες! Αλλωστε οπως ανεβασανε μαγκες παραπανω, ο καθενας απο εσας τους Αλβανους-Αλβανοφιλους εχει απο 7-8 προφιλ!Οχι φιλαράκι κανατε εισβολη διπλοπροφιλων περιμενοντας την ημερομηνία....
Πουστικα φερθηκατε οποτε η ψηφοφορια θα μείνει ανοιχτη σε βαθος χρονου χωρις ληξη...
Γιατί π.χ οι μελλοντικοι να μην ψηφίσουν η κάποιοι που εχουν καιρό να μπουν στο σάιτ.
Εξάλλου αν οι ελληνιδες ειναι πρώτες θα ειναι δεν αλλαζει κατι...δικαια πράγματα
Λεγε οτι θες δεν τον ληγω......και ποιος σου λεει οτι πολλαπλα-κλωνη προφιλ δεν ψηφισαν τις Αλβανιδες! Αλλωστε οπως ανεβασανε μαγκες παραπανω, ο καθενας απο εσας τους Αλβανους-Αλβανοφιλους εχει απο 7-8 προφιλ!
Ασε τις παπαριες κ ληξτο, αυτο ειναι το σωστο. Αλλιως εισαι τελειως αναξιοπιστος
Λεγε οτι θες δεν τον ληγω...
Αν ειναι να βγουν πρώτες οι ελληνιδες θα βγουν η αν ειναι να βγουν οι αλβανιδες...
Αν πι γυναίκες ξέρανε ποσό μετράνε πραγματικά , οι μισές θα αυτοκτόναγανΝομίζεις ότι δεν ξέρουν οι ίδιες πόσο μετράνε;
οχι δεν κλείνει η ψηφοφορια...μη φοβασε......να υποθεσω οτι μπαινοντας με ολους τους σκιπταρ πολυκλωνους σας, μολις καταφερετε να πατε τις Αλβανιδες στο +1 ξαφνικα θα κλεισει η ψηφοφορια, σωστα?!?
μας ζαλισες τα αρχιδια με τα αλμπανια ρε τσιφσαοχι δεν κλείνει η ψηφοφορια...μη φοβασε...
Ρε μαλακα τρεμεις μη χασουν ελληνιδες?τι φανατιλα εχεις
Ρε φιογκε το χιτλερ εβαλες προφιλ?μας ζαλισες τα αρχιδια με τα αλμπανια ρε τσιφσα
τον μεγιστο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ Φρανκο δεν βλέπεις κιολαςΡε φιογκε το χιτλερ εβαλες προφιλ?
Αγαπαμε αλβανιδες, η νοσοκομα στο ντουρες με περιμένει,εχει αγοράσει ήδη σεξυ εσώρουχα εχει κανει αποτρίχωση με λειζερ κλπ
26 ετων
Το χιτλερ βαλε ρε φιογκε ιδεολογικα ταιριάζεις με τις αποψεις τουτον μεγιστο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ Φρανκο δεν βλέπεις κιολας
.....μαστορα, ζ'μπουτσα μου η ψηφοφορια σου, με ενοχλει το ρατσιστικο μισος που εξαπολυετε καποιοι εναντιων των Ελληνιδων αλλα και της Ελλαδας με αφορμη τη μαλακοψηφοφορια σου.οχι δεν κλείνει η ψηφοφορια...μη φοβασε...
Ρε μαλακα τρεμεις μη χασουν ελληνιδες?τι φανατιλα εχεις
οχι βεβαια.....εγω ειμαι δημοκρατηςΤο χιτλερ βαλε ρε φιογκε ιδεολογικα ταιριάζεις με τις αποψεις του
Τυπε γιατι να μου τη σπάσεις οπως λες?Δεν είχα σκοπό να ψηφίσω γιατί θεωρώ μεγάλη μαλακία το νήμα, αλλά μας έχει σπάσει τα αρχίδια το κλωνάρι ο νηματοθέτης, ο όποιος από ότι έχω καταλάβει έχει και καμιά δεκαριά κλώνους από μόνος του. Ψήφισα Ελληνίδες για να του την σπάσω.
Αφου ρε γατουλη μαύρε δεν έχουμε καλες εμπειρίες με δ αυτες τι θες να κανουμε να τις στηρίζουμε μονο και μονο επειδη ειμαστε απο τον ίδιο τοπο?.....μαστορα, ζ'μπουτσα μου η ψηφοφορια σου, με ενοχλει το ρατσιστικο μισος που εξαπολυετε καποιοι εναντιων των Ελληνιδων αλλα και της Ελλαδας με αφορμη τη μαλακοψηφοφορια σου.
Και για να σε προλαβω, στις Ελληνιδες συγκαταλεγονται η μανα, η αδελφη και η κορη μου.
Το'χουμε???
Τύπε κλωνε αφού δεν είσαι ικανοποιημένος με το γυναικείο έμψυχο υλικό αυτού του τόπου (όπως κατάλαβα ακόμα και οι Αλβανίδες γεννημένες/μεγαλωμένες στην Ελλάδα σου ρίχνουν χυλόπιτες ) και γενικά δεν συμπαθείς την Ελλάδα γιατί δεν μεταναστεύεις στην Αλβανία, στα Τίρανα να ζήσεις καλύτερη ζωή μαζί με τα εκεί γκομενάκια που σε γουστάρουν;Αφου ρε γατουλη μαύρε δεν έχουμε καλες εμπειρίες με δ αυτες τι θες να κανουμε να τις στηρίζουμε μονο και μονο επειδη ειμαστε απο τον ίδιο τοπο?