Νέα

Αλβανίδες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lasufin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αλβανιδες vs Ελληνιδες

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    339
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.700
Πόντοι
4.125
Εγω ξερω τι κουμασια ειναι οι ελληνιδες,με τις αλβανιδες εχω περασει καλα.
κοιτα, οι αλβανεζες ταιριάζουν καλά με τους αλβανούς. Με τους Έλληνες δεν ταιριάζουν και τόσο. Βέβαια ξέρω περιπτώσεις που έχουν παντρευτεί Έλληνα αλλά από 2ο γάμο αφού έχουν κάνει ένα 1ο παιδί με Αλβανό για να μην χαλάσει το σόι. Βέβαια και δε αυτή την περίπτωση οι Έλληνες αναθεματίζουν την ωρα και την στιγμή που γνώρισαν την Αλβανέζα μιας και οταν μεγαλώσουν είναι όλο γκρινια

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.600
Πόντοι
6.536
κοιτα, οι αλβανεζες ταιριάζουν καλά με τους αλβανούς. Με τους Έλληνες δεν ταιριάζουν και τόσο. Βέβαια ξέρω περιπτώσεις που έχουν παντρευτεί Έλληνα αλλά από 2ο γάμο αφού έχουν κάνει ένα 1ο παιδί με Αλβανό για να μην χαλάσει το σόι. Βέβαια και δε αυτή την περίπτωση οι Έλληνες αναθεματίζουν την ωρα και την στιγμή που γνώρισαν την Αλβανέζα μιας και οταν μεγαλώσουν είναι όλο γκρινια
Μπα Αλβανίδες φουλ παντρεύονται Έλληνες και ξένους και απολα.
Ελληνίδες πολύ δύσκολα Αλβανό.
Υπάρχουν άλλα είναι ελάχιστες.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.443
Πόντοι
1.056
Με τιποτα τυπε..για κανα πηδημα μονο ειναι.
Αμα παντρευτεις αλβανιδα θα σε σχολιαζουν ολοι, λες και πηρες καμια γυφτισα θα ειναι. :confused:

Ποιος τους γ@μαει τους άλλους ρε τύπε, εσύ την γυναικά για 'σενα την παίρνεις ή για τον γείτονα?

Απο την άλλη, για πιο λόγο να σε σχολιάζουν... επειδή ειναι απο άλλη χώρα? :jerking:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.329
Πόντοι
6.056
Αμα παντρευτεις αλβανιδα θα σε σχολιαζουν ολοι, λες και πηρες καμια γυφτισα θα ειναι. :confused:
αν είναι μουνάρα θα τον παίζουν όλοι και θα σε ζηλεύουν ,
η επιτυχία βέβαια είναι να έχει τα πόδια ανοιχτά μόνο για σένα :rockon:

xtapodi89

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2024
Like
12
Πόντοι
0
για κάποιο λόγο η νέα γενιά αλβανιδων βγαίνει σε ποιο ομορφη έκδοση τα τελευταια χρόνια

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.577
Πόντοι
27.261
Εσύ πρέπει να είσαι πολύ Μπουστης για να θες να τους βγάλεις όλους μπουστηδες,είμαι συγουρος ότι είσαι Μπουστης έχεις βγάλει εμένα τον λασουφιν τον σεβασμιώτατο και τον px και δε ξέρω και εγώ ποιους άλλους.Εν το μεταξύ με λες φάλαινα και μπορεί να είσαι και ο ίδιος χοντρός,αν είσαι άντρας πες μου ηλικία κιλά και ύψος όπως έχω πει εγώ.Εκτος από Μπουστης είσαι τελικά και τυροβρωμοψωλης και οι κοπέλες δε αντέχουν τη μποχα γι'αυτό και πας μόνο σε τανες και επισης δε σου σηκώνεται κιόλας και είσαι και βλάχος αντί να πεις πληρώνω και μπαίνω δωμάτιο λες πλερω και μπαίνω.
@Lasufin ⬇ ........................................ ⬇ @BMWlover
high five killer whale GIF

:gay:

OP
OP
Lasufin

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Ανεστάκο Ζαν έχεις σκεφτεί να πας First Dates?
Μη με λες ανέστη φουστη δεν με λενε ανέστη.
Εχω σκεφτεί να παω ναι αλλα ροστεραρω οπότε δεν με νοιάζει.ειμαι χωριο για καποιες δουλειές τωρα και πετάγομαι ανα 3 μερες καλογρια.
Σε ενα μηνα εχω ρηξει μια απο μανωλαδα τσιμπουκλου καλή

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.577
Πόντοι
27.261
Μη με λες ανέστη φουστη δεν με λενε ανέστη.
Εχω σκεφτεί να παω ναι αλλα ροστεραρω οπότε δεν με νοιάζει.ειμαι χωριο για καποιες δουλειές τωρα και πετάγομαι ανα 3 μερες καλογρια.
Σε ενα μηνα εχω ρηξει μια απο μανωλαδα τσιμπουκλου καλή
ΠΑΡΑΜΥΘΑΝΕΣΤΑΚΟΣ.png

:effemine::zfuck:

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
816
Πόντοι
86
Λοιπον εκεινο που εχω διαπιστοσει για τις Αλμπανισες ειναι οτι ειναι δουλευταρουδες και νοικοκυρες. Κεινο που με χαλαει ειναι που εχουν μεγαλο κεφαλι (κοκα ντρασε) και το οτι εχουν ροπη προς την υπατιτηδα. Νομιζω και μια ιδιαιτερη μυρωδια, αλλα μπορει ναναι και ιδεα μου.
Ωρε παιδια της Σαρακηνας, μωρε παιδια καημενα, εχει που συστηνετε τις Αλβανεζες, δεν μας λετε και πιας φυλης. Γκεγκισες, Τοσκισες, Λιαπησες η Τσαμησες?
Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι, τον Κογκα Δρακο, το Σουλι τον χαιρεται, ενω τον Γκιολεκα η τσαμουρια τον κλαιει.
Αααααααχ! κακομοιρη Αλβανε, οσο και να προσπαθεις να αντιγραψεις, δεν θα γινεις Ελληνας ποτε!

• Like
Αντιδράσεις: ALX4
OP
OP
Lasufin

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Τα πιστεύεις αυτό που λες?πρώτα από όλα οι ελλεινιδες έχουν πιο μεγάλα κεφάλια και βρωμάνε πιο πολύ..οι αλβανίδες έχουν συνήθως μικρο κορμί και κεφάλι..επίσης ακόμα και ο ιδρώτας της αλβανίδας μιριζει ωραία..η δικια μου όταν ιδρώνει..της έλεγα εχεις το πιο ωραίο ιδρώτα που έχω μιρισει ποτέ!!και είναι αλήθεια!!και τρίτον..για ποιο λόγο να θέλουν οι αλβανίδες να μιαζουν στις πιο λουζερς και κατώτερες του πλανήτη στις ελλεινιδες?μόνο μέσα στον εθνικισμό σας είναι αυτά που πιστεύυετε..οι αλβανίδες είναι ανωτερεες σε όλα από τις ελλεινιδεε
ς εμφάνηση εργατικότητα νοικοκυρές..
Ναι νομιζουν οτι οι αλβανιδες εχουν τις ελλεινιδες πρότυπο.
Εδω πολλες αλβανιδες λενε τις ελληνιδες ξινες και τεμπελες.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
32.154
Πόντοι
11.146
...ρε @leader96 , @Lasufin και @BMWlover καπου ωπα δηλαδη! Καλες και σκαρτες υπαρχουν σε ολες τις ρατσες και φυλες. Κοψτε επιτελους αυτο το ρατσιστικο, μισελληνικο κ μισογυνιστικο σας παραληρημα!
Και στην τελικη αμα δεν γουσταρετε την χωρα που σας φιλοξενει, παρτε απο μια τυροπιτα με κορταρι και αμολατε για το ΚΤΕΛ, αναχωρει το λεωφορειο για Ελμπασαν.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.124
Πόντοι
2.696
Πιστεύω στο σεξ ότι είναι καλύτερες οι Αλβανίδες αλλά σε όλα τα άλλα με τίποτα.
Είναι όλες πουτάνες. Τέλος. Και αν κάποιος διαφωνεί σε αυτό δεν έχει ιδέα περί Αλβανικής "κουλτούρας".
Οι Αλβανοί κάνουν τα πάντα για το χρήμα χωρίς κανένα ενδοιασμό, και για μια γυναίκα αυτό συνεπάγεται ότι είναι πουτάνα.
Γιαυτό σε ένα μπουρδέλο θα την επέλεγα αλλά στην κανονική ζωή από μακριά και αγαπημένοι.

Για να καταλάβει κανείς τι σημαίνει Αλβανός. Πουτάνα μου έχει πει ότι όταν γυρνάει Αλβανία της χρεώνουν τα πάντα 3χ γιατί ξέρουν ότι είναι Ελλάδα και βγάζει λεφτά. Στην ίδια της την πόλη που έχει μεγαλώσει εκεί ενώ ξέρει ότι την κοροϊδεύουν, χωρίς καμία ντροπή. Αν δε γουστάρεις σταρχίδια μας.
Άλλο παράδειγμα σε ταξί στην Αλβανία μιλάω με ταρίφα και μου λέει ο γιος μου σπουδάζει οικονομικά κλπ. μπράβο μπράβο του λέω, και όταν τελειώσει μου λέει θέλει να γίνει λογιστής στη μαφία. Δηλαδή αυτό είναι το όνειρο ενός μέσου Αλβανού, να μπει στη μαφία με κάθε τρόπο.
Επίσης χαρακτηρισικό παράδειγμα ιστορικό που τα λέει όλα. Ότι οι Αλβανοί στην Τουρκοκρατία, σε αντίθεση με όλους τους άλλους Βαλκάνιους, απλά χωρίς κανέναν ενδοιασμό γίναν μουσουλμάνοι για προνόμοια από τους Τούρκους. Δηλαδή δεν έχουν ιερό και όσιο. Όλοι οι Αλβανοί είναι άθεοι αλλά δεν το παραδέχονται και τη θρησκεία απλά τη χρησιμοποιούν για το κέρδος.
Και οι δικοί μας οι κωλόβλαχοι το ίδιο είναι... Το χρήμα έχουν σαν Θεό, με τον δυνατό και ισχυρό συντάσσονται... Το ίδιο πάθος για μικροαστισμό και υπερκατανάλωση και αμερικανισμό έχουν...

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.124
Πόντοι
2.696
Στο παρελθόν που είχα μπλέξει με δύο Αλβανεζες, μπορώ να πω, πως στο κρεβάτι πέρασα πολύ καλά, γαμιουντε καλά, αλλά έχουν πολλά κόμπλεξ.
Η μια δεν μου έλεγε ότι είναι Αλβανεζα, μέχρι που είδα το διαβατήριο της. Μου το έπαιζε Ελληνίδα και η δεύτερη, προσπάθησε να μου δημιουργήσει πρόβλημα στην οικογένεια μου, ενώ ήξερε ότι είμαι παντρεμένος και το μόνο που θα είχαμε θα ήταν σεξ και τίποτα άλλο. Αυτό βέβαια μπορεί να σου το κάνει και Ελληνίδα, αλλά μια άλλη Ελληνίδα που είχα, δεν μου δημιούργησε το ίδιο πρόβλημα!!!
Το 1992 -1993, τα μπουρδέλα γέμισαν με Αλβανές που το έλεγαν ότι είναι Ρουμάνες...

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
121
Like
19.977
Πόντοι
27.686

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.293
Πόντοι
12.946
Επειδή το αρχικό πόστ αναφέρει γενικά σε όλους τους τομείς
Γνώμη μου, πρέπει να βάλουμε στο νήμα και τη μαγειρική.
Λοιπόν από φαγητά που τρώμε μόνο από πίτες ξέρουν οι σκιπταρισες,
εντάξει από εκεί τα λένε byrek και ξέρουν να ανοίγουν φύλλο για πίτα (βάζω και βίντεο)
Από κρεατικά και μπριτζόλες κλπ είναι απελπισία, τις παραψήνουν :mrs-help:
και τις κάνουν τίγκα στο λάδι.
Καλά από ψαρικά μη το συζητάμε καν, όσες ρώτησα μου είπαν που να τα βρούμε στα βουνά
να τα μαγειρέψουμε :confused: :headbang: :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom