You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Almaza
- Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 411
- Εμφανίσεις 68K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Αυτό που πετάγονται ολες οι πιπες στο site...να πουν κ καμια μαλακια...πολυ με νευριάζει...
Βρε νοικοκυρούλα....
Οι κυράτσες που αναφέρεις είναι άπιαστο όνειρο...
Η κυρ'Άλμάζα...με 10€ γίνεται δικιά σου για 5'...
Θα ΄θελες. Με μια καρτούλα τώρα που έγινε φίρμα ούτε ένα λεπτό δε θα σου κάτσει. ΜΑΚΡΙΑ. Θα είναι η χειρότερη εμπειρία σας στο χορό.
Επισκέπτης
Θα ΄θελες. Με μια καρτούλα τώρα που έγινε φίρμα ούτε ένα λεπτό δε θα σου κάτσει. ΜΑΚΡΙΑ. Θα είναι η χειρότερη εμπειρία σας στο χορό.
Μπούλης...όχι σ'εμένα συμβουλές...;)
Όταν εγώ πιθανόν να την γαμούσα...εσύ ούτε καν ήξερες οτι ήταν στην Ελλάδα...;)
Μπούλης...όχι σ'εμένα συμβουλές...;)
Όταν εγώ πιθανόν να την γαμούσα...εσύ ούτε καν ήξερες οτι ήταν στην Ελλάδα...;)
Εγώ το έχω δηλώσει ότι είμαι ο τελευταίος από όλους σας και απολαμβάνω εσάς που είστε πρωτοπόροι
Επισκέπτης
Εγώ το έχω δηλώσει ότι είμαι ο τελευταίος από όλους σας και απολαμβάνω εσάς που είστε πρωτοπόροι
Όταν τα έλεγε αυτά ο άρχοντας,ο vothros...εσύ κοιμόσουν...;)
Άσε λοιπόν τις ταπεινοφροσύνες κ όταν πετάς τις μαλακίες σου...να τις συνεχίζεις...μην κάνεις την κότα..
Αυτά,για να μη χαλάμε κ το θρεντ !
Όταν τα έλεγε αυτά ο άρχοντας,ο vothros...εσύ κοιμόσουν...;)
Άσε λοιπόν τις ταπεινοφροσύνες κ όταν πετάς τις μαλακίες σου...να τις συνεχίζεις...μην κάνεις την κότα..
Αυτά,για να μη χαλάμε κ το θρεντ !
Τις ταπεινοφροσύνες τις κάνω εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Και αν το πας έτσι ίσα ίσα που έχω αποδείξει ότι είμαι λιγότερο κότα απ' όλους εδώ μέσα. Διότι πολύ απλά εγώ δε κρίβομαι, όλοι ξέρετε ποιος είμαι πως είμαι φατσικά (και ειδικά εσυ) ενώ εγώ δεν ξέρω κανένα από εδω μέσα πλην του borg. Όλοι κρίβεστε πίσω από την ανωνυμία. Αυτά τα έχουμε ξαναπεί. Οπότε αυτά τα περί κότας όχι σε μένα.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
νομιζω οτι ειναι αξιογαμητο θηλυκο ;)
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
νομιζω οτι ειναι αξιογαμητο θηλυκο ;)
νομιζω ότι υπάρχουν πολύ πιο αξιαγαμητα θηλυκά....
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
νομιζω ότι υπάρχουν πολύ πιο αξιαγαμητα θηλυκά....
από τον Ψινάκη?
Μόλις διάβασα ολόκληρο το thread και ομολογουμένως έχει πολύ γέλιο.
Φαίνεται από τα σχόλια του καθενός ποιος έχει περάσει περισσότερες ώρες μέσα σε στριπ και ποιος έχει περάσει περισσότερη ώρα βλέποντας το "Ελλάδα έχεις ταλέντο". Εγώ δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με κανένα από τα 2 παραπάνω αλλά δε νομίζω να επιδέχεται αμφισβήτηση το γεγονός ότι μία σαν την Αλμάζα είναι 2ης κατηγορίας γκόμενα και κάτω σε στριπομάγαζα. Ναι ΟΚ, άμα βλέπεις τόση ώρα τον Περρή, τη Μαγγίρα και τον Ψινάκη να ακούνε τον κάθε τραγουδιστή/μάγο/χορευτή/τρόμπα και πετάγεται ξαφνικά μία Αλμάζα, λογικό είναι να εντυπωσιαστείς, να κάτσεις καλύτερα στον καναπέ και να απολαύσεις το show. Αλλά άμα σκεφτεί κανείς τι άλλο κυκλοφορεί στα στριπτιζάδικα, δε νομίζω να πιστεύει πραγματικά ότι μία Αλμάζα μπορεί να είναι top στο χώρο της. Για την ελληνική tv, ναι είναι από τα μουνιά της χρονιάς αλλά αν είναι το ίδιο και για τα στριπ τότε μάλλον υπάρχει κρίση.
Φαίνεται από τα σχόλια του καθενός ποιος έχει περάσει περισσότερες ώρες μέσα σε στριπ και ποιος έχει περάσει περισσότερη ώρα βλέποντας το "Ελλάδα έχεις ταλέντο". Εγώ δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με κανένα από τα 2 παραπάνω αλλά δε νομίζω να επιδέχεται αμφισβήτηση το γεγονός ότι μία σαν την Αλμάζα είναι 2ης κατηγορίας γκόμενα και κάτω σε στριπομάγαζα. Ναι ΟΚ, άμα βλέπεις τόση ώρα τον Περρή, τη Μαγγίρα και τον Ψινάκη να ακούνε τον κάθε τραγουδιστή/μάγο/χορευτή/τρόμπα και πετάγεται ξαφνικά μία Αλμάζα, λογικό είναι να εντυπωσιαστείς, να κάτσεις καλύτερα στον καναπέ και να απολαύσεις το show. Αλλά άμα σκεφτεί κανείς τι άλλο κυκλοφορεί στα στριπτιζάδικα, δε νομίζω να πιστεύει πραγματικά ότι μία Αλμάζα μπορεί να είναι top στο χώρο της. Για την ελληνική tv, ναι είναι από τα μουνιά της χρονιάς αλλά αν είναι το ίδιο και για τα στριπ τότε μάλλον υπάρχει κρίση.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
ρε παιδια μισο λεπτο γιατι πνιγεστε σε μια κουταλια νερο...
προφανως και υπαρχουν πολυ πιο μουνια απο την αλμαζα και σε λιγο νεοτερη ηλικια ,αλλα δε λεμε αυτο...
απλα ειναι μια ευχαριστη παρουσια και μας φτιαχνει τη διαθεση οπως ολες οι ωραιες γυναικες-τοσο απλα.
εμενα προσωπικα δε με νοιαζει καθολου αν εχει πορσε ,ουτε με ποιους παει ουτε ποσο χρονων ειναι ,απλα γουσταρω τα ατελειωτα ποδια της και το σωμα της ,αυτο μονο... ειναι κακο ?
προφανως και υπαρχουν πολυ πιο μουνια απο την αλμαζα και σε λιγο νεοτερη ηλικια ,αλλα δε λεμε αυτο...
απλα ειναι μια ευχαριστη παρουσια και μας φτιαχνει τη διαθεση οπως ολες οι ωραιες γυναικες-τοσο απλα.
εμενα προσωπικα δε με νοιαζει καθολου αν εχει πορσε ,ουτε με ποιους παει ουτε ποσο χρονων ειναι ,απλα γουσταρω τα ατελειωτα ποδια της και το σωμα της ,αυτο μονο... ειναι κακο ?
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Την κόβουμε τη μαλακία που κάναμε την κάθε ξεβράκωτη Αντζελίνα Τζολί εδώ μεσα ( ούτε τον εαυτό μου εξαιρώ )
Γράφουμε και παρακαλλιτεχνικά , λες και ήμαστε η Βάσια Λόη .
Βλέπετε ότι το πάμε το θέμα χαλαρά γενικά .
Μη μας τσιμπάτε και κάνει και ζέστη !
Γράφουμε και παρακαλλιτεχνικά , λες και ήμαστε η Βάσια Λόη .
Βλέπετε ότι το πάμε το θέμα χαλαρά γενικά .
Μη μας τσιμπάτε και κάνει και ζέστη !
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
από τον Ψινάκη?
ναι, απο αυτη τη λυσσάρα
monokoloMIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η κοπέλα είναι θέα,σαν την Άρτεμη !
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
εμαθα οτι δε νικησε χτες στον τελικο , ειχα παει για και δεν προλαβα να δω τι χορο ετοιμασε ...
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.910
- Πόντοι
- 606
εκανε στριπτιζ στο μαγαζι του νινο που δειχνει παντως να δυσφορει...
Συνημμένα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
φαινεται οτι ειναι πουστρακος λιγο ε? ;)
Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
φαινεται οτι ειναι πουστρακος λιγο ε? ;)
Καλά μιλάμε αηδίασε ο Νίνο! Έπρεπε να του στείλουν τον Maximilian (χορευτής alcatraz) να του φορέσει την πλαστική ψολάρα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
οχι ρε ντροπη σου , να σκεφτεσαι τετοια πραματα για τον αντρακλα μας .Καλά μιλάμε αηδίασε ο Νίνο! Έπρεπε να του στείλουν τον Maximilian (χορευτής alcatraz) να του φορέσει την πλαστική ψολάρα
παντως με τετοιο ντεκολτε ,θα προσελκυσει πολλους ψ@#$δες , να του δωσουν χαρα απο πισω ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις