Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.470
- Πόντοι
- 9.931
Η ρώγα κάγκελο...
Νομίζω μια τσοντοφατσα λες στριπτιτζου...Με μια ξανθιά που βγάζει συνέχεια φωτογραφίες στο ινσταγκραμ, αν θυμάμαι καλά πρέπει να την λένε Βανέσα, ξέρει κάποιος αν η ξανθιά είναι του συναφιου;;;
Δεν γνωρίζω τίποτα για την κυρία,πάντως θέλω πολλά πράγματα να μάθω. Μου αρέσει πάρα πολύ και θα ήθελα σαν τρελός να την γνωρίσω!!!Νομίζω μια τσοντοφατσα λες στριπτιτζου...
Νομίζω παιζει σε κάτι στριπ.Δεν γνωρίζω τίποτα για την κυρία,πάντως θέλω πολλά πράγματα να μάθω. Μου αρέσει πάρα πολύ και θα ήθελα σαν τρελός να την γνωρίσω!!!
Ευχαριστώ για την πληροφορία και ευελπιστώ να ξέρει κάποιος άλλος!!!Νομίζω παιζει σε κάτι στριπ.
Δε ξέρω περισσότερα....
Alcatraz στις αρχές του.Αν δεν κανω λάθος απο στριπτήζ ξεκίνησε την καριέρα της οποτε και οι φιλες τις τις ιδίας συνομοταξίας θα είναι.
Μετά χάθηκε έκανε μόνο την djAlcatraz στις αρχές του.
Όλες από Alcatraz είναι αυτές και τώρα κάνουν τις κύριεςΜε μια ξανθιά που βγάζει συνέχεια φωτογραφίες στο ινσταγκραμ, αν θυμάμαι καλά πρέπει να την λένε Βανέσα, ξέρει κάποιος αν η ξανθιά είναι του συναφιου;;;
Μεγαλη πουτάνα από Ρωσία μεριά. Κάθεται σε όποιον είναι διαθέσιμος να της κάνει τα γούστα. Εμένα με έριξε άκυρο επειδή την είπα ότι είναι 50αρα.
Πάντως ταξιδεύει έναντι αμοιβήςε δεν είναι και πενηντάρα αλλά πολύ παλιά στο κουρμπέτι
χάου ματς ?Πάντως ταξιδεύει έναντι αμοιβής
Ρωτά τηνχάου ματς ?
θενξΡωτά την