Νέα

Almaza

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 411
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Δεν έχω ιδέα μιας και έχω καιρό να πατήσω σε στριπτηζάδικο(1,5 χρόνο+) μιας και πλέον δεν μου περισσεύουν λεφτά και για εκεί και έχω αφοσιωθεί στο σπορ των στούντιο.  :knockinb:
Μία από τα ίδια.....και τα δικά μου οικονομικά είναι........  :(

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
ψαξε και συ λιγο μην τα θες ολα στο χερι

Ε,καλά ντέ μη βαράς....  :hammer:
Η αλήθεια είναι ότι έψαξα,αλλά πολύ λίγο.....  :tooth: :tooth:
Ευχαριστώ για τα λίνκ.....  :)
Αλλά δεν έχω Facebook......και έτσι δεν μπορώ να δω φωτογραφίες.....το έσβησα το προφίλ μου πριν 2 χρόνια περίπου.....  :grin:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Αλλά δεν έχω Facebook......και έτσι δεν μπορώ να δω φωτογραφίες.....το έσβησα το προφίλ μου πριν 2 χρόνια περίπου.....  :grin:

Ανοιξε ενα απλο χωρις φωτο κλπ για κατι τετοιες περιπτωσεις ;)

Δεν βαραω :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.252
Πόντοι
506
Μια  ψωνισμένη και καβαλημένη ταταρα ειναι με ομορφο σωμα και ασχημο προσωπο  που την καναμε θεα στην Ελλαδα,οπως και πολλα αλλα μπαζα

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Να υποθέσω ότι είδες την προηγούμενη σελίδα......  :think:
Οπως είδες είχα μία μικρή βοήθεια....  :grin:

το εικονίδιο που σου έστειλα δεν το πρόσεξες..

η βοήθεια ήταν μούφα αφού αυτa είναι τα επαγγελματικά της προφίλ..που λείπουν και 1-2 ακόμη

το προσωπικό όμως; :birdman:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
το εικονίδιο που σου έστειλα δεν το πρόσεξες..

η βοήθεια ήταν μούφα αφού αυτa είναι τα επαγγελματικά της προφίλ..που λείπουν και 1-2 ακόμη

το προσωπικό όμως; :birdman:
Το εικονίδιο που έστειλες το πρόσεξα.....αλλά όπως φαίνεται δεν "έπιασα" το νόημα...  :tooth:
Μμμμ.....το προσωπικό...εεε???
Το θέλω,το θέλω....  :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
adkpZCIt.jpg
δεν παιζονται τα ρωσιδια μαγκες....πουλαω και το χωραφι στο χωριο για παρτι τους........

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Το ίδιο σκέφτομαι να κάνω κ εγώ,κ το μόνο που με κρατάει είναι η επαφή με άτομα σε μεγάλη απόσταση...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Θυμάμαι πριν πολλά χρόνια όταν είχε έρθει στο Tutti Frutti,στο Ν.Ηράκλειο για λίγο καιρό....
Είχα δει στο δρόμο αφίσες που έγραφαν,τα κορίτσια του Erotica Live Show για λίγο καιρό στο Tutti Frutti....
Πήγα μόνο για την Πάολα τότε.Ηταν ήδη γνωστή,λόγω της τηλεοπτικής της "καριέρας"......Είχε μία πολύ καλή συμπεριφορά,δεν ξέρω αν μετά άλλαξε....
Θυμάμαι όταν την πήρα για χορό,δεν έκανε πριβέ,μόνο απλό, :(  είχα πάθει πλάκα με το σώμα της και γενικά με το τρομερό κωλαράκι της.....  :o
Δεν άφηνε να την αγγίξεις στο μουνάκι της.....στο έδειχνε αλλά μόλις πήγαινες να βάλεις το χεράκι σου,το "σκέπαζε" με το εσώρουχο.....  :( κάτι σαν κάλυψη,απόκρυψη δηλαδή.....  :tooth:
Θα ήθελα να την είχα....  :fuck1: :fuck2: ....αλλά..........έμεινα με αυτό τελικά....  :cum: :cum: :cum: ...... :tooth: :tooth:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Το ίδιο σκέφτομαι να κάνω κ εγώ,κ το μόνο που με κρατάει είναι η επαφή με άτομα σε μεγάλη απόσταση...
Αν δεν μπορείς να βρείς άλλον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ σας,π.χ Skype (δεν λέω για τηλέφωνο γιατί έχει κάποιο κόστος), αν θες την γνώμη μου να το κρατήσεις μόνο και μόνο γι' αυτόν τον λόγο......  :)
Για όλα τα άλλα,δεν αξίζει......νομίζω....

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Αν δεν μπορείς να βρείς άλλον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ σας,π.χ Skype (δεν λέω για τηλέφωνο γιατί έχει κάποιο κόστος), αν θες την γνώμη μου να το κρατήσεις μόνο και μόνο γι' αυτόν τον λόγο......  :)
Για όλα τα άλλα,δεν αξίζει......νομίζω....
Στα λόγια μου έρχεσαι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom