Νέα

Αλλαγή βαφτιστικού ονόματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KavlomenosPoutanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά... έχω ένα θέμα και πρέπει να αλλάξω το βαπτιστικό μου όνομα..  Να πω ότι μένω εξωτερικό... Πήγα στο city hall  και μου είπαν δεν μπορούν να μου το κάνουν και πρέπει να το αλλάξω Ελλάδα.

Ξέρει κανείς αν κάτι τέτοιο είναι εύκολο να το κάνω ; Με λίγα λόγια η αλλαγή ονόματος είναι εύκολη υπόθεση ; και αν πρέπει να πάω Ελλάδα η μπορώ και μέσω πρεσβείας ;;;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Καλησπέρα παιδιά... έχω ένα θέμα και πρέπει να αλλάξω το βαπτιστικό μου όνομα..  Να πω ότι μένω εξωτερικό... Πήγα στο city hall  και μου είπαν δεν μπορούν να μου το κάνουν και πρέπει να το αλλάξω Ελλάδα.

Ξέρει κανείς αν κάτι τέτοιο είναι εύκολο να το κάνω ; Με λίγα λόγια η αλλαγή ονόματος είναι εύκολη υπόθεση ; και αν πρέπει να πάω Ελλάδα η μπορώ και μέσω πρεσβείας ;;;

Για δες εδώ:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Καλησπέρα παιδιά... έχω ένα θέμα και πρέπει να αλλάξω το βαπτιστικό μου όνομα..  Να πω ότι μένω εξωτερικό... Πήγα στο city hall  και μου είπαν δεν μπορούν να μου το κάνουν και πρέπει να το αλλάξω Ελλάδα.

αν κρινώ  απο τό νικ που διαλεξες φαντάζομαι τι μαλάκια όνομα θα θες να παρεις....αντε αυτοκτονα ρε

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
απ οτι ξερω δεν γινεται

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
απ οτι ξερω δεν γινεται

Γίνεται κανονικότατα. Για επίθετο το ήξερα γιατί το είχε αλλάξει γνωστός μου (πήρε το επίθετο του πατριού του αντί για του πατέρα του που τους παράτησε), για το όνομα επίσης γίνεται, βάσει του άρθρου.

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
αν κρινώ  απο τό νικ που διαλεξες φαντάζομαι τι μαλάκια όνομα θα θες να παρεις....αντε αυτοκτονα ρε
Ευγενέστατος όπως πάντα...
Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω,γιατί τα βάζεις μαζί του;Μια χαρά ακούγεται και σημαίνει το Καυλωμένος Πούτανος  :2funny:

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
απ οτι ξερω δεν γινεται
Επίθετο γίνεται αν υπάρχει σοβαρός λόγος μόνο π.χ. κάποιος χειρουργός το άλλαξε από Κουλοχέρης σε Καλοχέρης για βαφτιστικό απαγορεύεται κι έτσι δεν το έκανα κι εγώ Γιώργος Νταβίτσης :rockon: :rockon: :headbang:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΕΠιθετο με απόφαση Δημοτικού συμβουλίου ( όσο και αν φαίνεται περίεργο ) όνομα δικαστικά

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ο χειρούργος του παραπανω παραδείγματος θα μπορούσε πχ να το αλλαξει απο ευθύμη κουλοχέρης και γιώργος κουλοχέρης 

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
199
Πόντοι
2.007
Ο χειρούργος του παραπανω παραδείγματος θα μπορούσε πχ να το αλλαξει απο ευθύμη κουλοχέρης και γιώργος κουλοχέρης 
θα μπορούσε κάλιστα να το κανει κ καυλοχερης.

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
19
Like
1.383
Πόντοι
6.765
Τύπε site για πουτάνες είναι εδώ και όχι Ληξιαρχείο....

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Πελάτης: -"Καλημέρα σας, παρακαλώ θα ήθελα να αλλάξω το όνομα μου".

Ληξίαρχος: "Μάλιστα. Θα πρέπει όμως να έχετε σοβαρό λόγο, γιατί δεν επιτρέπεται να αλλάζει κάποιος όνομα έτσι, χωρίς λόγο και για πλάκα. Εν πάσει περιπτώει, πως λέγεστε?"

-"Αδόλφος Βρωμοκοιλιάς".

-"Χμμμμ.... Μάλιστα. Ομολογώ πως έχετε σοβαρό λόγο να ζητάτε την αλλαγή. Και πως θα θέλατε να το κάνετε?"

-"Ροδόλφος Βρωμοκοιλιάς. Ξέρετε, αυτό το Αδόλφος μου θυμίζει το Χίτλερ!"

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom