oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
Μακαρι ολοι οι ανθρωποι να ειχαν την ιδια γνωμη-σκεψη.Δεν θα υπηρχε διαλογος.
Μακαρι ολοι οι ανθρωποι να ειχαν την ιδια γνωμη-σκεψη.Δεν θα υπηρχε διαλογος.
Χαιρομαι που τα καταλαβαινεις τα γραφομενα μου και απαντας στην ουσια τους.για ποιο κεφαλι μιλαει η παροιμια αραγε;το πανω ή το κατω;
παντα......Χαιρομαι που τα καταλαβαινεις τα γραφομενα μου και απαντας στην ουσια τους.
Καλως................Θα προτιμουσα προσωπικη απαντηση ομως και οχι,απαντηση τριτου.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
boys and girls and the others,.....Οι ανοητοι,αν και ακουν,ειναι σαν τουσ [glow=red,2,300]κουφους[/glow]...Παροντες...αλλα Απουσιαζουν.Ας το διαβαζουν παρακαλω οσοι/ες με κατακρινουν...
Συγχαρητηρια για το μουσικο κομματι,μου αρεσε απο καθε αποψη και να το μεταφρασω (σαν μηνυμα).Υπαρχει ομως το νομισμα της ζωης που εχει δυο οψεις.Χωρις την αντιθεση δεν προχωρας.(Ηρακλειτος).
ε??????????????????????????????????? Αντευχομαι.
άστον ηράκλειτο τρομάρα σουΣυγχαρητηρια για το μουσικο κομματι,μου αρεσε απο καθε αποψη και να το μεταφρασω (σαν μηνυμα).Υπαρχει ομως το νομισμα της ζωης που εχει δυο οψεις.Χωρις την αντιθεση δεν προχωρας.(Ηρακλειτος).
Αμφιβαλλω να εχεις καταλαβει οτι εχω γραψει μεχρι σημερα και σε αυτο το θρεντ αλλο και στο αλλο.Για να σε βοηθησω οτι εχω γραψει,τα εχω γραψει με γνωμονα το ''Κοινος γινου''(Σοφοκλης) και χωρις ''Επισφαλες προπετεια''(Περιανδρος).άστον ηράκλειτο τρομάρα σου
που εγραφες "για την παγκοσμιοποίησις" και το παίζεις και διανοούμενος
Βαση, αυτου του γνωμικου,θα ειναι το επομενο θρεντ,που θα ανοιξω μετα τις εορτες(Χριστουγεννων-Πρωτοχρονιας).Τελος ευχομαι μεσα απο το θρεντ αυτο,Καλες εορτες σε ολους(μελη-επισκεπτες),με υγεια και ευτυχια.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.boys and girls and the others,(πιστευω να μην ξεχασα καμια αλλη κατηγορια).Κλεινω για σημερα με το να δωσω μια ακομη αποψη,(απο γνωμικο) σε οσους/ες με κατακρινουν.......''Αν ο επιθετικος ηλιθιος-πανηλιθιος κατορθωσει καποτε να γινει ο απολυτος αρχοντας της κοινωνιας μας,τοτε ο καλλιεργημενος ανθρωπος θα θεωρειται ευηθης,σαν ενα αξιοπεριεργο δειγμα αυτης της εξαφανισμενης φυλης που εξακολουθει ακομη να ευλαβειτε το βιβλιο,το ηθος και τη σκεψη''. Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Ρε συ παίχτουρα μ'έχεις προβληματίσει
θα κληρωσει κανα λαχειο για τα μελη;boys and girls and the others.Μην χασετε την επαφη σας με αυτο το θρεντ γιατι τις επομενες ημερες θα υπαρχουν εξελιξεις που ουτε στα ονειρα σας ,δεν θα τις φανταζεστε.