boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
θα κληρωσει κανα λαχειο για τα μελη;
θα γίνουν συνδρομητικά τα πολτικά και κοινωνικά θέματα λέμεεεε
θα κληρωσει κανα λαχειο για τα μελη;
διόρθωσε το γατούλη ;)Νοιωθω την αναγκη να ευχαριστησω τα μελη που ανταποκριθηκαν στο θεμα του συγκεκριμενου θρεντ και να ενημερωσω οτι και σημερα η αναλογια της ψηφοφοριας μας παραμενει σταθερα(περιπου) στο 1 προς 10, μαζι με τους ουδετερους ψηφους.Ταυτοχρονα ομως νοιωθω και μια δευτερη αναγκη.........να ευχαριστησω οσους/ες(μελη) που δειχνουν οτι ειμαι εκτος κλιματος του site....Αργησα να καταλαβω την ποιοτητα εδω μεσα.Πιστευα σαν ρομαντικος Ελληνας οτι εδω μεσα...μπας.....Εκανα λαθος.Αυτα προς το [glow=red,2,300]παρων[/glow],καντε υπομονη για τις επομενες μερες, η συνεχεια.
Ευχαριστω για την παρατηρηση του ορθογραφικου λαθους.Νοιωθω την αναγκη να ευχαριστησω τα μελη που ανταποκριθηκαν στο θεμα του συγκεκριμενου θρεντ και να ενημερωσω οτι και σημερα η αναλογια της ψηφοφοριας μας παραμενει σταθερα(περιπου) στο 1 προς 10, μαζι με τους ουδετερους ψηφους.Ταυτοχρονα ομως νοιωθω και μια δευτερη αναγκη.........να ευχαριστησω οσους/ες(μελη) που δειχνουν οτι ειμαι εκτος κλιματος του site....Αργησα να καταλαβω την ποιοτητα εδω μεσα.Πιστευα σαν ρομαντικος Ελληνας οτι εδω μεσα...μπας.....Εκανα λαθος.Αυτα προς το παρoν,καντε υπομονη για τις επομενες μερες, η συνεχεια.
Ευχαριστω για την παρατηρηση του ορθογραφικου λαθους.
είσαι τεράστιοςboys and girls and the others,πολιτιστικο-επικοινωνιακο επιπεδο πανω απ' ολα.Μην το λησμονειτε αυτο.
εισαι τυπος ρε....μας σκεφτεσαι μην κουραστουμε....Λογω επικαιροτητας καποιου αλλου θρεντ, σας το ξαναβγαζω για να μην το ψαχνετε και κουραζεστε.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
τα παντα ολαεισαι τυπος ρε....μας σκεφτεσαι μην κουραστουμε....
Σε ευχαριστω που με συμβουλευεις... διχως να σου το ζητησω.....Ετσι κανεις παντα???????γιατι στο μερος που καταγομαι τους αποκαλουμαι καραγκιοζηδες τετοιους τυπους. Κοιταξε την 'ευτυχια' σου και ασε τους αλλους στην 'δυστυχια' τους.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.Εχω να πω σε αυτον που ανοιξε το θρεντ αυτο πως πρεπει να αποκτησει προσωπικη ζωη και σε ολους τους υπολοιπους που πιστευουν πως πρεπει να γινει συνδρομητικο
Οποιος λεει την γνωμη του ειναι καραγκιοζης???Μαλιστα το ακουσαμε κι αυτο...Σε ευχαριστω που με συμβουλευεις... διχως να σου το ζητησω.....Ετσι κανεις παντα???????γιατι στο μερος που καταγομαι τους αποκαλουμαι καραγκιοζηδες τετοιους τυπους. Κοιταξε την 'ευτυχια' σου και ασε τους αλλους στην 'δυστυχια' τους.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
τυπε αστονα αυτον ειναι ειδικη περιπτωση,
θεωρει οτι πρεπει να τον πληρωνουμε για να μας λεει για το ποσο κουρασμενος ειναι...
Λογω οτι επικοινωνουμε ηλεκτρονικα.. αν μου εγραφες με σαφηνεια και με καθαρο Ελληνικο γραπτο κειμενο θα σε καταλαβαινα καλυτερα...οπως μου εγραψες δεν συνελαβα τι μηνυμα.. ηθελες να μου δωσεις.Σε καθε περιπτωση.. στην διαθεση σου αν μπορεις να μου γραψεις καθαρα και εισαι γνωστης του θεματος που γραφεις.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.Οποιος λεει την γνωμη του ειναι καραγκιοζης???Μαλιστα το ακουσαμε κι αυτο...
Σε ευχαριστω για τις συστασεις που κανεις...τις εκτιμω.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.τυπε αστονα αυτον ειναι ειδικη περιπτωση,
θεωρει οτι πρεπει να τον πληρωνουμε για να μας λεει για το ποσο κουρασμενος ειναι...
Κανενα προβλημα...δεν πρωτοεπιασα τιποτα εγω...για να το αφησω παντως,εσυ μου εγραψες.Σε καθε περιπτωση χαρηκα που τα ειπαμε.Φιλικα ο Παιχτουρας.Αστο δεν πειραζει ειναι και αργα η ψηφοφορια τα λεει ολα.