quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Τιποτες Ευχαρίστησής :-* μου!Σε ευχαριστω που μου μαθαινεις καινουργιες ονομασιες του Ελληνικου λογου.
ε μα...
Τιποτες Ευχαρίστησής :-* μου!Σε ευχαριστω που μου μαθαινεις καινουργιες ονομασιες του Ελληνικου λογου.
ε μα...
Καλο σου μεσημεριε μα...
Καλο σου μεσημεριΤιποτες Ευχαρίστησής :-* μου!
καλο σου μεσημεριή πολύ απλά bump
ή πολύ απλά bump
φύγε ρε bum από εδώ
Υπαρχουν κλικες εδω μεσα και λες να φυγει απο το θρεντ???????????????φύγε ρε bum από εδώ
Υπαρχουν κλικες εδω μεσα και λες να φυγει απο το θρεντ???????????????
Καλως................Θα προτιμουσα προσωπικη απαντηση ομως και οχι,απαντηση τριτου.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.εννοείται.
μην κοιτάς που του κάνω νάζια, κανονικά κάθομαι σούζα μπροστά του γιατί αλλιώς θα με καταστρέψει :-
κλινικές υπάρχουν για την περίπτωση του παιχτούρα?Ύπάρχουνε κλίκες;;;
Καλο μεσημερι,αν καποιος διαβαζε τα τελευταια σχολια του θρεντ δεν θα διατυπωνε αυτο το ερωτημα????????????????????Ύπάρχουνε κλίκες;;;
Γιατι οταν το διαβασα αυτο θυμηθηκα αυτο που λεει ο λαος.......ειπε ο γαιδαρος το πετεινο κεφαλα.κλινικές υπάρχουν για την περίπτωση του παιχτούρα?
καλο μεσημέρι σε σένα και σ όλα τα boys and girls and the others :-*Καλο μεσημερι,αν καποιος διαβαζε τα τελευταια σχολια του θρεντ δεν θα διατυπωνε αυτο το ερωτημα????????????????????
ο γάιδαρος έχει μια ψωλαρα νααααααααΓιατι οταν το διαβασα αυτο θυμηθηκα αυτο που λεει ο λαος.......ειπε ο γαιδαρος το πετεινο κεφαλα.
Μακαρι ολοι οι ανθρωποι να ειχαν την ιδια γνωμη-σκεψη.Δεν θα υπηρχε διαλογος.καλο μεσημέρι σε σένα και σ όλα τα boys and girls and the others :-*
το δικό μου ερώτημα δε θα το διατύπωνε κάποιος αν διάβαζε έστω και το πρώτο post αυτού του thread?
για ποιο κεφαλι μιλαει η παροιμια αραγε;το πανω ή το κατω;ο γάιδαρος έχει μια ψωλαρα ναααααααα
...του πετεινού δε διακρίνεται με γυμνό μάτι και τελειώνει και σε 5 δευτερόλεπτα
μετά τιμής ο γάιδαρος :-* :-* :-*