bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
οχι ακομα, εχω αλλαξει 6 σπιτια και εχω δουλεψει σε 7 μερη της ελλαδαςΑΡΕΙΑΝΑΡΑ για παντα ρε φτωχαδακι
με κομματα δεν ασχολουμαι
στο πατρικο σου μενεις ακομα;;;
οχι ακομα, εχω αλλαξει 6 σπιτια και εχω δουλεψει σε 7 μερη της ελλαδαςΑΡΕΙΑΝΑΡΑ για παντα ρε φτωχαδακι
με κομματα δεν ασχολουμαι
στο πατρικο σου μενεις ακομα;;;
φτωχε αν δες κανα 50αρικο να πας να εκτονωθειςοχι ακομα, εχω αλλαξει 6 σπιτια και εχω δουλεψει σε 7 μερη της ελλαδας
φτωχε αν δες κανα 50αρικο να πας να εκτονωθεις
στειλε....εγω ειμαι εδω φτωχε
ΥΓ:1,2,3 το χιλιαρικο το βλεπεις απο φωτογραφια
οκ, τοτε γιατι ζηλευες που εγω διοριστικα και ελεγες τον εαυτο σου ατυχο? κυκλοθυμικος εισαι? τι θες τελικα να δουλεψεις εκαπιδευτικος ή να εισαι πορτιερης αποφασισε. εγω παντως μια χαρα ειμαι και δεν αλλαζω το εκπαιδευτιλικι ουτε για 5χιλιαρο (για την ακριβεια παρατησα το 3χιλιαρο για να γινω εκπαιδευτικος)φτωχε αν δες κανα 50αρικο να πας να εκτονωθεις
στειλε....εγω ειμαι εδω φτωχε
ΥΓ:1,2,3 το χιλιαρικο το βλεπεις απο φωτογραφια
αδεια εχωΤι ώρα πιάνεις δουλειά;
εγω χωρις να εχω αδειααδεια εχω
απο δευτερα
τι καλυτερη δουλεια κανεις ρε μαλακαοκ, τοτε γιατι ζηλευες που εγω διοριστικα και ελεγες τον εαυτο σου ατυχο? κυκλοθυμικος εισαι? τι θες τελικα να δουλεψεις εκαπιδευτικος ή να εισαι πορτιερης αποφασισε. εγω παντως μια χαρα ειμαι και δεν αλλαζω το εκπαιδευτιλικι ουτε για 5χιλιαρο (για την ακριβεια παρατησα το 3χιλιαρο για να γινω εκπαιδευτικος)
μαγαζι, πιττες καφεδες κλπτι καλυτερη δουλεια κανεις ρε μαλακα
σε ζηλευω
τι εκανες και επαιρνες 3;
οκ, τοτε γιατι ζηλευες που εγω διοριστικα και ελεγες τον εαυτο σου ατυχο? κυκλοθυμικος εισαι? τι θες τελικα να δουλεψεις εκαπιδευτικος ή να εισαι πορτιερης αποφασισε. εγω παντως μια χαρα ειμαι και δεν αλλαζω το εκπαιδευτιλικι ουτε για 5χιλιαρο (για την ακριβεια παρατησα το 3χιλιαρο για να γινω εκπαιδευτικος)
και εβγαζες τοσα πολλα;;;μαγαζι, πιττες καφεδες κλπ
αν δεν ειχες ενοικιο και υπαλληλους προ κρισης ναι.και εβγαζες τοσα πολλα;;;
ρε μάστορα, μαγαζί με μπιζού, σκουλαρίκια, βραχιόλια και παναγίες μαξ 20-25 ευρώ το τεμάχιο και μάζευε 2.5 χήνες καθαρά σε νεκρές περιόδους. αν θυμάμαι καλά ο φίλος το είχε στην κομοτηνή.και εβγαζες τοσα πολλα;;;
Ζηλεύει γιατί τα μπράτσα κάποτε τελειώνουν και δε θα τον παίρνουν ούτε για security στα hondos
εντελως..του άλλαξαν τα φωτα..το γαμησατε το θεμα !!