Νέα

Αλήθεια, εδώ στην Ελλάδα ποιος πηδάει ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 888
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Λοιπόν βρήκα τη λύση.
Σε 14 χρόνια
όταν ο γιός μου γίνει 17
θα του ανοίξω ένα μπαρ-καφετέρια.

Εγώ θα κάνω όλες τις βρωμοδουλειές.
Χτισίματα , διακόσμηση , προμήθειες ... και θα παίρνω συνεντεύξεις για το προσωπικό ...
Έχεις επιχειρηματικό μυαλό,στο αναγνωρίζω..... :grin:

Αρκεί να μπορείς να  :knockinb: μέχρι τότε.....

Επισκέπτης
τυπε εμενα μαρεσει η Vanessa Marcil που ειναι και κονδυλο

Μπας και είσαι κοντός τύπε ;;
Η Βανέσα Μαρσίλ είναι 1,63
ενώ η Μόλυ 1,77.

Στο Μίκυ Μάους,
μήπως γούσταρες τον κολλητό του Μαύρου Πήτ,
τον Ζουμπά τον Κοντοπίθαρο ;;;;;;

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Τυπε εγω παντως πιτσιρικας που ειχα δουλεψει στην κερκυρα,μονο αγγλιδακια χτυπαγα...Αλλα μαλον γιατι ελληνιδες δεν υπηρχαν στο μερος που ημουν.Λες και ηταν αγγλικη αποικεια.
τι χτυπαγες;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Λοιπόν βρήκα τη λύση.
Σε 14 χρόνια
όταν ο γιός μου γίνει 17
θα του ανοίξω ένα μπαρ-καφετέρια.

Εγώ θα κάνω όλες τις βρωμοδουλειές.
Χτισίματα , διακόσμηση , προμήθειες ... και θα παίρνω συνεντεύξεις για το προσωπικό ...

Εγω θα ελεγα να του κανεις ενα παιδικο παρτυ :p

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μπας και είσαι κοντός τύπε ;;
Η Βανέσα Μαρσίλ είναι 1,63
ενώ η Μόλυ 1,77.

Στο Μίκυ Μάους,
μήπως γούσταρες τον κολλητό του Μαύρου Πήτ,
τον Ζουμπά τον Κοντοπίθαρο ;;;;;;
Τυπε ειναι παγκοσμιως αποδεδειγμενο οτι οι κοντοι και οι κοντες,ειναι ετη φωτος ανωτεροι στο γαμησι και στην σεξουαλικοτητα,απο τους ψηλους.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Σε λιγα χρονια δεν θα υπαρχει το αντρικο ειδοs....οποτε το προβλημα θα λυθει απο μονο του

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τυπε ειναι παγκοσμιως αποδεδειγμενο οτι οι κοντοι και οι κοντες,ειναι ετη φωτος ανωτεροι στο γαμησι και στην σεξουαλικοτητα,απο τους ψηλους.

Mη ξεχνάμε τους barman. Είχα φίλο που είχε μαγαζί. Κάτι μπάζα έβγαζε και κατι κορίτσια που έδινε ραντεβού στο Φροντιστήριο Αρχαίων :cheesy:

Επισκέπτης

Αποδεδειγμένο ;;;;
Εμένα μου αρέσουν οι ψηλές.
Εσένα σε χαλάει η συγκεκριμένη ;;
http://[URL unfurl="true"]www.portwallpaper.com/imgcel/Molly_Sims/Molly-Sims-33.JPG[/img[/URL]]

Εν τω μεταξύ,
άμα είσαι ψηλός και πας να γαμήσεις πολύ κοντή ,
έχεις θέματα.
Οπότε κάτω του 1,70 δεν γαμάω.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Και τον μπραντον μαλακα τον θεωρουσα,τον μονο που πηγαινα ηταν τον πιτσιρικα.και ειδες ο τυπος τωρα εχει την Μεγκαν Φοξ γκομενα..
Ο ηθοποιος που επαιζε τον ντιλαν ηταν τελειως αταλαντος.
και εγω το ιδιο τον μονο που πηγαινα καιμε εξεφραζε με το στυλ του ηταν ο μπραιαν οστιν γκριν.και οπως ειπες παντρευτηκε την μεγκαν φοξ.και ειναι της ηλικιας μας ο τυπος ετσι...χαμος γινοταν με τους δυοι πρωταγωνιστες που κανανε τους ωραιους ντιλαν και ο αλλος ο πριστλει και ητανε ωραιοι απλως δεν ειχαν ταλεντο :2funny: :2funny: :2funny:.ο πιτσιρικας ομως που εχει τωρα την μεγκαν ειχε ενα στυλ ξεχωριζε απο τους αλλους...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
και εγω το ιδιο τον μονο που πηγαινα καιμε εξεφραζε με το στυλ του ηταν ο μπραιαν οστιν γκριν.και οπως ειπες παντρευτηκε την μεγκαν φοξ.και ειναι της ηλικιας μας ο τυπος ετσι...χαμος γινοταν με τους δυοι πρωταγωνιστες που κανανε τους ωραιους ντιλαν και ο αλλος ο πριστλει και ητανε ωραιοι απλως δεν ειχαν ταλεντο :2funny: :2funny: :2funny:.ο πιτσιρικας ομως που εχει τωρα την μεγκαν ειχε ενα στυλ ξεχωριζε απο τους αλλους...
1.καλα και οι αλλοι δυο δε γαμανε πατσαβουρες.
2.το αποτελεσμα ειναι οτι κ οι τρεις @@ καριερα κανανε...ολοι βασικα απο κει νομιζω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom