Επισκέπτης
Γιατί ρε ξυνίζετε,έχουν τόσο ενδιαφέρουσες απόψεις.....Η λύση είναι πολύ απλή, αλλά κανείς δεν ακολουθεί.
Απλά δεν παραθέτεις, ότι και να λένε.
1-2-3 θα βαρεθούν και πούλο. ;)
Γιατί ρε ξυνίζετε,έχουν τόσο ενδιαφέρουσες απόψεις.....Η λύση είναι πολύ απλή, αλλά κανείς δεν ακολουθεί.
Απλά δεν παραθέτεις, ότι και να λένε.
1-2-3 θα βαρεθούν και πούλο. ;)
Αφού τους απαντούν ΟΛΟΙ ρε - δεν καταλαβαίνεις;Σας φαίνεται να βαριούνται ;;;
Είναι μέσα 24/365 και κάνουν πάνω από 200 post ημερισίως ...
αυτο του ελειπε!!!!!!!!!!!!!!!!μεγκαααν αααχ μεγκαν....Aν εννοείς ότι ο David είναι πιστός στη Megan συμφωνώ
+10000000Αφού τους απαντούν ΟΛΟΙ ρε - δεν καταλαβαίνεις;
Γείωσέ τες και θα δεις για πότε την κάνουν με ελαφρά. ;)
Aν εννοείς ότι ο David είναι πιστός στη Megan συμφωνώ
αυτο του ελειπε!!!!!!!!!!!!!!!!μεγκαααν αααχ μεγκαν....
μωρη τη χρονολογια που γεννηθηκα εχειςPM (1980) 4 νέα
ειναι καλο κοριτσι η μεγκαν.ασε που μπορει να εχει σχεδον οποιον θελει.οποτε γτ να καθετε με αυτον αν δε γουσταρει;!Για τη Megan δε ξέρω
Σε παρακαλώ μην με απορρίψεις για 1980στη φορά....PM (1980) 4 νέα
ειναι καλο κοριτσι η μεγκαν.ασε που μπορει να εχει σχεδον οποιον θελει.οποτε γτ να καθετε με αυτον αν δε γουσταρει;!
μην αγχωνεσαι.στα απαντητικα πμ που θα ρθουν θα αλλαξει αυτο.μωρη τη χρονολογια που γεννηθηκα εχεις
Σε παρακαλώ μην με απορρίψεις για 1980στη φορά....
παλι.εχω δικιο παλι!!εχει καταντησει ρουτινα πια...Έχεις δίκιο...
η άλλη η μαλακισμένη κάνει πως χύνει με την μέγκαν φοξ και ειρωνεύεται κι από πάνω τα όσα λέμε κατ' ουσίαν για την ίδια
αηδίασα, καληνυχτώ.
Υ.Γ. μην της στέλνετε πμ για να την βρίσετε, κάντε το δημόσια να γουστάρουμε
σε εχει ποτε γεροςμην αγχωνεσαι.στα απαντητικα πμ που θα ρθουν θα αλλαξει αυτο.
κωλογερε!
Σου εχω πει οτι εισαι το ειδωλο μουη άλλη η μαλακισμένη κάνει πως χύνει με την μέγκαν φοξ και ειρωνεύεται κι από πάνω τα όσα λέμε κατ' ουσίαν για την ίδια
αηδίασα, καληνυχτώ.
Δεν κατάλαβες. Έβαλε πληροφορία που ξέρει μόνο αυτή και ο Admin ;) για να δείξει τι σημαντικό πρόσωπο είναι εδώ μέσα και τι μας λες τώρα αφού να έχω άπειρα μηνύματα κλπ.η άλλη η μαλακισμένη κάνει πως χύνει με την μέγκαν φοξ και ειρωνεύεται κι από πάνω τα όσα λέμε κατ' ουσίαν για την ίδια
αηδίασα, καληνυχτώ.
Βρήκες είδωλο ρε μαλάκα!!!!Σου εχω πει οτι εισαι το ειδωλο μου