wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
ΝαιΝα αρχίσω να μιλάω κι εγώ για το χώρο μου να γίνει πουτάνα το θρεντ?![]()
ΝαιΝα αρχίσω να μιλάω κι εγώ για το χώρο μου να γίνει πουτάνα το θρεντ?![]()
NAI!!!! NAI!!!!!Να αρχίσω να μιλάω κι εγώ για το χώρο μου να γίνει πουτάνα το θρεντ?![]()
Xοντροναι πες μας για τις κυλοτες του 5ευρου που πουλας στους ποσους βαθμους πλυσιμο καταστρεφεται το λαστιχο
Xοντρο![]()
Τωρα μαθαίνεις ότι η Αλι ειχε μαγαζι με εσώρουχα?Εσώρουχα??? Αρα μπορεί να μας πει πολλά!!! Αλι εχεις πελατες απο δω μεσα???![]()
Εσώρουχα??? Αρα μπορεί να μας πει πολλά!!! Αλι εχεις πελατες απο δω μεσα???![]()
Μου το έκλεισαν το μαγαζί οι άχρηστοι.Γκινια παιδί μου,είναι γρουσούζηδες οι μπουρδελιάρηδες.Εσώρουχα??? Αρα μπορεί να μας πει πολλά!!! Αλι εχεις πελατες απο δω μεσα???![]()
Δεν σε φοβάμαι. Θα τον βρεις τον δρομο σου.Μου το έκλεισαν το μαγαζί οι άχρηστοι.Γκινια παιδί μου,είναι γρουσούζηδες οι μπουρδελιάρηδες.
Καλα η γκινια δε με εκπλήσσει, με τοση γκρινια τι να περιμένεις???Μου το έκλεισαν το μαγαζί οι άχρηστοι.Γκινια παιδί μου,είναι γρουσούζηδες οι μπουρδελιάρηδες.
εσενα ευκολα. εχεις τα καταλληλα ζυμαρια.
Πλαθω κουλουρακιαααααααααααααα....εσενα ευκολα. εχεις τα καταλληλα ζυμαρια.
Τωρα μαθαίνεις ότι η Αλι ειχε μαγαζι με εσώρουχα?
Τον έχω βρει αγάπη μου αλλά δεν ξαναλέω τίποτα ,θα μου το ξαναγρουσουζέψουν .Δεν σε φοβάμαι. Θα τον βρεις τον δρομο σου.
Για οσους δεν ξερουν επισης, η θεά Αλι εχει στο προφιλ της το σαιτ ενός κοσμηματοπωλείου. Εννοείται ότι δωρα δεχεται μονο από εκει![]()
Εσυ φταις, που τα λες όλα από εδώ κι από κει. Ενώ επρεπε να εισαι επιλεκτικη στα ατομα που ανοίγεσαιΤον έχω βρει αγάπη μου αλλά δεν ξαναλέω τίποτα ,θα μου το ξαναγρουσουζέψουν .
Φοβερά και τρομερά μου έχουν τύχει.Θα βγούμε μια μέρα για καφέ και θα στα πωΆλι, πες καμια κουλη ιστορια ολο κ κατι θα χει τυχει!!!