Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ρε τύπε, αυτό πρεπει να εχει ειπωθεί ισαμε χιλιες φορες. Τιποτα φρεσκο?

ρε παπαρα πας καλα τωρα η θες να σε βρισω βραδυατικο? γουσταρεις να καβλαντιζεσαι με τις γκομενες εδω μεσα, γκουντ φορ γιου, και περα απο τη καζουρα που ελπιζω να καταλαβαινεις οτι ειναι τζαστ δατ, πλακα, δε με νοιαζει. Αλλα δε θα με βγαλεις και τρελλο που δε καθομαι ν' αρχουλουμαι τις γκομενες δω μεσα. Αιντε μη χεσω

Αν χρειαστείς βοήθεια παντως ευχαριστως να σου δείξω το δρόμο  :)
Κ για να μη νομιζεις οτι αποφευγω να σου απαντησω, το προβλημα ειναι η εικονα που εχεις στο μυαλο σου για τις γυναικες, οσο χαβαλε μπορει να βγαλεις εσυ εδω, αλλο τοσο μπορουμε κ μεις!!!  ;)

βρε δε μου πας στο διαολο μια μωρε κακομοιρα που θα 'δειξεις το δρομο'

Δυσλεξια εχει καποιος που δεν μπορει να διατυπωσει εγγραφως με ακριβεια τον προφορικο λογο, μαλλον εννοει ότι διαβαζεις αλλά δεν καταλαβαίνεις τι γραφει  ;)
τωρα πηρες αερα

dyslexic teapot ->

Dyslexic_words.jpg

κανεις ρετζιστερ στο μυαλο διαφορετικα τα γραμματα g o b p

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
ρε παπαρα πας καλα τωρα η θες να σε βρισω βραδυατικο? γουσταρεις να καβλαντιζεσαι με τις γκομενες εδω μεσα, γκουντ φορ γιου, και περα απο τη καζουρα που ελπιζω να καταλαβαινεις οτι ειναι τζαστ δατ, πλακα, δε με νοιαζει. Αλλα δε θα με βγαλεις και τρελλο που δε καθομαι ν' αρχουλουμαι τις γκομενες δω μεσα. Αιντε μη χεσω

τωρα πηρες αερα

dyslexic teapot ->

Dyslexia
Δοκίμασε βαλεριάνα θα σε βοηθήσει  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

τωρα πηρες αερα

dyslexic teapot ->

Dyslexic_words.jpg

κανεις ρετζιστερ στο μυαλο διαφορετικα τα γραμματα g o b p
Χαλαρωσε συναδελφε, παρεκτρέπεσαι.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Και τότε πώς ξερεις τοσο καλα νομικα?

δεν ξερω καθολου καλα νομικα γιαυτο οταν μιλατε νομικα λεω "νομιζω" καποια μαθηματα δικαιου ειχα στο μεταπτυχιακο, και μου χουν φαει και ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωρες απ τη ζωη μου συναδελφοι σου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
δεν ξερω καθολου καλα νομικα γιαυτο οταν μιλατε νομικα λεω "νομιζω" καποια μαθηματα δικαιου ειχα στο μεταπτυχιακο, και μου χουν φαει και ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωρες απ τη ζωη μου συναδελφοι σου
Α ενταξει.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
αμα εισαι πορτο χελι παρε νεροταριφα απο κοστα να ησυχασεις μαν, τωρα αμα θες με το ζορι στειλε πιεμ να σου δανεισω ενα κωπηλατικο να κανεις το χαζι σου στο περασμα να χτισεις και πλατη

Τσ. Γιατί απο πόρτο χέλι δεν πάει Σπέτσες δηλαδής με νεροταρίφες; Θα μας τρελάνετε ρε μάγκες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom