Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μπράβο μπράβο μας απέδειξες τις γνώσεις σου και στα κοσμήματα..
Ναι ο τεμπ μας το χει αυτό. τα ξέρει όλα, είναι μέγας γαμιάς, πανέξυπνος και εξαιρετικός στην δουλειά του εξου και ειναι λεφτας. Α ξέχασα την έχει και μεγαλη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ναι ο τεμπ μας το χει αυτό. τα ξέρει όλα, είναι μέγας γαμιάς, πανέξυπνος και εξαιρετικός στην δουλειά του εξου και ειναι λεφτας. Α ξέχασα την έχει και μεγαλη.
Θεά Ερη, κάνει ανασκοπηση των χθεσινοβραδινών που εχασε  :2funny:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
132
Πόντοι
146
παιδιά μια ερωτηση ... από σεξουαλικής φάσεως πως βγαίνει ο στρατός ?? χωρις τα αττικά μπουρδέλα τι γίνεται ... ??  >:(

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Πως δε παει...λεφτα να εχει κανεις να δινει...

Τυπε τα παιδιά εχουν λεφτα αλλά πανε με τα ιδιωτικά τους κοτερα και τις θεογκόμενες που αγοράζουν για να τους χαμογελούν και να χασκουν μπροστα στα φραγκα τους μπας και νοιώσουν κάτι τα πουλάκια μου. Ε μετα νευρα στο μπου που μπαινουν για πλακα και μαγκιτσες πληκτρολογίου και κάνω τον μπόσικο και τον βαρυ και κυριώς τον ξερολα με υπονοούμενα. Κάτι τέτοιοι που στην ζωη τους επι τοις ουσία ειναι αποτυχημένοι δηλαδη  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
παιδιά μια ερωτηση ... από σεξουαλικής φάσεως πως βγαίνει ο στρατός ?? χωρις τα αττικά μπουρδέλα τι γίνεται ... ??  >:(
Εχω ακουσει ιστοριες για κατι μπουρδελα πανω στον ευρω που μπενανε μεσα οι καυλομενοι φανταροι και φευγανε τρεχοντας με αυτο που αντικρισαν.Και ειναι χοντρο να φευγει τρεχοντας 19χρονος φανταρος που εχει να δει μουνι 2-3 μηνες.Απο κει να καταλαβεις... :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
παιδιά μια ερωτηση ... από σεξουαλικής φάσεως πως βγαίνει ο στρατός ?? χωρις τα αττικά μπουρδέλα τι γίνεται ... ??  >:(

Τύπε θα σου πω κάτι που θα σε εκπλήξει, υπάρχουν και μπουρδέλα εκτος αττικής!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αν χρειαστείς βοήθεια παντως ευχαριστως να σου δείξω το δρόμο  :)
Κ για να μη νομιζεις οτι αποφευγω να σου απαντησω, το προβλημα ειναι η εικονα που εχεις στο μυαλο σου για τις γυναικες, οσο χαβαλε μπορει να βγαλεις εσυ εδω, αλλο τοσο μπορουμε κ μεις!!!  ;)

άψογο ποστ :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
εχεις παει σε μπουρδελα στην καλαματα η στο κιλκις;  :2funny:

Έχω πάει στην λάρσα που 'χα πάει για εκπαίδευση, η σαπίλα η ίδια αλλά δε χαμπάριασα, έτσι όπως ήμουν γάμαγα και γαιδούρα στην ανηφόρα

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
132
Πόντοι
146

αλλη αισθηση τα εδω ρε ... και σε χαμηλο κοστος ... αν πας σε καμια ροδο αντε να βρεις επιλογες και που στο διαολο θα ειναι ///

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τυπε τα παιδιά εχουν λεφτα αλλά πανε με τα ιδιωτικά τους κοτερα και τις θεογκόμενες που αγοράζουν για να τους χαμογελούν και να χασκουν μπροστα στα φραγκα τους μπας και νοιώσουν κάτι τα πουλάκια μου. Ε μετα νευρα στο μπου που μπαινουν για πλακα και μαγκιτσες πληκτρολογίου και κάνω τον μπόσικο και τον βαρυ και κυριώς τον ξερολα με υπονοούμενα. Κάτι τέτοιοι που στην ζωη τους επι τοις ουσία ειναι αποτυχημένοι δηλαδη  :grin:
Οχι,κυριολεκτικα το εκανα το σχολιο.Ειναι παρα πολυ ακριβο το ταξι απο το πορτο χελι.Καλυτερα να παρκαρεις κοστα και να το παρεις απο εκει. Οποιος εχει το δικο του -ειτε ψαροβαρκα ειτε θαλαμυγο- τι να τους κανει τους ταξιτζιδες? Τωρα δεν ξερω τι εννωεις με αυτο παντος αν το λες για μενα δεν εκανα τον ξερολα ο καθενας την προσωπικη του αποψη εκφραζει και αποψεις ανταλλασοντε. Η καπως ετσι τελος παντον.  :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

έχω ξαναγράψει ότι στον έβρο πολύ λίγα πράματα έως τίποτα ενώ με τόσα στρατόπεδα θα έπρεπε να βράζει ο τόπος άρα κάτι παίζει και ίσως έχει να κάνει με τα τύμπανα λέω εγώ τώρα ;) :coffee:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
αλλη αισθηση τα εδω ρε ... και σε χαμηλο κοστος ... αν πας σε καμια ροδο αντε να βρεις επιλογες και που στο διαολο θα ειναι ///

Όταν είσαι φαντάρος τύπε το πρώτο που μαθαίνεις για την πόλη είναι το πού είναι τα μπουρδέλα :grin:
Μη σου πω ότι τα γράφει στο χαρτί της μετάθεσης :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
έχω ξαναγράψει ότι στον έβρο πολύ λίγα πράματα έως τίποτα ενώ με τόσα στρατόπεδα θα έπρεπε να βράζει ο τόπος άρα κάτι παίζει και ίσως έχει να κάνει με τα τύμπανα λέω εγώ τώρα ;) :coffee:
True to that! Απο οτι λενε εχει μονο κατι σαπια που φοβασαι οτι η πουτανα αντι να σου παρει πιπα θα σου πατησει καμια δαγκωνια επειδη την εχουν αταιστη 20 μερες.  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom