Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Εκει πανω αν σκασει και η εφη θοδη τυχερος αισθανεται κανεις
Εκει πανω αν σκασει και η εφη θοδη τυχερος αισθανεται κανεις
Απο την αυπνία λόγω εμπλοκής νομίζεις ότι ακούς και abba το βράδυ.
Τον έχεις παίξει ποτέ στη σκοπιά;
τετοιες μαλακιες εκανες ρε στον τιμημενο ελληνικο στρατο
γιωτοκουραδο ε γιωτοκουραδο
επρεπε να με πετυχενες παλιουρας
θα σε τεντωνα το κορμακι γιομπανα
Παντος εχω γνωστο που εβγαλε και γκομενα στο στρατο,δεν ειναι ολα τοσο απολυτα. Απλα οι γκομενες μυριζοντε τους φανυαρους απο το χιλιομετρο.
εγω χαρη στον τιμημενο ελληνικο στρατο εβγαλα 2 γκομενες απο κειΠαντος εχω γνωστο που εβγαλε και γκομενα στο στρατο,δεν ειναι ολα τοσο απολυτα. Απλα οι γκομενες μυριζοντε τους φανυαρους απο το χιλιομετρο.
δεν ημανε στο μουσειο ρε μαλακαΤι μιλάς εσύ ρε βύζμα.
Εσυ έχυνες τα όπλα στο μουσείο βλάκα όταν τον έπαιζες
δεν ημανε στο μουσειο ρε μαλακα
εφαγα ακυρο απο κει
καλα μην πιστευειςΤοσο μαλακας είσαι.
Έβγαλε γκόμενα εποπίνα λέει ο ψεύτης
καλα μην πιστευεις
δεν ημουν μονο εγω
απο καθε σειρα τσιμπουσε και εναν
τον πιο παιδαρα
Ναι ναι όπως είχες δείρει και τον λοχαγό αλλά λόγω βύσματος δεν έφαγες καθόλου φυλακη, αλλά το ίδιο βύσμα δε μπόρεσε να σε πάει στο μουσείο
http://[URL unfurl="true"]www.blog.gr/content/data/multimedia/images/KOINWNIA/fidia.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
μαλακα για να πας στο πολεμικο μουσειο πρεπει ο μπαρμπας σου να ναι κολλητος με τον υπουργο
εγω ειμαι μπεσαλης αντρας με Α κεφαλαιο και δεν λεω ψεματα
δεν τον εδειρα,μπουνιες ανταλαξαμε και εφαγα 3 μερες κρατηση αφου επεσε τηλ
μαλακα για να πας στο πολεμικο μουσειο πρεπει ο μπαρμπας σου να ναι κολλητος με τον υπουργο
εγω ειμαι μπεσαλης αντρας με Α κεφαλαιο και δεν λεω ψεματα
δεν τον εδειρα,μπουνιες ανταλαξαμε και εφαγα 3 μερες κρατηση αφου επεσε τηλ
Εκτος.λοχαγινα ή εκτος ??
Το κακο ειναι οτι επιλεγουν μονο μια κοινωνικη ταξη για επανορθωσηαρχισαν και τις επιστροφες-με δικαστικη απόφαση- πρωτα οι δικαστικοι μετα οι στρατιωτικοι... μια χαρά το πάμε, απλα να δούμε που θα βρούμε τα λευτά
Oπως βλέπεις εδω όλοι έχουν.Πως δε παει...λεφτα να εχει κανεις να δινει...
Ξέρεις κάτι?Oπως βλέπεις εδω όλοι έχουν.
Και ομως τα μπουρδελα,τα στουντιο και τα κολομπαρα τζιραρουν καλα...τα δεδωμενα μιλανε απο μονα τους.Oπως βλέπεις εδω όλοι έχουν.
Αυτα ειναι εξοδα παραστασεωs , διαφορεs τιμολογιων , λαθη ισολογισμων κτλΚαι ομως τα μπουρδελα,τα στουντιο και τα κολομπαρα τζιραρουν καλα...τα δεδωμενα μιλανε απο μονα τους.