Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν ξερω που θα επιλεξει ο καθενας να παει με το σκαφος του.Εγω προσωπικα βλεπω πολυ κοσμο να πρωτιμα το πορτο χελι και τις γυρω περιοχες για παραλιες κτλπ.ΤΟ σχολιο μου πηγαινε περισσοτερο στο οτι ειναι πολυ καλη φαση να εχεις εξωχικο απεναντι και τις σπετσες πιατο στα ποδια σου παρα να σε γδερνουν στα ξενοδοχεια εκει.Αλλο που πηγε το θεμα στο πιος την εχει πιο μεγαλη τη θαλαμιγο.

ε ναι οι αλλοι κανανε κουβεντα για το πως πας απο αθηνα στις σπετσες με φουσκωτο και συ ειπες οτι οι γνωστες πανε απο πορτο χελι. τωρα καταλαβαμε οτι εννοουσες να αγορασουν εξοχικο πρωτα εκει.
"παμε σπετσες με το φουσκωτο μαγκες σαββατοκυριακο? - ναι, κατσε να αγορασω το μεσημερι εξοχικο στο πορτοχελι να μη ταλαιπωρουμαστε".

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
κοιτα μην χασεις καμια συμβουλη του μπολντυ γιατι καταστραφηκες μετα τυπε
Τυπε οφειλω να ομολογησω οτι τον παρακολουθω στα γραφομενα του.Ειναι μορφη ο τυπος.Τοσα χρονια εμπειριας στην δουλεια και στις γυναικες εχει ομως.Δικαιολογημενα τον διαβαζει ολο το bou.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ακομη τα "κλαιει" το κοριτσι , ξεβρακωτη γυρναει στα παρτυ ...

Πες μου οτι ξερεις και για ενα γαμο τον Σεπτ που θα γινει σε νησι ...για χοντρα λεφτα μιλαμε τωρα  ;)

για τον τατι λες τυπε? νικνειμ ... (Κωνστα)ντινος το κανονικο της νυφης το ονομα δε το λεμε γτ καρφωνεται το θεμα μετα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.869
Πόντοι
12.756
Τυπε οφειλω να ομολογησω οτι τον παρακολουθω στα γραφομενα του.Ειναι μορφη ο τυπος.Τοσα χρονια εμπειριας στην δουλεια και στις γυναικες εχει ομως.Δικαιολογημενα τον διαβαζει ολο το bou.

οντως "τον διαβαζουμε" ολοι  :priest: :priest: :priest:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
ε ναι οι αλλοι κανανε κουβεντα για το πως πας απο αθηνα στις σπετσες με φουσκωτο και συ ειπες οτι οι γνωστες πανε απο πορτο χελι. τωρα καταλαβαμε οτι εννοουσες να αγορασουν εξοχικο πρωτα εκει.
"παμε σπετσες με το φουσκωτο μαγκες σαββατοκυριακο? - ναι, κατσε να αγορασω το μεσημερι εξοχικο στο πορτοχελι να μη ταλαιπωρουμαστε".
Δεν ειδα να γινετε καμια κουβεντα για το αν πας πηραια σπετσες με το φουσκοτο.Το ''θα ηταν πολυ καλη φαση'' σου διεφυγε μαλλον.Και ρε φιλε τη νεφτι εβαλες δηλαδη εσυ? Αμα εχω εγω καπου εκει εξωχικο και λεω την αποψη μου η αν μου γουσταρει στην τελικη να το παρω και το φουσκοτο στην πλατη και να παω θα παρω πρωτα την αδεια σου? Ο καθενας τις προσωπικες του αποψεις λεει.Αν δε σαρεσει η εκφραση ''οι γνωστες'' τοτε να στο μεταφτασω να το καταλαβεις καλυτερα : Εγω εχει τυχει να βολεφτω ετσι πολλες φορες.Τωρα θα κανουμε χαβαλε εδω η θα τσακωνομαστε εδω περα? Σου ξαναλεω αν δε θες εσυ παγενε με το δεφλινι.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Δεν ειδα να γινετε καμια κουβεντα για το αν πας πηραια σπετσες με το φουσκοτο.Το ''θα ηταν πολυ καλη φαση'' σου διεφυγε μαλλον.Και ρε φιλε τη νεφτι εβαλες δηλαδη εσυ? Αμα εχω εγω καπου εκει εξωχικο και λεω την αποψη μου η αν μου γουσταρει στην τελικη να το παρω και το φουσκοτο στην πλατη και να παω θα παρω πρωτα την αδεια σου? Ο καθενας τις προσωπικες του αποψεις λεει.Αν δε σαρεσει η εκφραση ''οι γνωστες'' τοτε να στο μεταφτασω να το καταλαβεις καλυτερα : Εγω εχει τυχει να βολεφτω ετσι πολλες φορες.Τωρα θα κανουμε χαβαλε εδω η θα τσακωνομαστε εδω περα? Σου ξαναλεω αν δε θες εσυ παγενε με το δεφλινι.

αμα εισαι πορτο χελι παρε νεροταριφα απο κοστα να ησυχασεις μαν, τωρα αμα θες με το ζορι στειλε πιεμ να σου δανεισω ενα κωπηλατικο να κανεις το χαζι σου στο περασμα να χτισεις και πλατη

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.869
Πόντοι
12.756
αμα εισαι πορτο χελι παρε νεροταριφα απο κοστα να ησυχασεις μαν, τωρα αμα θες με το ζορι στειλε πιεμ να σου δανεισω ενα κωπηλατικο να κανεις το χαζι σου στο περασμα να χτισεις και πλατη
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Οι νεροταριφες εχουν και μεγαλες ταριφες. Τα κοπιλατικα θελουν μεγαλες αντοχες και ως γνωστον τα τζιν τονικ με τις αντοχες δεν πανε παρεα... :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom