Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.869
- Πόντοι
- 12.756
γειτονας και ο τεμπ
γειτονας σε ποια μερια , προς εσενα η προς εμενα ?
γειτονας και ο τεμπ
Δεν μεταφράζεις καλο μου. Το αφηνεις να αιωρείται. Τοσο απλα.Δωσε και μια ελευθερη μεταφραση του τι σημαινει το "ελα να περασουμε ωραια" ....![]()
Τυπε εισαι μορφη.Εσυ και ο Bold σημερα δινετε δωρεαν συμβουλες.Δεν λεμε ρε "ελα να σε κερασω καφε". Λεμε "ελα να περασουμε ωραια".
Γατακια....
Το ξερω ματακια μου, να το δω ηθελα ομως!!!!Δεν μεταφράζεις καλο μου. Το αφηνεις να αιωρείται. Τοσο απλα.
Τυπε εισαι μορφη.Εσυ και ο Bold σημερα δινετε δωρεαν συμβουλες.
Δεν ξερω που θα επιλεξει ο καθενας να παει με το σκαφος του.Εγω προσωπικα βλεπω πολυ κοσμο να πρωτιμα το πορτο χελι και τις γυρω περιοχες για παραλιες κτλπ.ΤΟ σχολιο μου πηγαινε περισσοτερο στο οτι ειναι πολυ καλη φαση να εχεις εξωχικο απεναντι και τις σπετσες πιατο στα ποδια σου παρα να σε γδερνουν στα ξενοδοχεια εκει.Αλλο που πηγε το θεμα στο πιος την εχει πιο μεγαλη τη θαλαμιγο.
γειτονας σε ποια μερια , προς εσενα η προς εμενα ?
Τυπε οφειλω να ομολογησω οτι τον παρακολουθω στα γραφομενα του.Ειναι μορφη ο τυπος.Τοσα χρονια εμπειριας στην δουλεια και στις γυναικες εχει ομως.Δικαιολογημενα τον διαβαζει ολο το bou.κοιτα μην χασεις καμια συμβουλη του μπολντυ γιατι καταστραφηκες μετα τυπε
ακομη τα "κλαιει" το κοριτσι , ξεβρακωτη γυρναει στα παρτυ ...
Πες μου οτι ξερεις και για ενα γαμο τον Σεπτ που θα γινει σε νησι ...για χοντρα λεφτα μιλαμε τωρα ;)
Τυπε οφειλω να ομολογησω οτι τον παρακολουθω στα γραφομενα του.Ειναι μορφη ο τυπος.Τοσα χρονια εμπειριας στην δουλεια και στις γυναικες εχει ομως.Δικαιολογημενα τον διαβαζει ολο το bou.
Τυπε τον ζηλευεις η εντυπωση μου ειναι?οντως "τον διαβαζουμε" ολοι![]()
![]()
![]()
Δεν ειδα να γινετε καμια κουβεντα για το αν πας πηραια σπετσες με το φουσκοτο.Το ''θα ηταν πολυ καλη φαση'' σου διεφυγε μαλλον.Και ρε φιλε τη νεφτι εβαλες δηλαδη εσυ? Αμα εχω εγω καπου εκει εξωχικο και λεω την αποψη μου η αν μου γουσταρει στην τελικη να το παρω και το φουσκοτο στην πλατη και να παω θα παρω πρωτα την αδεια σου? Ο καθενας τις προσωπικες του αποψεις λεει.Αν δε σαρεσει η εκφραση ''οι γνωστες'' τοτε να στο μεταφτασω να το καταλαβεις καλυτερα : Εγω εχει τυχει να βολεφτω ετσι πολλες φορες.Τωρα θα κανουμε χαβαλε εδω η θα τσακωνομαστε εδω περα? Σου ξαναλεω αν δε θες εσυ παγενε με το δεφλινι.ε ναι οι αλλοι κανανε κουβεντα για το πως πας απο αθηνα στις σπετσες με φουσκωτο και συ ειπες οτι οι γνωστες πανε απο πορτο χελι. τωρα καταλαβαμε οτι εννοουσες να αγορασουν εξοχικο πρωτα εκει.
"παμε σπετσες με το φουσκωτο μαγκες σαββατοκυριακο? - ναι, κατσε να αγορασω το μεσημερι εξοχικο στο πορτοχελι να μη ταλαιπωρουμαστε".
Δεν ειδα να γινετε καμια κουβεντα για το αν πας πηραια σπετσες με το φουσκοτο.Το ''θα ηταν πολυ καλη φαση'' σου διεφυγε μαλλον.Και ρε φιλε τη νεφτι εβαλες δηλαδη εσυ? Αμα εχω εγω καπου εκει εξωχικο και λεω την αποψη μου η αν μου γουσταρει στην τελικη να το παρω και το φουσκοτο στην πλατη και να παω θα παρω πρωτα την αδεια σου? Ο καθενας τις προσωπικες του αποψεις λεει.Αν δε σαρεσει η εκφραση ''οι γνωστες'' τοτε να στο μεταφτασω να το καταλαβεις καλυτερα : Εγω εχει τυχει να βολεφτω ετσι πολλες φορες.Τωρα θα κανουμε χαβαλε εδω η θα τσακωνομαστε εδω περα? Σου ξαναλεω αν δε θες εσυ παγενε με το δεφλινι.
Αι καλάαα ..για τον χωρο μας μιλαμε ...
αμα εισαι πορτο χελι παρε νεροταριφα απο κοστα να ησυχασεις μαν, τωρα αμα θες με το ζορι στειλε πιεμ να σου δανεισω ενα κωπηλατικο να κανεις το χαζι σου στο περασμα να χτισεις και πλατη
Σκεφτηκα να ρωτησω "ποιος είναι ο χωρος τους" αλλά μετα λεω αστο καλυτερα...Αι καλάαα ..
Να αρχίσω να μιλάω κι εγώ για το χώρο μου να γίνει πουτάνα το θρεντ?Σκεφτηκα να ρωτησω "ποιος είναι ο χωρος τους" αλλά μετα λεω αστο καλυτερα...
Οι νεροταριφες εχουν και μεγαλες ταριφες. Τα κοπιλατικα θελουν μεγαλες αντοχες και ως γνωστον τα τζιν τονικ με τις αντοχες δεν πανε παρεα...αμα εισαι πορτο χελι παρε νεροταριφα απο κοστα να ησυχασεις μαν, τωρα αμα θες με το ζορι στειλε πιεμ να σου δανεισω ενα κωπηλατικο να κανεις το χαζι σου στο περασμα να χτισεις και πλατη
Να αρχίσω να μιλάω κι εγώ για το χώρο μου να γίνει πουτάνα το θρεντ?![]()
Να αρχίσω να μιλάω κι εγώ για το χώρο μου να γίνει πουτάνα το θρεντ?![]()