life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Doneπαω νανι οποιος αποφασισει να μας παει σπετσες με κοτερο με το αλιντι να στειλλει πμ![]()
Doneπαω νανι οποιος αποφασισει να μας παει σπετσες με κοτερο με το αλιντι να στειλλει πμ![]()
Εμετος.ξαναβγηκε προς πωληση του κωστο, ο βοντα για φλιπ το πηρε, φτηνα. o Λιακουνακος το δωσε? Περσυ το γυροφερνε παντως
ξαναβγηκε προς πωληση του κωστο, ο βοντα για φλιπ το πηρε, φτηνα. o Λιακουνακος το δωσε? Περσυ το γυροφερνε παντως
Ελα να το ξαναπεις. Δεν θα αλλαξει τιποτα. Πηγαινε εσυ σπετσες με το vodafone το high speed και ασε με εμενα να παω με φουσκοτο απο το πορτο χελι,εκει θα τα χαλασουμε?οκ. ναρθω τωρα να το ξαναπω? ειπες μεγαλη μαλακια.
εκεινο δεν το πηρε ο vodafone ? του λιακουνακου ποιος το καβατζωσε ξερεις ?
Εμετος.
Άλλος από δω.ναι αυτος το πηρε. ο λιακουνακος ακομα τοχει νομιζω![]()
ναι αυτος το πηρε. ο λιακουνακος ακομα τοχει νομιζω![]()
εχεις κανα riva![]()
εσυ μιλας που σαλιαρίζεις σαν τον πορνογερο στα νηματα![]()
ξαναβγηκε προς πωληση του κωστο, ο βοντα για φλιπ το πηρε, φτηνα. o Λιακουνακος το δωσε? Περσυ το γυροφερνε παντως
ε να σεπου τα ξερεις αυτα ... ειναι για λιγους ...
ο Λιακου τα ειχε βγαλει το χειμωνα για ρεντα , αλλα δεν βρηκε τιποτα και ειχε πει οτι θα το εδινε
Μπραβο μωρο μου, επρεπε να το εχεις βαλει εδώ και καιρο
Τυπε τι προτεινεις?Λες να εκανα χοντραδα?Καταξοδεύτηκες ρε μεγαλε.
Aquariva super. ;)
Δεν ξερω που θα επιλεξει ο καθενας να παει με το σκαφος του.Εγω προσωπικα βλεπω πολυ κοσμο να πρωτιμα το πορτο χελι και τις γυρω περιοχες για παραλιες κτλπ.ΤΟ σχολιο μου πηγαινε περισσοτερο στο οτι ειναι πολυ καλη φαση να εχεις εξωχικο απεναντι και τις σπετσες πιατο στα ποδια σου παρα να σε γδερνουν στα ξενοδοχεια εκει.Αλλο που πηγε το θεμα στο πιος την εχει πιο μεγαλη τη θαλαμιγο.τεντερ μπορει να εχουν (και συνηθως εκτος αν μιλας για 300 ποδια σκαφος το τεντερ αντε να χει κανα 25ρι μοτερ) αλλα να καβαλησεις το σκαφος, να το πας πορτο χελι για να ρθεις με το τεντερ σπετσες ειναι μαλακια επικων διαστασεων. Κατι περιπου σα ειμαι συνταγμα, θελω να παω γλυφαδα, παρκαρω κηφισια και περνω ταξι
Δεν λεμε ρε "ελα να σε κερασω καφε". Λεμε "ελα να περασουμε ωραια".Τυπε τι προτεινεις?Λες να εκανα χοντραδα?
ο βοντα το ειχε παρει για φλιπ , εχει δικιο ο τεμπ ...ο μουνης
ε μετα το προσφατο κανονι θ'αρχισει να κρυβει ασετς κι αυτος ... τα κοσμηματα της νατασουλας τα "κλεψανε" προπερσυ ;)
Δωσε και μια ελευθερη μεταφραση του τι σημαινει το "ελα να περασουμε ωραια" ....Δεν λεμε ρε "ελα να σε κερασω καφε". Λεμε "ελα να περασουμε ωραια".
Γατακια....