Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
ειπες την τεραστια μαλακια σου και τωρα πας να το σωσεις με ακομα μεγαλυτερη ως προς το τι εννοουσες. μην αγχωνεσαι ειναι κλασσικο συνδρομο του φορουμ. απο το να πεις ναι ειπα μαλακια, αυτο ειναι απειρως προτιμοτερο
Επειδη δεν σου αρεσε η αποψη μου δε σημαινει οτι ειναι και λαθος. Οταν αποκτησεις κοτερο και φουσκοτο και εχεις προσωπικη αποψη επι του θεματος ελα να μου το ξαναπεις. Εγω σου λεω οτι πολλοι ειναι που αραζουν τα κοτερα τους στο πορτο χελι επειδη εκει ειναι οι καλες παραλιες.Τωρα εσυ εχε την αποψη σου και θεωρησε την δικη μου αποψη μαλακια.Ετσι ειναι αυτα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
παω νανι οποιος αποφασισει να μας παει σπετσες με κοτερο με το αλιντι να στειλλει πμ  :tits2:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Επειδη δεν σου αρεσε η αποψη μου δε σημαινει οτι ειναι και λαθος. Οταν αποκτησεις κοτερο και φουσκοτο και εχεις προσωπικη αποψη επι του θεματος ελα να μου το ξαναπεις. Εγω σου λεω οτι πολλοι ειναι που αραζουν τα κοτερα τους στο πορτο χελι επειδη εκει ειναι οι καλες παραλιες.Τωρα εσυ εχε την αποψη σου και θεωρησε την δικη μου αποψη μαλακια.Ετσι ειναι αυτα.

οκ. ναρθω τωρα να το ξαναπω? ειπες μεγαλη μαλακια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Τυπισσα επαθες τιποτα?Γιατι προσφερες το νικ σωστα?Απο αρχες Ιουλιου μεχρι τελη Αυγουστου θα ειμαι εκει.Να ερθεις να σε κερασω καφε.
Καταξοδεύτηκες ρε μεγαλε.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
εκεινο δεν το πηρε ο vodafone ? του λιακουνακου ποιος το καβατζωσε ξερεις ?

ξαναβγηκε προς πωληση του κωστο, ο βοντα για φλιπ το πηρε, φτηνα. o Λιακουνακος το δωσε? Περσυ το γυροφερνε παντως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom