erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Ε δεν είναι και σπάνιο εσύ να βλαστημας την ωρα..εχω ριξει απο ερμιονη και βλαστημησα την ωρα που με αναγκασανε να παω οδικως.
Ε δεν είναι και σπάνιο εσύ να βλαστημας την ωρα..εχω ριξει απο ερμιονη και βλαστημησα την ωρα που με αναγκασανε να παω οδικως.
Ρε μαλακες δεν εχετε να ασχοληθείτε με τιποτα άλλο?εκεινο δεν το πηρε ο vodafone ? του λιακουνακου ποιος το καβατζωσε ξερεις ?
Επειδη δεν σου αρεσε η αποψη μου δε σημαινει οτι ειναι και λαθος. Οταν αποκτησεις κοτερο και φουσκοτο και εχεις προσωπικη αποψη επι του θεματος ελα να μου το ξαναπεις. Εγω σου λεω οτι πολλοι ειναι που αραζουν τα κοτερα τους στο πορτο χελι επειδη εκει ειναι οι καλες παραλιες.Τωρα εσυ εχε την αποψη σου και θεωρησε την δικη μου αποψη μαλακια.Ετσι ειναι αυτα.ειπες την τεραστια μαλακια σου και τωρα πας να το σωσεις με ακομα μεγαλυτερη ως προς το τι εννοουσες. μην αγχωνεσαι ειναι κλασσικο συνδρομο του φορουμ. απο το να πεις ναι ειπα μαλακια, αυτο ειναι απειρως προτιμοτερο
δεν φτανει που μαθαινεις τσαμπα νεα και μπορει να τσιμπησεις και κανα πελατη κανεις και παραπονα κιολαςΡε μαλακες δεν εχετε να ασχοληθείτε με τιποτα άλλο?
Σε σενα εννοεις. Η Αλι τα εχει κλειστα.παω νανι οποιος αποφασισει να μας παει σπετσες με κοτερο με το αλιντι να στειλλει πμ![]()
σε εμενα για να μην την ζαλίζουμε την κοπελα με τα διαδικαστικαΣε σενα εννοεις. Η Αλι τα εχει κλειστα.
παω νανι οποιος αποφασισει να μας παει σπετσες με κοτερο με το αλιντι να στειλλει πμ![]()
Τυπισσα επαθες τιποτα?Γιατι προσφερες το νικ σωστα?Απο αρχες Ιουλιου μεχρι τελη Αυγουστου θα ειμαι εκει.Να ερθεις να σε κερασω καφε.αγκχαραλ θα ρθω στο Nnoto Bains![]()
Επειδη δεν σου αρεσε η αποψη μου δε σημαινει οτι ειναι και λαθος. Οταν αποκτησεις κοτερο και φουσκοτο και εχεις προσωπικη αποψη επι του θεματος ελα να μου το ξαναπεις. Εγω σου λεω οτι πολλοι ειναι που αραζουν τα κοτερα τους στο πορτο χελι επειδη εκει ειναι οι καλες παραλιες.Τωρα εσυ εχε την αποψη σου και θεωρησε την δικη μου αποψη μαλακια.Ετσι ειναι αυτα.
Αυτα τα παιδάκια μονίμως ασχολούνται με το lifestyle ,σε κάθε θρεντ.Ρε μαλακες δεν εχετε να ασχοληθείτε με τιποτα άλλο?
Καταξοδεύτηκες ρε μεγαλε.Τυπισσα επαθες τιποτα?Γιατι προσφερες το νικ σωστα?Απο αρχες Ιουλιου μεχρι τελη Αυγουστου θα ειμαι εκει.Να ερθεις να σε κερασω καφε.
Αν καταδέχεστε να μπείτε σε τρεχαντηράκι, σας μεταφερω εγώ.![]()
εκεινο δεν το πηρε ο vodafone ? του λιακουνακου ποιος το καβατζωσε ξερεις ?
σιγα μην βαλω το αλιντι σε τρεχαντηρι.στις σπετσες παμε οχι στην γαυδο για χταποδιαΑν καταδέχεστε να μπείτε σε τρεχαντηράκι, σας μεταφερω εγώ.![]()
Κοριτσαρα μου, το επιπεδο είναι δυσευρετο.Αυτα τα παιδάκια μονίμως ασχολούνται με το lifestyle ,σε κάθε θρεντ.
Ψωνάρες εντελώς..![]()
παω νανι οποιος αποφασισει να μας παει σπετσες με κοτερο με το αλιντι να στειλλει πμ![]()
Αυτα τα παιδάκια μονίμως ασχολούνται με το lifestyle ,σε κάθε θρεντ.
Ψωνάρες εντελώς..![]()
ναι κουκλιΤυπισσα επαθες τιποτα?Γιατι προσφερες το νικ σωστα?Απο αρχες Ιουλιου μεχρι τελη Αυγουστου θα ειμαι εκει.Να ερθεις να σε κερασω καφε.
Σιγα μην πατε και στο Αγκιστρι σαν τον Κουφοντινασιγα μην βαλω το αλιντι σε τρεχαντηρι.στις σπετσες παμε οχι στην γαυδο για χταποδια