alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι όμως?Τυπε αυτα ειναι προκαθορισμενα.Για την easyjet next airport is Sofia.
Γιατι όμως?Τυπε αυτα ειναι προκαθορισμενα.Για την easyjet next airport is Sofia.
Ειδικα τις ωρες αιχμης ειναι εφιαλτης, ακομη κ απο περιφερειακο παιζει να κολλησεις σε καμια εξοδο, αλλα δεν ειναι τοσο συχνο.Τι να τον κανω τον περιφερειακο ρε τύπε? Και πού ηξερα εγω μετα ποια εξοδο να παρω?
Δηλαδη ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ οι αλλοι που ειχαν πηξει τον δρομο γιατι δεν πηγαν από τον περιφερειακο???????????
Oχι τυπε.Απο την μερια της Λεπτοκαρυας.Γρίτσα κι έτσι τύπε μου;![]()
τρωω βαφλα στην νταπια :p
Ειδικα τις ωρες αιχμης ειναι εφιαλτης, ακομη κ απο περιφερειακο παιζει να κολλησεις σε καμια εξοδο, αλλα δεν ειναι τοσο συχνο.
Δεν ξερω τύπε, στον χαρτη μου φαινοταν πολύ απλο και πολύ συντομο. Μια ευθεια, την πηρες, εφτασες, τελος. Που να φανταστω αυτό το σιχαμα.Η διαδρομή σου ήταν στα άκρα της πόλης ρε τύπε
Οι άλλοι πηγαινοερχόταν κέντρο-ενδιάμεσα, κλπ :S
Δεν πειράζει σε λίγο, το 2056 θα παραδοθεί το πρώτο τμήμα του Μετρό![]()
Οχι ρε πιο νωριs.....Κολαει το θεμα με τα αρχαια αλλα θα γινειΔεν πειράζει σε λίγο, το 2056 θα παραδοθεί το πρώτο τμήμα του Μετρό![]()
Καλα, βγάλτε μερικούς Ακηδες ακομη εκει πανω, και θα φτιαξετε δυο τρια, όχι μονο ένα.δεν θελω να μου αγχωνεστε θα φτιάξουμε μετρο σε λιγο
Αυτη τη διαδρομη καλοκαιρι που την εχουν κανει ολοι χαλκιδικη την κανεις σε ενα τεταρτο!!!Δεν ξερω τύπε, στον χαρτη μου φαινοταν πολύ απλο και πολύ συντομο. Μια ευθεια, την πηρες, εφτασες, τελος. Που να φανταστω αυτό το σιχαμα.
Απλα οταν θα γινει τα βαγωνια του σημερινου μετρο θα θεωρουντε αρχαια..Οχι ρε πιο νωριs.....Κολαει το θεμα με τα αρχαια αλλα θα γινει
Οι γνωστες πανε πορτο χελι και περνανε σπετσες με το φουσκοτο ;)
Ξεχαστε τα αυτά, λεφτα δεν υπαρχουν. Βολευτείτε με κανενα gay pride και πολύ σας είναι.![]()
![]()
θα γίνει και η υποθαλασσια!!!
![]()
![]()
![]()
Απλα οταν θα γινει τα βαγωνια του σημερινου μετρο θα θεωρουντε αρχαια..![]()
αγκχαραλ θα ρθω στο Nnoto BainsOχι τυπε.Απο την μερια της Λεπτοκαρυας.
Μαζι τα φαγαμε???Ξεχαστε τα αυτά, λεφτα δεν υπαρχουν. Βολευτείτε με κανενα gay pride και πολύ σας είναι.
Α μαλιστα.Αυτη τη διαδρομη καλοκαιρι που την εχουν κανει ολοι χαλκιδικη την κανεις σε ενα τεταρτο!!!
Μαγεια!!!
Βυζαντιο-Κηφισια?Πρωτα θα γινει η τρυπα.......Μετα θα φανε τα αρπακτικα
Και μετα θ αγορασουν τα βαγονια....Παλι θα ξαναφανε![]()
![]()
Αλλα το 18 θαχουνε την πρωτη διαδρομη
Καλη ερωτηση τυπε.Δεν μου απαντησε η τυπισσα η αεροσυνοδος γιατι της τα ψαλανε οι συνεπιβατες.Ξερω οτι σε περιπτωση εκτακτης αναγκης,το αεροπλανο προσγειωνεται Σοφια.Γιατι όμως?