redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
εκει που ειναι ο φοινικας λειτουργει?Πολλά, όχι ένα
εκει που ειναι ο φοινικας λειτουργει?Πολλά, όχι ένα
αυτος θα την σουταρε λογικα τυπε?Ειχε παει σε μια φιλη της που χωρισε με τον γκομενο και ηθελε παρηγορα
θα σου αρεσε τυπε εσενα αυτο? να κανει μπανηστηρι ο αλλος?καλα ξηγιεται τυπε
εκει που ειναι ο φοινικας λειτουργει?
Για τον πουτσο αποψεις. Πρεπει να νιωθεις πολυ υπερηφανος που ο στρατος σου εδωσε οπλο.Ο κλασσικός γιωτόμπαλος που παραπονιέται. Γιωτάς είσαι, πατάτες θα καθαρίζεις.
Ρε κακομοίρηδες, αντιλαμβάνεστε ότι μερικούς από εσάς και επί της ουσίας σας έχουν κρίνει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ προς στράτευση;;;;;;;;;;;;;;;ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!Βέβαια, εσείς υποκειμενικότατα θεωρείτε ευατούς ικανότατους για όλα τα άλλα...
Το γιατί το άοπλο δε σημαίνει και απόλυση είναι πρακτικά πολιτική απόφαση.
Περιμένει κανείς από έναν ιδιοκτήτη επιχείρησης συγχαρητήρια στον σκουπιδιάρη της;;;Όχι βέβαια.
Κακομοίρηδες, ανοίξτε τα μάτια σας και αντιληφθείτε την κατάντια σας: σπαταλάτε το χρόνο σας στο στρατό ως γυναικούλες καθαρίζοντας πιάτα και πατάτες. Κατά τα άλλα μας φταίνε οι καραβανάδες..........
μερικοι πηγαιναν σε αυτο στην γωνια κοντα στον φοινικα για να καμακωσουν γκομενες..παντως οποτε περναω απ'εξω εχω πετυχει ωραια μουνια..κριμα που ειναι λεσβιες...Είναι για gay αυτό;
τι σου λεει τυπε δηλαδη??απολυτε ναι αυτος την εστειλε
γιατι γινεται πολυ σπασαρχιδω ωρες ωρες και εμενα με νευριαζει
πες λεπτομεριες ρε τυπεαπολυτε ναι αυτος την εστειλε
γιατι γινεται πολυ σπασαρχιδω ωρες ωρες και εμενα με νευριαζει
γιατι το λες αυτο τυπε? εχεις δοκιμασει??καλα λεσβιες δεν ριχνει κανεις και για κανεναν λογο
ετσι θελουμε λεπτομεριεςπες λεπτομεριες ρε τυπε
τον ζηλευε?τι του εκανε?
μην μου πεις οτι και η δικια σου ειναι ετσι? :S
πες λεπτομεριες ρε τυπε
τον ζηλευε?τι του εκανε?
Είσαι σίγουρος;Αν σου πω ότι άρεσα σε λεσβία θα με πιστέψεις;καλα λεσβιες δεν ριχνει κανεις και για κανεναν λογο
πες λεπτομεριες ρε τυπε
τον ζηλευε?τι του εκανε?
μερικοι πηγαιναν σε αυτο στην γωνια κοντα στον φοινικα για να καμακωσουν γκομενες..παντως οποτε περναω απ'εξω εχω πετυχει ωραια μουνια..κριμα που ειναι λεσβιες...
Είσαι σίγουρος;Αν σου πω ότι άρεσα σε λεσβία θα με πιστέψεις;
ετσι τυπε.
η δικια μου δεν ειναι ετσι.... αμα γινει θα την διωξω
Είσαι σίγουρος;Αν σου πω ότι άρεσα σε λεσβία θα με πιστέψεις;
ετσι τυπε
μην κατσεις να ανεχτεις τις μαλακιες της