Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε μου φαίνεται ότι το έχεις καβαλήσει το καλάμι κι επειδή κάποιοι δεν πήρανε όπλα σαν κι εσένα είναι μόνο για τα σκουπίδια.Σου εύχομαι ο γιος σου να μην βγεί γιωτάς γιατί θα είναι για τα σκουπίδια.

Γιατί να καβαλήσω καλάμι; Επειδή ανήκα στο 95% των στρατεύσιμων; Καλάμι καβαλάς αν ανήκεις στην καλή εξαίρεση, όχι στον κανόνα..

Με την κακή εξαίρεση τι γίνεται; Αν δεν μπορείς να το αλλάξεις, κάνεις την αυτοκριτική σου. Αν δε μπορείς ούτε αυτό, κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Όσο για την ευχή, στην ανταποδίδω. Για να σου φύγει πάντως η περιέργια, αν κάνω γιο θα θελήσω να είναι υγιής στη ψυχή, στο μυαλό και στο σώμα. Με αυτή τη σειρά. Και αν επαληθευτεί έστω και τα 2/3 του, τότε ακόμη και ως γιωτάς θα διατηρεί την αξιοπρέπεια του.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Γιατί να καβαλήσω καλάμι; Επειδή ανήκα στο 95% των στρατεύσιμων; Καλάμι καβαλάς αν ανήκεις στην καλή εξαίρεση, όχι στον κανόνα..

Με την κακή εξαίρεση τι γίνεται; Αν δεν μπορείς να το αλλάξεις, κάνεις την αυτοκριτική σου. Αν δε μπορείς ούτε αυτό, κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Όσο για την ευχή, στην ανταποδίδω. Για να σου φύγει πάντως η περιέργια, αν κάνω γιο θα θελήσω να είναι υγιής στη ψυχή, στο μυαλό και στο σώμα. Με αυτή τη σειρά. Και αν επαληθευτεί έστω και τα 2/3 του, τότε ακόμη και ως γιωτάς θα διατηρεί την αξιοπρέπεια του.
Φίλε εσύ  δεν είπες ότι οι γιωτάδες είναι για τα σκουπίδια ή κάνω λάθος;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εγω παντως στον στρατο ειδα οτι οι γιωταδες προσπαθησαν οταν παρουσιαστηκαν να κρυψουν διαφορα προβληματα υγειας κυριως που ειχαν,ενω οι ενοπλοι να προσπαθουν να βγουν αοπλοι και στο τελος της θητειας να κανουν επανεξεταση για το γιωτα τους..

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
εγω παντως στον στρατο ειδα οτι οι γιωταδες προσπαθησαν οταν παρουσιαστηκαν να κρυψουν διαφορα προβληματα υγειας κυριως που ειχαν,ενω οι ενοπλοι να προσπαθουν να βγουν αοπλοι και στο τελος της θητειας να κανουν επανεξεταση για το γιωτα τους..
Φίλε εγώ αυτό που είδα και με εκνεύρισε πιο πολύ ήτανε ότι μερικοί που ήτανε Ι1 ήτανε χειρότεροι κι από γιωτάδες και κάνανε τους μάγκες επειδή ο Θεός τους έχει υγιείς.

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε εσύ  δεν είπες ότι οι γιωτάδες είναι για τα σκουπίδια ή κάνω λάθος;

Δεν είπα αυτό, εκτός και αν σε μπερδεύει το παράδειγμα με το "σκουπιδιάρη".

Το άοπλο σημαίνει ότι έχεις κάποιο σημαντικό πρόβλημα το οποίο πρέπει να σε παρακινήσει να δουλέψεις άλλους τομείς. Αν δεν το καταφέρεις και ακόμη χειρότερα αν αφήσεις το πρόβλημα να σε κάνει κομπλεξικό , τότε καταντάς ο "κλασσικός γιωτόμπαλος που παραπονιέται".

Στον "κλασσικό γιωτόμπαλο που παραπονιέται" αξίζει (για εμένα τουλάχιστον) η προσβολή γιατί το πρόβλημά του είναι κατά βάση παιδείας, το να αφήνει ένα πρόβλημα προσωπικό να το κάνει εν δυνάμει σε κοινωνικό για να βρει παρηγοριά. Και αν αυτός δε σου προκαλεί πρόβλημα στον στρατό, θα σου προκαλέσει αύριο στη ζωή. Ο χωρίς προσόντα θα γίνει πασόκος και θα βυθίσει το κράτος, ο μικροψώλης θα δέρνει τη γυναίκα του κτλ κτλ. Τα παραδείγματα είναι αναρίθμητα.

Ο σεβασνός μου αρμόζει σε ΟΛΟΥΣ που έχουν αυτοσεβασμό και σεβασμό για τους υπολοίπους. Η περιφρόνησή μου σε όσους δεν έχουν.

ΥΓ. Για να σου φύγει και κάθε περιέργια, έχω κοντινό φίλο με (δυστυχώς εξελισσόμενα) κινητικά προβλήματα. Τα προβλήματά του τον έχουν κάνει να δουλέψει τη ψυχή του. Αν τον έκαναν μνησίκακο, θα τον έκανα πέρα.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Εντάξει σ' αυτό συμφωνώ.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Μπολντ τί έγινε ακόμα η γκόμενα ή τελικά θα την βγάλεις μέσα στο μπουρδ κι εσύ;

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Θέλουν και σνίτσελ χοιρινό αλα κρεμ οι μπαστουνόβλαχοι! Δεν κοιτάνε εκεί που μέχρι πρότινος έτρωγαν προβατίνα στο κωλοχώρι τους.
Πεσ τα ρε gangsta!!Που χαθηκες εσυ αγορι μου???

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ανοίγω το παρόν θέμα για να εκθέτουμε απόψεις εμείς τα στρατευμένα νιάτα σχετικά με τους ανωτέρους μας και την αχαριστία που δείχνουν.... Προσωπικά εδώ κ μια εβδομάδα είμαι στη Λέσχη αξιωματικών, σηκώνομαι αξημέρωτα, φτιάχνω ομελέτες σε κάτι απόστρατους αντιστράτηγους, μαγειρεύουμε για το συσίτιο για να φάνε οι διάφοροι καραβανάδες, ετοιμάζουμε τραπέζια και εκδηλώσεις για τον τξίαρχο, τραπεζώουμε φίλους και συγγενείς του κάθε αστεράτου....όλο το κορμί πονάει, η μέση μου είναι χάλια και όλα τα παιδιά παραπονιούνται από την αυπνία...και ένα "ευχαριστώ" ούτε έχει ειπωθεί, μια τιμητική δεν έχει δοθεί....ταθεωρούν όλα δεδομένα, ότι πρέπει να έχουν όλα αυτά τα προνόμια, άνθρωποι οι οποίοι στην καθημερινότητα θα μου έκλαναν τα αρχίδια...και τώρα μπορούν και το παίζουν ιστορία...
ο στρατος εχει πολλα καλα και κακα μαν.....

πχ καλα :Πειθαρχια ιεραρχια σεβασμος εκτελω χωρις να ρωταω και χωρις να ειμαι αντιρρησιας κλπ....εγω ενας λογος που πιστευω πως οι γυναικες επρεπε να περναν εστω 3 μηνες στρατο ειναι ακριβως για να λαβουν ενα διδαγμα για ολη την ζωη και επαγγελματικη τους ζωη περι ιεραρχιας και υπακοης στον ανωτερο σε θεματα δουλειας

απο την αλλη βεβαια εχει φιδια και φιδιασματα,μπολικα γιωτομπαλαδικα στελεχη,πολλες αναρρωτικες και λουφα μεχρι αηδιας.....εχει πολλα βυσματικα ποστα για εφεδρους και μονιμαδες,πολυ υποκρισια και ψευτια και κλασικα μπολικη δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια...επισης πολυ ευθυνοφοβια ανωτερων και φοβο για στερησεις βαθμων και προαγωγης καθως και πολυ κομματισμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom