σωστος μια φορα τριβαμε/βαφαμε γεφυρες του μηχανικου κ οι μηχανικαριοι κοιμοντουσαν φυλαγαμε την ταξιαρχια ενω ειχε κοσμο να την φυλαξει επειδη ειμασταν μαυροσκουφιδες κ δειχναμε πιο ωραια κ αλλα πολλαΔε φταίει ο αριθμός ατόμων αλλά το ότι ο στρατοπεδάρχης του εκάστοτε στρατοπέδου ένα σώμα το έχει στα πούπουλα και το άλλο το γαμάει, και δε γίνεται σωστός καταμερισμός των υπηρεσιών
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 59K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Επισκέπτης
ελα μην υπερβαλεις και εσυ ρε τυπε
οχι και 17 δικε μου
κοψε κατι
19..
Απο ιουνιο αρχιζουν οι αποσπασεις σε ταξιαρχια, ΚΑΑΥ, οι μπλοντιδες αρχιζουν τα τηλεφωνα στην μαμα για να τους φερει αθηνα, αργει να μπει και η νεα σειρα και αρχιζει το προβλημα.Το καλοκαίρι κυρίως, λόγω των αποσπάσεων στα ΚΑΑΥ ακόμα και μονάδες στην Αθήνα τρώνε εμπλοκή.
Και καταληγει το μισο στρατευμα να κανει το γκαρσονι η να ξυνει τα αρχιδια του στην αθηνα, και μετα σου λεει ο στρατιωτικος για την αναγκη υπαρξης του στρατου.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
μαριε51 εχεις σκυλιασει φιλε
εγινες αντρας επειδη εκατσες 28 ημερες μεσα και φιλουσες τις τουαλετες
τα ιδια δεν ακουγες και εσυ στην αεροπορια μπολντη?
Μπολντ μη μου πεις γύρισες απ' τη βόλτα σου κιόλας;μαριε51 εχεις σκυλιασει φιλε
εγινες αντρας επειδη εκατσες 28 ημερες μεσα και φιλουσες τις τουαλετες
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Μπολντ μη μου πεις γύρισες απ' τη βόλτα σου κιόλας;
Δεν θα βγουμε τελικα... θα ερθει απο εδω η δικια μου..
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
εχει λογαριασμο στο μπου.κομ??? ;) ;) ;) ;) ;) ;)Δεν θα βγουμε τελικα... θα ερθει απο εδω η δικια μου..
motor_bukow
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ι3 άοπλο μαν....
Ο κλασσικός γιωτόμπαλος που παραπονιέται. Γιωτάς είσαι, πατάτες θα καθαρίζεις.
Ρε κακομοίρηδες, αντιλαμβάνεστε ότι μερικούς από εσάς και επί της ουσίας σας έχουν κρίνει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ προς στράτευση;;;;;;;;;;;;;;;ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!Βέβαια, εσείς υποκειμενικότατα θεωρείτε ευατούς ικανότατους για όλα τα άλλα...
Το γιατί το άοπλο δε σημαίνει και απόλυση είναι πρακτικά πολιτική απόφαση.
Περιμένει κανείς από έναν ιδιοκτήτη επιχείρησης συγχαρητήρια στον σκουπιδιάρη της;;;Όχι βέβαια.
Κακομοίρηδες, ανοίξτε τα μάτια σας και αντιληφθείτε την κατάντια σας: σπαταλάτε το χρόνο σας στο στρατό ως γυναικούλες καθαρίζοντας πιάτα και πατάτες. Κατά τα άλλα μας φταίνε οι καραβανάδες..........
εβρος τελος