Η χιος δεν ειναι παραμεθοριο;Ρε φίλε μας δουλεύεις;;;;;;;;;;;;;Λέσχη αξιωματικών και παραπονιέσε;;;Παραμεθόριο πήγες καθόλου να δεις τη γλύκα;Μακάρι να ήταν έτσι ο στρατός,καλά θα ήτανε.Πόσες συνεχόμενες υπηρεσίες έχεις κάνει χωρίς έξοδο;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 59K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και αν σε κρατησουν παραπανω τι γινεται τυπε?τυπε το μαξ 4 ημερες μεσα μπορουν να σε κρατησουν
καινουργιο αυτο?
Εγώ μια φορά 17 μέρες έκανα να βγώ κι ευτυχώς που έφυγα γιατί οι νέοι ήτανε ακόμα χειρότερα.τυπε το μαξ 4 ημερες μεσα μπορουν να σε κρατησουν
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
τυπε το μαξ 4 ημερες μεσα μπορουν να σε κρατησουν
δεν παει ετσι....ειναι αναλογα τις αναγκες της μοναδας....σε κρατανε και 15 αμα λαχει
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
μαλακιες λεει.και αν σε κρατησουν παραπανω τι γινεται τυπε?
καινουργιο αυτο?
ΝαιΗ χιος δεν ειναι παραμεθοριο;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ελα μην υπερβαλεις και εσυ ρε τυπεΕγώ μια φορά 17 μέρες έκανα να βγώ κι ευτυχώς που έφυγα γιατί οι νέοι ήτανε ακόμα χειρότερα.
οχι και 17 δικε μου
κοψε κατι
x_other
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ανοίγω το παρόν θέμα για να εκθέτουμε απόψεις εμείς τα στρατευμένα νιάτα σχετικά με τους ανωτέρους μας και την αχαριστία που δείχνουν.... Προσωπικά εδώ κ μια εβδομάδα είμαι στη Λέσχη αξιωματικών, σηκώνομαι αξημέρωτα, φτιάχνω ομελέτες σε κάτι απόστρατους αντιστράτηγους, μαγειρεύουμε για το συσίτιο για να φάνε οι διάφοροι καραβανάδες, ετοιμάζουμε τραπέζια και εκδηλώσεις για τον τξίαρχο, τραπεζώουμε φίλους και συγγενείς του κάθε αστεράτου....όλο το κορμί πονάει, η μέση μου είναι χάλια και όλα τα παιδιά παραπονιούνται από την αυπνία...και ένα "ευχαριστώ" ούτε έχει ειπωθεί, μια τιμητική δεν έχει δοθεί....ταθεωρούν όλα δεδομένα, ότι πρέπει να έχουν όλα αυτά τα προνόμια, άνθρωποι οι οποίοι στην καθημερινότητα θα μου έκλαναν τα αρχίδια...και τώρα μπορούν και το παίζουν ιστορία...
ζορικα τα πραγματα στη ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ, πολυ ζορι τα αβγα και οι ομελετες και χωρις τιμητικη τι να πουν ρε συ και αυτοι οι φανταροι που ειναι στα συνορα σε φυλακιο ξεχασμενοι απο το ΘΕΟ χωριε εξοδο και ολο σκοπια; ενω εσυ στη λεσχη ρε μαγκα πως πηγες εκει; σιγουρα χωρις βυσμα με την αξια σου πες οτι εισαι και στην Αθήνα
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
4 ημερες σερι το μαξ,αλλιως τους γαμας!!!και αν σε κρατησουν παραπανω τι γινεται τυπε?
καινουργιο αυτο?
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
Εγώ μια φορά 17 μέρες έκανα να βγώ κι ευτυχώς που έφυγα γιατί οι νέοι ήτανε ακόμα χειρότερα.
Ούτε με υπηρεσιακό δε βγήκες τις 17 μέρες;
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
και αν σε κρατησουν παραπανω τι γινεται τυπε?
καινουργιο αυτο?
πας μπροστα στο διοικητη και κρατας την αναπνοη σου μεχρι να σκασεις
Χαχαχαχα
Δεν σε ρωτησα γιατι δεν ηξερα.
Το παιδι ειναι στην χιο, δηλαδη παραμεθοριο.
Σοβαρολογείς;τους νέους που είχα 1 μήνα είχαν φάει οι περισσότεροι,απίθανο σου φαίνεται για τιν Εβρο;ελα μην υπερβαλεις και εσυ ρε τυπε
οχι και 17 δικε μου
κοψε κατι
Όχι.Ούτε με υπηρεσιακό δε βγήκες τις 17 μέρες;
Στην λέσχη στις Φέρρες που ήτανε κάθε απόγευμα έξω ήτανε.Χαχαχαχα
Δεν σε ρωτησα γιατι δεν ηξερα.
Το παιδι ειναι στην χιο, δηλαδη παραμεθοριο.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αποτι εχω δει εγω απιθανο τυπεΣοβαρολογείς;τους νέους που είχα 1 μήνα είχαν φάει οι περισσότεροι,απίθανο σου φαίνεται για τιν Εβρο;
τωρα και εμεις οταν προτοπηγαμε στην μοναδα ολοι οι παλιοι μας ελεγαν οτι τους παει 30 μεσα 1 εξω
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αυτο ειναι αλλοΊσως το μπερδεύει με τις μέρες της φυλακής, αν π.χ. φας 10 μέρες φυλακή ανά δύο μέρες μπορείς να βγαίνεις
εμεις λεμε χωρις να εχεις φαει φυλακες κρατησεις στερησεις και μαλακιες
Ρε τυπε εγω εμεινα μια φορα 28 μερες (με δυο υπηρεσιακα)ελα μην υπερβαλεις και εσυ ρε τυπε
οχι και 17 δικε μου
κοψε κατι