Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φιλε εσυ δεν χρειαζεσαι ναρκωτικα, διαθετεις φυσικη μαστουρα.
Ετσι ειναι τα γιωτομπαλα.  :)

Γιωτομπαλα ειναι τα χασισομουτρα οπως εισαι εσυ φιλε... σορρυ

τι ησουν Ι4? ειχαμε εναν τετοιο κοιμοταν ολη μερα  :P

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι ησουν Ι4? ειχαμε εναν τετοιο κοιμοταν ολη μερα  :P
οταν ειχα παει εγω στρατο τυπε τους ειχαν μονιμους θαλαμοθηλακες
τους αλλαζε καποιος να πανε να φανε και μετα παλι πισω

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Ανοίγω το παρόν θέμα για να εκθέτουμε απόψεις εμείς τα στρατευμένα νιάτα σχετικά με τους ανωτέρους μας και την αχαριστία που δείχνουν.... Προσωπικά εδώ κ μια εβδομάδα είμαι στη Λέσχη αξιωματικών, σηκώνομαι αξημέρωτα, φτιάχνω ομελέτες σε κάτι απόστρατους αντιστράτηγους, μαγειρεύουμε για το συσίτιο για να φάνε οι διάφοροι καραβανάδες, ετοιμάζουμε τραπέζια και εκδηλώσεις για τον τξίαρχο, τραπεζώουμε φίλους και συγγενείς του κάθε αστεράτου....όλο το κορμί πονάει, η μέση μου είναι χάλια και όλα τα παιδιά παραπονιούνται από την αυπνία...και ένα "ευχαριστώ" ούτε έχει ειπωθεί, μια τιμητική δεν έχει δοθεί....ταθεωρούν όλα δεδομένα, ότι πρέπει να έχουν όλα αυτά τα προνόμια, άνθρωποι οι οποίοι στην καθημερινότητα θα μου έκλαναν τα αρχίδια...και τώρα μπορούν και το παίζουν ιστορία...
καλα μεγαλε χαλαρωσε λιγο
η λεσχη αξιωματικων ειναι απο τις ποιο καβατζες στον στρατο
τωρα αν εσυ εισαι κανα γιοτομπαλο και σε κοροιδευουν οι αλλοι τι να κανουμε

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε ειχες παει πολυ παλια εχουν αλλαξει τα πραγματα!!!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αυτες τις εποχες επρεπε ο γιωτας να παει στρατο (και να μην ειχε βυσμα)
Πιο τρελοκομειο απο οτι ειναι τωρα θα γινοταν.  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ειχες παει πολυ παλια εχουν αλλαξει τα πραγματα!!!
δηλαδη τωρα τους γιωταδες τι τους βαζουν να κανουν ρε τυπε?
να κοιμουνται ολη μερα και μετα εξοδουχους? :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εμεις ειχαμε εναν ι4 ψυχολογικο και τον ειχα αποτρελανει!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Τι "ευχαριστώ" ρε  :2funny:
Σιγά μη σου αφήσουν και μπουρμπουάρ.
Τιμητικές μιας κι είσαι ο σεφ θα πάρεις στο τέλος αρκετές, του πούστη

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Ανοίγω το παρόν θέμα για να εκθέτουμε απόψεις εμείς τα στρατευμένα νιάτα σχετικά με τους ανωτέρους μας και την αχαριστία που δείχνουν.... Προσωπικά εδώ κ μια εβδομάδα είμαι στη Λέσχη αξιωματικών, σηκώνομαι αξημέρωτα, φτιάχνω ομελέτες σε κάτι απόστρατους αντιστράτηγους, μαγειρεύουμε για το συσίτιο για να φάνε οι διάφοροι καραβανάδες, ετοιμάζουμε τραπέζια και εκδηλώσεις για τον τξίαρχο, τραπεζώουμε φίλους και συγγενείς του κάθε αστεράτου....όλο το κορμί πονάει, η μέση μου είναι χάλια και όλα τα παιδιά παραπονιούνται από την αυπνία...και ένα "ευχαριστώ" ούτε έχει ειπωθεί, μια τιμητική δεν έχει δοθεί....ταθεωρούν όλα δεδομένα, ότι πρέπει να έχουν όλα αυτά τα προνόμια, άνθρωποι οι οποίοι στην καθημερινότητα θα μου έκλαναν τα αρχίδια...και τώρα μπορούν και το παίζουν ιστορία...
Ρε φίλε μας δουλεύεις;;;;;;;;;;;;;Λέσχη αξιωματικών και παραπονιέσε;;;Παραμεθόριο πήγες καθόλου να δεις τη γλύκα;Μακάρι να ήταν έτσι ο στρατός,καλά θα ήτανε.Πόσες συνεχόμενες υπηρεσίες έχεις κάνει χωρίς έξοδο;

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Έλεος ρε κόψε την γκρίνια θα περάσει ....οσο για τις αυπνιες ρωτα εναν σκοπανθρωπο σε καμια κοκο μπλοκο εμπλοκη να σου πει τι ειναι αυπνια . κανεις και 9μηνο.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
δηλαδη τωρα τους γιωταδες τι τους βαζουν να κανουν ρε τυπε?
να κοιμουνται ολη μερα και μετα εξοδουχους? :think:
Εγώ στον Έβρο που ήμουνα πριν μερικά χρόνια θαλαμοφύλακας και μαγειρία κάργα κάνουνε και έξοδο από 2 μέχρι 8 το πολύ το μήνα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ρε φίλε μας δουλεύεις;;;;;;;;;;;;;Λέσχη αξιωματικών και παραπονιέσε;;;Παραμεθόριο πήγες καθόλου να δεις τη γλύκα;Μακάρι να ήταν έτσι ο στρατός,καλά θα ήτανε.Πόσες συνεχόμενες υπηρεσίες έχεις κάνει χωρίς έξοδο;
τυπε το μαξ 4 ημερες μεσα μπορουν να σε κρατησουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom