Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
... ταυτοχρονα σε προκαλω να βαλεις αυτα που λες αμα εχεις και παλι κοτσια που δεν εχεις  :boobies:

ε 4η φορα δεν μπορω πρεπει να υπακουσω.
πουτσα λοιπον για καθε φορα που το αρνηθηκες  :fuck1:

Ε ναι ρε τυπε... γιατι να επιτραπουν.  :grin:

Λες και τους ενδιαφερει αν εσυ εκει μεσα εκτος του οτι θα χασεις

1 χρονο απο την ζωη σου... θα μεινεις και 1 χρονο τελειως εκτος απο ολες τις εξελιξεις.

Στο εξωτερικο ο στρατος ειναι μισθοφορικος. Εδω με ολους τους καραβλαχους τους ελληναραδες

που μπλεξαμε πρεπει να πηγαινουμε να υπηρετουμε την μαμα πατριδα που δεν ειναι ικανη

να προσφερει ουτε μια δουλεια της προκοπης. Δεν γαμιεστε... μολις τελειωσω κ το φανταρικο εξωτερικο... τα σεα μου τα μεα και ΒΟΥΡΡΡΡΡΡ  :boobies: :boobies: :boobies:

μονο μια μερα ισως παω απο περιεργεια εδω σε μια συντετευξη για να σπασω πλακα

και να φανε δουλεμα  :2funny:

Και σε ξαναρωταω γιατι να παω να πολεμησω?
Η μαλακια ειναι οτι μας θυμαστε μονο στο "αν γινει τιποτα...."
Κατω εβλεπα τον Λαζοπουλο που ελεγε πως τωρα θυμηθηκε ο κοσμος να πει
οτι τελικα ισως δεν επρεπε να μπουμε στο μνημονιο ενω εγω το ειχα πει πριν 6-7 μηνες
λοιπον? Υπολογιζομαι εγω η ο καθενας? Του κεφαλιου σας κανετε.. η Ελλαδα και ο Ελληνας
εχει μια Α νοοτροπια και κινειται μεσα βαση αυτην... εγω γιατι να φυλακιστω σε αυτο
εφοσον δεν με εκφραζει?  :-

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το αρνουμαι ναι βαλτο επιτοπου

και ασε τι χανω .... εσυ εχεις χασει ενα στοιχημα το οποιο δεν εβαλες
επειδη θα το χασεις και θα γινεις η νουμερο ενα ρομπα ολων των εποχων

:pipa3:

1 χρονο απο την ζωη σου... θα μεινεις και 1 χρονο τελειως εκτος απο ολες τις εξελιξεις.

Στο εξωτερικο ο στρατος ειναι μισθοφορικος. Εδω με ολους τους καραβλαχους τους ελληναραδες

που μπλεξαμε πρεπει να πηγαινουμε να υπηρετουμε την μαμα πατριδα που δεν ειναι ικανη

να προσφερει ουτε μια δουλεια της προκοπης. Δεν γαμιεστε... μολις τελειωσω κ το φανταρικο εξωτερικο... τα σεα μου τα μεα και ΒΟΥΡΡΡΡΡΡ  :boobies: :boobies: :boobies:

οτι τελικα ισως δεν επρεπε να μπουμε στο μνημονιο ενω εγω το ειχα πει πριν 6-7 μηνες
λοιπον? Υπολογιζομαι εγω η ο καθενας? Του κεφαλιου σας κανετε.. η Ελλαδα και ο Ελληνας
εχει μια Α νοοτροπια και κινειται μεσα βαση αυτην... εγω γιατι να φυλακιστω σε αυτο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Λοπεζ σε προκαλω απο περυσι το Μαιο να βαλεις πσοτ δικο μου που λεει
οτι στα σοβαρα εχω παραπονα απο το στρατο μου και οτι αν με χρειαστουν δεν θα πηγαινα να πολεμησω

και μετα αν εχεις κοτσια βαλε κ στοιχημα....

σε προειδοποιησα για το καλο σου να μην γινεις και αλλο ρεζιλι των vril εδω μεσα

:piss: :zfuck:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Αποκλείεται δηλαδή να αναθεωρεί κανείς στις απόψεις του; Σε όλους συμβαίνει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Που το εχω γραψει αυτο ρε ψευτη ? Βαλτο επιτοπου αλλα μετα βαλε και το στοιχημα

δε μπορω. εχυσα  :cum:

Ε ναι ρε τυπε... γιατι να επιτραπουν.  :grin:

να προσφερει ουτε μια δουλεια της προκοπης. Δεν γαμιεστε... μολις τελειωσω κ το φανταρικο εξωτερικο... τα σεα μου τα μεα και ΒΟΥΡΡΡΡΡΡ  :boobies: :boobies: :boobies:

και να φανε δουλεμα  :2funny:

εφοσον δεν με εκφραζει?  :-

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Του Μπολντ του αρέσει να προκαλεί. Οι απόψεις αλλάζουν ανάλογα με την πορεία της συζήτησης. Όταν όλοι λένε μέρα, αυτός πρέπει να πει νύχτα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ωχ το παιδι τι επαθε πωπωπωπω παιχτουρι εισαι καλα?  :zombie:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αποκλείεται δηλαδή να αναθεωρεί κανείς στις απόψεις του; Σε όλους συμβαίνει.

τυπε το οτι 4 φορες με ειπε ψευτη και με προκαλεσε να τα βαλω ειναι αναθεωρηση αποψης?  :dancing:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
τυπε το οτι 4 φορες με ειπε ψευτη και με προκαλεσε να τα βαλω ειναι αναθεωρηση αποψης?  :dancing:
Εννοώ τη στάση του για το στρατό. Μπορεί πριν 2 χρόνια να χτυπιόταν για να μην πάει και, όταν ήρθε η ώρα, να τα έκανε όλα γαργάρα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μια χαρα ειμαι λοπεζ δεν έχω πάθει κατι. Φυσικα και ολα οσα παραθετεις ειναι περα για πέρα αληθεια αλλα ξέχασες κάτι ,.... εμ με συγχωρεις λιγο να στο υπενθυμισω :

...............

Εγω ειμαι στο σωμα που ηθελα δεν ειπα ποτε οτι θελω ξηρα ουτε ειδικες δυναμεις καλα βλαμενοι τελειως ειστε?  :2funny: :2funny:

τωρα οντως εισαι βλαμενος και δεν ειναι βρισια

Eπομενως αμα πηγαινα ξηρα ΝΑΙ θα ειχα προβλημα διοτι ΔΕΝ ειναι αυτο που ειχα δηλωσει εξαρχης!

Βιαζεσαι... λάθος σου. Γινε ρομπα τωρα...

ρομπο λοπεζ εκτοροτριαντης κηπαρχης  :fuck1: :fuck1: :2funny: :2funny:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ότι μαλακία  συναντάτε και σας κατέβει στο κεφάλι, τη γενικεύετε και την ποστάρετε....Σας είπε κανείς ότι όλοι οι Στρατιωτικοί είναι όπως τους περιγράφετε και τους βρίζετε  εν χορώ,όλοι οι άσπιλοι και αμόλυντοι εδω μέσα???Δηλαδή οι άλλες κοινωνικές τάξεις που τους Υπηρετείτε καθημερινά-προϊστάμενοι,Διευθυντές,Προσωπάρχες-είναι Αγιοι??? Ρε δεν γ@@@μαστε εδω μέσα, που βρηκατε τη στιγμή να ρίξετε λάσπη, σε μια ομάδα ανθρωπων που στην πλειοψηφία τους μπήκαν στις ΕΔ για ενα ΙΔΑΝΙΚΟ??Σε ανθρώπους που δεν εχουν το δικαίωμα της απεργίας, που οι πολιτικοί τους προιστάμενοι τους λοιδωρούν, που εχουν κατασυκοφαντηθεί απο τα αυτιστικά και την παρέα τους, που τους δουλεύουν και οι τωρινοί πετώντας τους ενα κοκαλο προαγωγής η καλυτερης μετάθεσης??
Κλαιγεστε σαν γριες που σερβιρετε φαγητά ,ενω ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ, είναι στο Αιγαίο σε περιπολία 10 ΣΚΑΦΗ μας και 5 Α/Φ (εχω ζωντανη ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ εικόνα ΤΩΡΑ).Τυπάκια που υπηρετείτε 10 μηνες όταν οι πατεραδες σας υπηρετούσαν 36...Αντε να μην αρχίσω γαμοσταυρίδια Σαβατιάτικα.
Τουλάχιστον ΥΠΟΒΟΛΙΜΙΑΙΟ και ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ θεωρώ το αρχικό ποστ...Οι αιώνιοι κομπλεξικοί καραβανάδες που τους σερβιρετε σας φταινε για τα χαλια σας. ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΤΕ και δειτε ποιοι σας εφεραν σε αυτο το σημείο....
Και ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΟΑΝΑΘΡΕΜΜΕΝΟ  ΘΕΛΕΙ,ΠΜ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΑΔΕΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟ..Αντε να δω πόσα μηνυματα θα πάρω...

Καλησπερα συναθλητα..

Δυο σχολια και απο εμενα....

Καταρχην για να εισαι 48 χρονων, αν εισαι αξιωματικος και μαχιμος πρεπει να εισαι Πλοιαρχος, καπου εκει πιστευω.
Αν εισαι υπαξιωματικος, υπολποιαρχος ...κατι τετοιο

Τελος παντων, οπως και να εχει , αν και δεν ειμαι αξιωμτικος, ασχετα εαν υπηρετησα σαν ΔΕΑ και στην συνεχεια Ανθυποσμηναγος στην Π.Α , ηρθα σε επαφη με πολλους στρατιωτικους, αξιωματικους και μη, ολων των κλαδων δεδομενου οτι μερος των 23 μηνων θητειας ηταν στο ΑΤΑ και στην μοιρα ΓΕΕΘΑ. Οπως προειπε αρκετος κοσμος, πολλοι απο εμας που υπηρετησαν ειχαν πρριν την καταταξη τους μια αλφα ζωη. Αλλοι εργαζονταν, αλλοι κολοβαρουσαν, αλλοι τελειωναν σπουδες. Μπαινοντας στις ταξεις των ενοπλεων δυναμεων συναντας, οπωγς παντου αλλωστε, διαφορα ατομα οπως και στην εκτος στρατοπεδου κοινωνια. Πρωτη σημειωση: Η επιλογη ν ακολουθησουν , εσυ καιοι συναδελφοι σου, την στρατιωτικη οδο ηταν δικη σας. Ξερατε που πηγαινατε, ο καθενας για δικους του λογους. Αλλοι για τα ιδανικα, και αλλοι για την εξασφαλιση from day one. Δεν ξερω σε ποια κατηγορα ανηκεις εσυ η οι αλλοι. Μου ειναι αδιαφορο. Ο Καθενας κανει τις επιλογες του στην ζωη, αλλα τις "θυσιες" που επικαλεισαι να τις κρατας για τον εαυτο σου. Εαν κανει περιπολια στο Αιγαιο με 9 μποφορ και 10, δικο σου θεμα. Δεν θα σε λυπηθουμε. Επιλογη σου ειναι. Και εγω μπορει να κανω εκτακτο χειρουργειο σε εφημερειων νοσοκομειος στις 2 τα μεσανυχτα, αλλα ειναι επιλογη μου.Δευτερον: Ειναι κανονας, οτι μολις βρεθουν εκτος στρατοπεδου οι στρατιωτικοι γινονται τιποτα. Εντος τα παντα εκτος τιποτα. Ας μην το αναλυσουμε παρα κατω. Το ποσοσοτο των αχρηστων λαμογιων λουφαδωρων στους στρατιωτικους ειναι τεραστιο. Εαν δουλευαν στον ιδιωτικο τομεα θ αειχαν απολυθει την ιδια μερα. ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΟΡΕΣΕΙΣ!! ΕΥΤΥΧΩΣ!! Και ολα αυτα απο εναν που τα ειδε ΚΑΙ σαν Αξιωματικος, με καθηκοντα ΜΟΝΙΜΟΥ!!

Καλο βραδυ

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
τελευταια επιθεση μπολντη η σκοραρεις η χανομαστε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μπα λιποθυμησε απο ντροπη. δε θα τον ξαναδεις αποψε.
Μπα δεν υπαρχει περιπτωση να μην γραψει κατι,ενας εξυπνος ξερει ποτε να σταματησει,ενας βλακας επιμενει.
Φευγω εχω να βγω σημερα θα δω αυριο την συνεχεια. :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μια χαρα ειμαι λοπεζ δεν έχω πάθει κατι. Φυσικα και ολα οσα παραθετεις ειναι περα για πέρα αληθεια αλλα ξέχασες κάτι ,.... εμ με συγχωρεις λιγο να στο υπενθυμισω :

Eπομενως αμα πηγαινα ξηρα ΝΑΙ θα ειχα προβλημα διοτι ΔΕΝ ειναι αυτο που ειχα δηλωσει εξαρχης!

Βιαζεσαι... λάθος σου.

ρε ξεφτιλα, 4 φορες. οχι μια, 4 φορες συνεχομενα ποσταρισματα με εβγαλες ψευτη και οτι δεν τα ειπες και να τα βαλω. μηπως ξεχνας κατι? να πεις συγγνωμη δε θα ξαναρισκαρω μαζι σου γιατι με γαμας ασαλιωτα.
ε ντροπη σου πια τι να πω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για την πατριδα θα ηθελα να πολεμησω μονο στο σωμα που ειμαι τωρα... επειδη ακριβως σε αυτο εχω μαθει καποια πραγματα στη ξηρα τι χρησιμος να εισαι? και πως να πολεμησεις? ΣΑ ΚΡΕΑΣ θα πεσεις.....
σα προβατο στη σφαγη θα παμε...οποτε χωρις εκπαιδευση τι να κανω?
οποτε να τα ξεκαθαρισουμε αυτα να μην νομιζουν οσοι βλεπουν οτι και καλα ο λοπεζ με ξεσκεπασε απο δηθεν κωλοτουμπες κτλπ  :P

Οσο για το μνημονιο ναι ημουν και εγω ΚΑΤΑ πριν υπογραφτει το 1 οπως και ο Σαμαρας ... μετα το 2 εγινε αναγκαιο κακο. Επισης εχω ξαναπει αλλα βαριεμαι να ψαχνω ποστ τωρα γιατι πρεπει να παω και εγω βολτα ΟΤΙ αμα ειχα βιζα θα εφευγα απευθειας για ΑΜΕΡΙΚΗ... σε αυτο ειναι μαρτυρας ο φιλος μου ο σιννερμαν ή ο λαδακης δεν θυμαμαι μαλλον ο δευτερος που μου ειπε για την green card lottery !!!! Οριστε λοπεζ ΣΤΑ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΛΑ... τι αλλο θες? Οτι αλλο εχεις βαλτο να το συζητησουμε αλλα το μεγαλο στοιχημα που αφμσιβητεις οτι δεν εχω παει στρατο παραμενει ειδες τι ρομπας εισαι....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Για την πατριδα θα ηθελα να πολεμησω μονο στο σωμα που ειμαι τωρα... επειδη ακριβως σε αυτο εχω μαθει καποια πραγματα στη ξηρα τι χρησιμος να εισαι? και πως να πολεμησεις? ΣΑ ΚΡΕΑΣ θα πεσεις.....
σα προβατο στη σφαγη θα παμε...οποτε χωρις εκπαιδευση τι να κανω?
οποτε να τα ξεκαθαρισουμε αυτα να μην νομιζουν οσοι βλεπουν οτι και καλα ο λοπεζ με ξεσκεπασε απο δηθεν κωλοτουμπες κτλπ  :P....

μικρε, ντροπη σου. τιποτα αλλο. ξεφτιλα χειροτερη και μονο που πας να μασησεις δικαιολογια. σε ηθελα πιο αντρα.
δε ξαναμιλαω με αψυχους χωρις ρουχα εγω. Ψ Ε Υ Τ Η

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom