Νέα

Αλίκη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kisss69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kisss69

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
179
Πόντοι
1
Καλησπερα, πρωτη φορα γραφω εδω, αν και σας παρακολουθω δυο τρεις βδομαδες (αραια) - πρωτη φορα που ειδα το site το χαμογελο ηταν πισω απο τα αυτια! τελειο! αλλα ειμαι εκτος ελλαδας συνηθως οποτε δεν μπορω να συμμετεχω οσο θα ηθελα!

Απορια. Ρε παιδια, την Αλικη λογικα την ξερετε ολοι, ατομα που εχουν παει μονο μια φορα σε σπιτι την ξερουν, δεν αμφιβαλλω πως την εχετε δει οι περισσοτεροι εδω!

1ον) Ξερει κανεις που ειναι, αν δουλευει ακομα?
2ον) Τελικα ειναι τρανσεξουαλ η οχι? Οι μισοι λενε ναι οι αλλοι μισοι οχι, και πανω που πας να καταλαηξεις πεταγεται καποιος και στο χαλαει! Εμενα παντως δεν μου ειχε φανει για τρανς!

Επισκέπτης
Καλησπερα, πρωτη φορα γραφω εδω, αν και σας παρακολουθω δυο τρεις βδομαδες (αραια) - πρωτη φορα που ειδα το site το χαμογελο ηταν πισω απο τα αυτια! τελειο! αλλα ειμαι εκτος ελλαδας συνηθως οποτε δεν μπορω να συμμετεχω οσο θα ηθελα!

Απορια. Ρε παιδια, την Αλικη λογικα την ξερετε ολοι, ατομα που εχουν παει μονο μια φορα σε σπιτι την ξερουν, δεν αμφιβαλλω πως την εχετε δει οι περισσοτεροι εδω!

1ον) Ξερει κανεις που ειναι, αν δουλευει ακομα?
2ον) Τελικα ειναι τρανσεξουαλ η οχι? Οι μισοι λενε ναι οι αλλοι μισοι οχι, και πανω που πας να καταλαηξεις πεταγεται καποιος και στο χαλαει! Εμενα παντως δεν μου ειχε φανει για τρανς!

φιλε το αλικακι(η ιακωβος) οπως θες πεστο.εχει κοροιδεψει πολυ κοσμο και τον  εχει βαλει σε ομοφυλοφιλικες περιπετιες οπως εσενα π.χ
Εχει σταματισει να δουλευει φυλης απο οτι ξερω για λογους υγειας

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Γεια σου,μιπος λες μια που ειναι ξανθια ακι στην ωρα του σεξ μιλαι και λει διαφορα και ειναι πολυ ζεστη με τον πελατη? αν λες αυτη την ειχα ρωτισι και μου ειπε ναι αλα να μην το φοναζω δυνατα γιατι εξο ειχε πελατες. οταν μου το ειπε ξενεροσα... Ειναι στην σαρρη διπλα στο θεατρο ΗΒΗ.

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
κανε έναν κοπο και διαβασε τους www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=2.msg914#new]κανόνες του forum[/url], οπου αναμεσα στα αλλα θα δεις ότι απαγορευονται τα greengklish καθως και η μονιμη χρηση κεφαλαιων.

Εχεις στη διαθεση σου 30 λεπτα να επεξεργαστεις το μηνυμα σου με τη δυνατοτητα της τροποποιησης, αλλιως θα αναγκαστω να το διαγραψω..

Ευχαριστω
Σωστή η παρατήρηση αλλά τουλάχιστον δώστου και την πληροφορία που ζητάει,αν την γνωρίζεις φυσικά.Η Αλίκη τελικά δουλεύει ακόμα και αν ναι ξέρει κανείς σίγουρες πληροφορίες?Ευχαριστώ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Σωστή η παρατήρηση αλλά τουλάχιστον δώστου και την πληροφορία που ζητάει,αν την γνωρίζεις φυσικά.Η Αλίκη τελικά δουλεύει ακόμα και αν ναι ξέρει κανείς σίγουρες πληροφορίες?Ευχαριστώ

εχεις την εντυπωση, πως αν ειχα την πληροφορια, δεν θα την εδινα ????

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
εχεις την εντυπωση, πως αν ειχα την πληροφορια, δεν θα την εδινα ????
Δεν το ξέρω φίλε μου ελπίζω πως θα την έδινες γιατί αυτός είναι νομίζω και ο ρόλος του site,η ενημέρωση,οπότε έχοντας παρατηρήσει αρκετά μέλη είσαι από αυτούς που βοηθάνε σε αυτό το κομμάτι.φιλικά....

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Η Αλικη ειναι 100% τσουτσουνοκομενη και μεχρι και πριν απο ενα τριμηνο δουλευε στο μπουρδελο σαρρη και λουκα-νικα γωνια καθε τριτη-πεμπτη -σαββατο μετα τις 6 το απογευμα.
Πιθανοτατα  συνεχιζει σε αυτο το ωραριο.

OP
OP
K

kisss69

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
179
Πόντοι
1
που ειναι η σαρρη και λουκα - νικα...? συγνωμη αν ειναι χαζη η ερωτηση αλλα δεν εχω ιδεα

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
παιδεία την αλίκη την είχα πάρει όταν ακόμα πήγαινα λύκειο ειναι τρανς  και είναι  στην σαρρη διπλα στο θεατρο ΗΒΗ κάθε τρίτη και σίγουρα πέμπτη.ΤΟ σπιτάκη το έχει ένας λάκης.Αφήστε και εγώ δεν το ήξερα αλλα μόλις το έμαθα παραλίγο να τρελαθώ.Ο τσάτσος είναι σαν αυτον τον μαγο που έχει στο παιχνίδι στο σταρ.Μια φορά όταν τον ρώτησα που είναι η αλίκη μου λέει σου έχω τέτοιο κορίτσαρο και εσυ μου ζητάς άλλη.....γέλασα και του λέω που είναι ο κορίτσαρος και σκυλόβρισε.

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
παιδεία την αλίκη την είχα πάρει όταν ακόμα πήγαινα λύκειο ειναι τρανς  και είναι  στην σαρρη διπλα στο θεατρο ΗΒΗ κάθε τρίτη και σίγουρα πέμπτη.ΤΟ σπιτάκη το έχει ένας λάκης.Αφήστε και εγώ δεν το ήξερα αλλα μόλις το έμαθα παραλίγο να τρελαθώ.Ο τσάτσος είναι σαν αυτον τον μαγο που έχει στο παιχνίδι στο σταρ.Μια φορά όταν τον ρώτησα που είναι η αλίκη μου λέει σου έχω τέτοιο κορίτσαρο και εσυ μου ζητάς άλλη.....γέλασα και του λέω που είναι ο κορίτσαρος και σκυλόβρισε.
Φίλε έχεις πάει πρόσφατα παίζει σίγουρα η Αλίκη στο μαγαζί αυτό η λες για παλιά?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
πριν κανα μήνα πέρασα να δω και ήταν εκεί.τωρα τι να σου πω.δεν ξέρω αλλα θα πας η σήμερα η πέμπτη.Σίγουρες ημερομηνιες τωρα αν άλλαξε μετά απο 5χρονια που την ξέρω τι να πω

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
πριν κανα μήνα πέρασα να δω και ήταν εκεί.τωρα τι να σου πω.δεν ξέρω αλλα θα πας η σήμερα η πέμπτη.Σίγουρες ημερομηνιες τωρα αν άλλαξε μετά απο 5χρονια που την ξέρω τι να πω
ευχαριστώ για την πληροφορία,από τα λίγα τρανς που σε καυλώνουν ενώ ξέρεις ότι είναι <<μετασκευασμένο>>!!!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ναι πιστεψέ με δεν το καταλαβένεις.μονο πρόσεχε γιατί βάζει δαχτυλάκι πήγε να το κάνει και τις λέω εκεί είναι μονόδρομος εξοδος.

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
ναι πιστεψέ με δεν το καταλαβένεις.μονο πρόσεχε γιατί βάζει δαχτυλάκι πήγε να το κάνει και τις λέω εκεί είναι μονόδρομος εξοδος.
το ξέρω την είχα πάρει πριν 2 χρονάκια αλλά μετά πετύχαινα κάτι μπάζα ολκής και δεν ξαναπάτησα...τώρα που μου λές όμως ότι είναι στανταρ εκεί θα ξαναεπισκεφτώ το μαγαζάκι στάνταρ!!!!!!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Δεν παίζει να έχει πάει κάπου αλλού.είναι το μόνιμο στέκι της εκει.αν δεν είναι εκεί τοτε έχει σταματήσει.

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Παίδες καλησπέρα ξέρει κανείς το τηλ από το μαγαζί που δουλεύει η Αλίκη στη Σαρρή και Λούκα Νίκα????Ας το στείλει κάποιος να σιγουρευτόυμε ότι δουλεύει απόψε γιατί μένουμε στο διάολο......Ευχαριστώ

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Παίδες καλησπέρα ξέρει κανείς το τηλ από το μαγαζί που δουλεύει η Αλίκη στη Σαρρή και Λούκα Νίκα????Ας το στείλει κάποιος να σιγουρευτόυμε ότι δουλεύει απόψε γιατί μένουμε στο διάολο......Ευχαριστώ

τηλεφωνο δεν πρεπει να παιζει στο μαγαζι αλλα η Αλικη ειναι εκει τις τριτες μετα τις 6 εδω και πολλα χρονια...πανω απο 5.
Πηγαινε και καλα γαμησια...

ποσα χιλιομετρα μακρια μενεις δηλαδη?Απο περιεργεια

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6