1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
α οκ γιατί αιγό διαβάζω μόνο σούπερ κατερίνα.....μανίνα........
α οκ γιατί αιγό διαβάζω μόνο σούπερ κατερίνα.....μανίνα........
Ειπα κ εγω βλεποντας το νεο thread οτι το σαιτ εχει πεσει τοσο χαμηλα που ανοιξαν θεμα για το ζευγος Βουγιουκλακη-Παπαμιχαηλ
Ειπα κ εγω βλεποντας το νεο thread οτι το σαιτ εχει πεσει τοσο χαμηλα που ανοιξαν θεμα για το ζευγος Βουγιουκλακη-Παπαμιχαηλ
χαχαχα....ρε σεις..έχετε ξεφύγει...εδώ οι αδερφές πληρώνουνε για να τις πάρεις.Έχει πάει κανείς με το ζεύγος Αλίκι - Δημήτρης? Τους γνώρισα σε chat και είναι επαγγελματίες. ΤΟυς είδα και με κάμερα και η γκόμενα είναι μουνάρα. Θέλουν 200 € αν τους πάρεις και τους 2 (ο Δημήτρης είναι gay) και 400 € αν πας μόνο με την Αλίκη.
Έχει κάνει κανείς τίποτα με αυτούς? Η γκόμενα είναι πολύ καβλιάρα....
κι εγώ το ίδιο είχα νομίσει...
σωστο το παλικαρι ;) ;) ....στο μπουρδελο στο οποιο ζουμε πρεπει να εχεις τα ματια σου 14 ...οσο μουναρα να ειναι η γκομενα ,που αν δεν το δω δεν το πιστευω),δεν αξιζει το ρισκο...γιατι απο το πουσταριο ολα μπορεις να τα περιμενεις.....οποιος μπουρδελιαρης το σκεπτεται να ξερει οτι βαδιζει σε δυσβατα μονοπατια.... :- :-* :-προσοχη.....Σε τετοιες φασεις πολλα παιζουν...απο το να σε κλεψουν μεχρι να βρεθεις με ενα νεφρο και μην το γελατε καθολου..πολλα εχουν συμβει στην γαμωκοινωνια αυτη!Μπορει οντως να ψαχνουν ατομα για τον gay αλλα και παλι ειναι λιγο επικυνδινο να σε βιντεοσκοπησουν και μετα να σε εκβιαζουν...ολα παιζουν παιδια για αυτο μακρυα απο τετοιες μαλακιες!Την γνωμη μου απλα λεω δεν δεσμευω κανεναν.
φημες που κυκλοφορουν, επιμενουν οτι το ζευγος χωρισε και τραβιεται για τα περιουσιακα..παιδια κανενα νεο απο το εν λογο ζευγος??¨)
φημες που κυκλοφορουν, επιμενουν οτι το ζευγος χωρισε και τραβιεται για τα περιουσιακα..
Περι τιμών, τα πράγματα είναι απλά. Το σάντουιτς στα έβερεστ με αρκετά υλικά να το φχαριστηθώ, μπορεί να φτάσει και τα 4 ευρώ. Σε σχέση με την καρμπονάρα των 8 ευρώ, που βρίσκω στο μαγαζί που έχω ψάξει και το ξέρουμε όλοι όσοι ψάχνουμε, δεν αξίζει. Το έβερεστ όμως είναι ανοιχτό στις 4 το πρωί οπότε λέω εντάξει, πληρώνω και αυτό. Αν όμως μπώ σε ένα σαντουιτσάδικο στην τύχη και μου πούν ότι το σάντουιτς κάνει 7 ευρώ, θα βάλω τα γέλια. Και αυτό δέν έχει καμμία σχέση με το άν θα πάω στο ειστιατόριο με τους 600 σκούφους και τα 8 άτομα απο την τηλεόραση δίπλα και πληρώσω 80 ευρώ, τότε μιλάμε για τελείως άλλο πακέτο. Ούτε κάν με το άν θα πάω στα φράιντεις και πληρώσω 30 ευρώ, κι αυτό άλλο πακέτο είναι. Βάλτε όπου φράιντεις τα σίτυ τούρ, όπου σκούφοι αυτές του κλειστού κυκλώματος που δεν διαφημίζονται πουθενά, όπου καρμπονάρα τα δοκιμασμένα call-girls, και όπου έβερεστ τα στούντιο. Μαντέψτε τί μένει να είναι αυτοί που σου λένε να σε εγκρίνουν να δώσεις 400 ευρώ για άγνωστη. 'Ασχετο σαντουιτσάδικο που όχι μόνο χρεώνει 7 ευρώ, αλλά ψάχνει και μαλάκα να του πει ότι κάνει 20!