Νέα

Αλέξης Κούγιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 666
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γνώμη έχεις για τον Αλέξη Κούγια

• Μάγκας

• Απλά καλός

• Αδιάφορος

• Κακός

• Τραγικός

• Επισκέπτες γαμιέστε λέμε

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
*Τί γίνεται με αυτόν τον μπαγλαμά κάθε δεύτερη βδομάδα στουκάρει;;;;; :think:
Δεν του αρεσουν τα αμαξια και για να μην τα πεταξει η τα δωσει κοψοχρονιας τα στουκαρει για να τα παρει απο την μικτη ασφαλεια.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αν ηταν καποιο αλλο αμαξι στη θεση του ραντζ ροβερ πολυ πιθανό ο οδηγος να ειχε σκοτωθει.
Το αμαξι ειναι θωρηκτο 2.2 τονους χοντρικα.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.438
Πόντοι
9.931

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
255127350_4475093329276166_1727298142236730375_n.jpg

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.908
Πόντοι
1.446
Είπε ότι ο Θεός τον άφησε να ζήσει γιατί έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους... Συγκινήθηκα... Αυτός και η εκκλησία ένα πράγμα, ένα σώμα θα έλεγα... Γι΄αυτό του αφιερώνα τα παρακάτω τραγούδια:

Και αυτήν την ταινία:
Die-Hard.jpg

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.234
Πόντοι
2.356

Αυτή η απρόοπτη εξέλιξη στη ζωή μου με βοήθησε να καταλάβω, δυστυχώς με το χειρότερο τρόπο, ποιοι πραγματικά άνθρωποι με αγαπούν και ενδιαφέρονται για μένα και ποιοι, ειδικά τα τελευταία χρόνια, απλώς χρησιμοποίησαν την επιστήμη μου και την ακέραιη προσωπικότητα μου.

Ευτυχώς είμαι τυχερός άνθρωπος και με βοηθάει ο Θεός και η αγάπη των χιλιάδων ανθρώπων που έχω βοηθήσει.

Δεν πρέπει να έχει περάσει μεγαλύτερο attention whore.... μαζί με τον Μπαρούφα. :confused:

Είναι για πολλά μαπίδια τελικά. :2funny:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.507
Πόντοι
6.236
Αυτή η απρόοπτη εξέλιξη στη ζωή μου με βοήθησε να καταλάβω, δυστυχώς με το χειρότερο τρόπο, ποιοι πραγματικά άνθρωποι με αγαπούν και ενδιαφέρονται για μένα και ποιοι, ειδικά τα τελευταία χρόνια, απλώς χρησιμοποίησαν την επιστήμη μου και την ακέραιη προσωπικότητα μου.

Ευτυχώς είμαι τυχερός άνθρωπος και με βοηθάει ο Θεός και η αγάπη των χιλιάδων ανθρώπων που έχω βοηθήσει.

1659296617895.png

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.082
Πόντοι
456

Δεν πρέπει να έχει περάσει μεγαλύτερο attention whore.... μαζί με τον Μπαρούφα. :confused:
:thumbsup:

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936
1667197369886.png

Ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Κύψελου καταγγέλλουν πως ο γνωστός ποινικολόγος χειροδίκησε κατά του βοηθού προπονητή, ενός ποδοσφαιριστή και ενός ανήλικου αγοριού!
Έκτροπα σημειώθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικής αναμέτρησης στην Κόρινθο, με τον Αλέξη Κούγια να επιτίθεται στο team των προπονητών και σε ποδοσφαιριστές τοπικής ομάδας!

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, ο γνωστός ποινικολόγος ενώ βρισκόταν στη φυσούνα, επιτέθηκε φραστικά στον Δημήτρη Ποτήρη, προπονητή του ΠΑΣ Κύψελου, στον βοηθό προπονητή και σε δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας. Σύμφωνα δε με τα λεγόμενα ποδοσφαιριστών, ο ίδιος φέρεται να χτύπησε κιόλας τον βοηθό προπονητή, ένα ανήλικο αγόρι, έναν 20χρονο και έναν ποδοσφαιριστή στο πρόσωπο.

Οι ποδοσφαιριστές καταγγέλλουν ότι όλα συνέβησαν αναίτια, ενώ, αποτέλεσμα του «θερμού» επεισοδίου ήταν η ομάδα του ΠΑΣ Κύψελου να αρνείται να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο για το β’ ημίχρονο. Μετά τη λήξη του αγώνα που διεξήχθη στο ΔΑΚ Κορίνθου, η θιγμένη ομάδα κατέθεσε υπόμνημα – αναφορά με αναλυτική καταγραφή του επεισοδίου, η οποία συμπεριλήφθηκε στο φύλλο αγώνα τού διαιτητή κ. Μπεκιάρη.

Κατόπιν, ο ΠΑΣ Κύψελου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Μετά από έναν σκληρό αγώνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, που θυμίζει ντέρμπι μεγάλων αντιπάλων, τελείωσε ο αγώνας 0-0. Ο Κύψελος έπαιξε με 10 παίκτες για τα τελευταία 20 λεπτά. Όμως, χτίζουμε αθλητικό πολιτισμό και τραμπουκισμούς και bullying δεν θα δεχτούμε από κανέναν. Η ιστορία αυτή θα έχει συνέχεια. Όλα έχουν καταγραφεί στο φύλλο αγώνος. Θέλουμε να αγκαλιάσουμε τους παίκτες και προπονητές που βρήκαν το κουράγιο να συνεχίσουν το παιχνίδι και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιριστές και προπονητές της ΠΑΣ Κόρινθος μας φιλοξένησαν όμορφα.»

Άρθρο από

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936
Τελικά τι ισχύει;

Τον χτυπάνε οι ανταγωνιστές του με fake δημοσιεύματα;

Είναι ο Κλάρ Κέντ κ τους δέρνει όλους;

Έχει πολλά νεύρα;

Μια φορά που βρεθήκαμε σε κοινή παρέα ήταν απλός, ευγενικός και γενικότερα τύπος χαμηλών τόνων.

northern406

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2022
Like
149
Πόντοι
0
μόνος του τους έδειρε ή είχε και καμιά δεκαριά μπράβους μαζί του....?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom