Νέα

Αλέξης Κούγιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 666
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Τι γνώμη έχεις για τον Αλέξη Κούγια

• Μάγκας

• Απλά καλός

• Αδιάφορος

• Κακός

• Τραγικός

• Επισκέπτες γαμιέστε λέμε

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
υπάρχει κι ένα άλλο είδος αναλφαβητισμού:

πάσχουν από αυτό άτομα με υψηλή μόρφωση, που ζουν και δρουν, εργάζονται, τρώνε χέζουν, κλπ για 70 χρόνια σε μια κοινωνία, και κυρίως ΜΙΛΑΝΕ,ΜΙΛΑΝΕ, ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΛΥ,

αλλά μετά από 70 χρόνια, βλέπεις ότι στην ουσία δεν έχουν πει απολύτως τίποτακαι δεν έχουν προσφέρει στην κοινωνία ούτε ένα λιθαράκι.

παράδείγματα: πολιτικοί, δημοσιογράφοι, γλωσσολόγοι, αστρολόγοι και με μεγάλη διαφορά από τους άλλους: ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

Ωραία ατάκα!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Δεν λεμε για το μπου τωρα αλλωστε και οι απλες γυναικες δεν εχουν περιοπτη θεση εδω καθως εδω παιζουν συγκεκριμενες νοοτροπιες  :P..... Εγραψα και πριν αλλωστε οτι πραξεις στο νετ δεν υπάρχουν.... κατα τα αλλα εγω εχω θεματα κατανοησης. Εφοσον ξεκινησα με αυτη την προταση θα επρεπε μετα να καταλαβεις οτι δεν ξεκινησα διχως λογο και οτι σταματω να αναφερομαι για το μπου.... τεσπα εκτος μπου αυτο που κανεις τωρα λεγεται επιθεση στην φημη.

Δεν εχω γραψει καμια παπαρια... για δειξε μου μια.... ΜΙΑ δειξε μου.... και δειξε και ΕΝΑΝ χαρακτηρισμο περα απο τον αριστερισμο που εσυ η ιδια υποστηριζεις....

επιθεση στην φημη σου εξω απο το μπου σου κανω; ε ειμαι μεγαλο αλανι αααααααααααααααχαχαχαχααχαχ εδω στα λεω αλλα καπως με καποιο αδιαορατο τροπο σου γαμαω την φημη στις παρεες σου.
Μπολ.. αστο να παει στο διαβολο να πουμε καμμια μαλακια. Ξερεις οτι δεν εισαι απο τα νικ που δεν παω εδω μεσα. δεν παιζει να στα λεω ολα αυτα για να σε μειωσω παρτο ειδηση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
επιθεση στην φημη σου εξω απο το μπου σου κανω; ε ειμαι μεγαλο αλανι αααααααααααααααχαχαχαχααχαχ εδω στα λεω αλλα καπως με καποιο αδιαορατο τροπο σου γαμαω την φημη στις παρεες σου.
Μπολ.. αστο να παει στο διαβολο να πουμε καμμια μαλακια. Ξερεις οτι δεν εισαι απο τα νικ που δεν παω εδω μεσα. δεν παιζει να στα λεω ολα αυτα για να σε μειωσω παρτο ειδηση.

Δεν λεω για μενα εριναλ.... γενικα λεω αν αυτο το εκανες σε οποιονδηποτε εκτος μπου... τωρα πρεπει να σε κραξω και εγω που δεν καταλαβες αμεσως τι ηθελα να γραψω???? εχεις θεματα κατανοησης ε?  :2funny: :2funny:

βλεπεις οτι χθες εγινες υπερβολικη χωρις λογο.

Ε τοση ωρα μαλακιες λεμε για τους αλλους και θα μπαινουν θα βλεπουν και θα λενε "Μα τι μαλακες .... χεστηκαμε εμεις για τις διαφωνιες τους δε πα να γαμηθουν"

Να ο σουπερ μπουρδελιαρης νωντας που κοιταει το θρεντ τωρα ετσι θα λεει...  :P

Επισκέπτης
Δεν λεμε για το μπου τωρα αλλωστε και οι απλες γυναικες δεν εχουν περιοπτη θεση εδω καθως εδω παιζουν συγκεκριμενες νοοτροπιες  :P..... Εγραψα και πριν αλλωστε οτι πραξεις στο νετ δεν υπάρχουν.... κατα τα αλλα εγω εχω θεματα κατανοησης. Εφοσον ξεκινησα με αυτη την προταση θα επρεπε μετα να καταλαβεις οτι δεν ξεκινησα διχως λογο και οτι σταματω να αναφερομαι για το μπου.... τεσπα εκτος μπου αυτο που κανεις τωρα λεγεται επιθεση στην φημη.

Δεν εχω γραψει καμια παπαρια... για δειξε μου μια.... ΜΙΑ δειξε μου.... και δειξε και ΕΝΑΝ χαρακτηρισμο περα απο τον αριστερισμο που εσυ η ιδια υποστηριζεις....

ρε Μπόλντη, μην το παίρνεις προσωπικά κι εσύ
το να μην κατανοείς κάποιες προτάσεις, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είσαι και μια μορφή διάνοιας, που βλέπει πέρα από τους άλλους και να αποκωδικοποιεί αλλιώς τα πράματα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ωραία, θα γαμιόμαστε όποτε ανεβαίνω Σαλόνικα ή όποτε κατεβαίνεις Αθήνα
τον υπόλοιπο καιρό ο καθένας τη ζωή του

:rockon: :rockon: :rockon: αυτα ειναι. ενα καυγα ριχνεις κ τσουπ βρισκεις γαμια σε ντε τε  :tits2:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

μπολντι στο θρεντακι με τους εξωγηινους εχεις γραψει;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε Μπόλντη, μην το παίρνεις προσωπικά κι εσύ
το να μην κατανοείς κάποιες προτάσεις, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είσαι και μια μορφή διάνοιας, που βλέπει πέρα από τους άλλους και να αποκωδικοποιεί αλλιώς τα πράματα

:dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon: αυτα ειναι. ενα καυγα ριχνεις κ τσουπ βρισκεις γαμια σε ντε τε  :tits2:

δε θέλω να με δεις μόνο σα γαμιά,
θα κάνουμε κι άλλα πράγματα

θα σε πηγαίνω σινεμα στο οντεον,
θα τρώμε σπόρια στην παραλία
θα συμβαδίζουμε πλάι απ τα τείχη του Επταπυργίου
θα απολαμβάνουμε νοσταλγικά τη θέα της Σαλονίκης από το Σειχ Σου

και άλλα πολλά
μέχρι και ποιήματα θα σου γράφω

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ε τοση ωρα μαλακιες λεμε για τους αλλους και θα μπαινουν θα βλεπουν και θα λενε "Μα τι μαλακες .... χεστηκαμε εμεις για τις διαφωνιες τους δε πα να γαμηθουν"
Eισαι υπερβολικοs τωρα :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
δε θέλω να με δεις μόνο σα γαμιά,
θα κάνουμε κι άλλα πράγματα

θα σε πηγαίνω σινεμα στο οντεον,
θα τρώμε σπόρια στην παραλία
θα συμβαδίζουμε πλάι απ τα τείχη του Επταπυργίου
θα απολαμβάνουμε νοσταλγικά τη θέα της Σαλονίκης από το Σειχ Σου

και άλλα πολλά
μέχρι και ποιήματα θα σου γράφω

θα ειναι ενας μεγαλος ερωτας δηλαδη  :smitten:  θα κανω τατου το archer10  στον πισινο μου  :rockon: :rockon: :rockon:

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
ι αν θες να εχεις αποτελεσμα πρεπει να διαλεγεις τους συνεργασιμους... και κρατα τους μη συνεργασιμους για παρεα μια στο τοσο. Τωρα αυτο ορισμενοι θα το βρουν ανηθικο αλλα ανηθικο ειναι επισης και το να σε κρατανε πισω ατομα που εχουν θεμα με την δικη τους μιζερια και η μιζερια αυτη δεν ειναι δικο σου προβλημα  :P

Οσο γαματος και αν εισαι.... αν μπλεξεις με τα λαθος ατομα θα καταληξεις αργα η γρηγορα σε ενα μπαρ ή σε ενα σαιτ να βριζεις τις γυναικες... αυτο το λεω επειδη υπαρχουν εδω αρκετοι ακομη που τις βριζουν ενω ειναι πολυ απλο να αλλαξουν την τυχη τους...  :P

Από αυτά που γράφεις φαίνεται ότι κάποτε άνηκες κι εσύ στου μίζερους. Ωστόσο κατάφερες με τη λογική να ανακαλύψεις αυτά που οι άλλοι ξέρουν από ένστικτο. Αυτή είναι μια υπέρβαση που λίγοι άνθρωποι καταφέρνουν να κάνουν στη ζωή τους. Θα έλεγα ότι προσεγγίζει σε δυσκολία το να καταφέρει κάποιος που πάσχει από Άσπεργκερς να αποκωδικοποιήσει την φυσιολογική κοινωνική συμπεριφορά των ανθρώπων και να την εφαρμόσει ο ίδιος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τυπε τοξοτη εχε το νου σου η εριναλ τρωει αντρες ειχε κανονισει ραντεβου με εναν ρεπα και ο τυπος εξαφανιστηκε μολις βγηκανε δεν ξαναεγραψε μετα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τυπε τοξοτη εχε το νου σου η εριναλ τρωει αντρες ειχε κανονισει ραντεβου με εναν ρεπα και ο τυπος εξαφανιστηκε μολις βγηκανε δεν ξαναεγραψε μετα.
Δλδ  δεν διωχνει τον κοσμο, μονο η πολιτικη ε??

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

ο λακης απο ζηλια τον εξαφανισε  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom