Νέα

Αλέξης Κούγιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 666
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι γνώμη έχεις για τον Αλέξη Κούγια

• Μάγκας

• Απλά καλός

• Αδιάφορος

• Κακός

• Τραγικός

• Επισκέπτες γαμιέστε λέμε

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Επισκέπτης
Και εγω επρεπε να φυγω χθες επειδη με περιμενανε  :P

Δεν έχεις να συνεχισεις κατι. Αν εχεις μπορεις να το κανεις.. με μενα μιλας... οποτε
οι υποσχεσεις στον κοσνικ δεν κολλανε.

Δεν δεχομαι καμια θεση ουτε καν υπονοια οτι εγω εχω θέματα κατανοησης σαν αυτα που έγραφες χθες...

ισα ισα ... εγω σταματαω και δεν το χοντραινω αλλο ... για να μην σε φερω σε δυσκολη θεση

εχωσες εχτές τύπε;
σού κατσε η πιτσιρίκα;
που την πήγες;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχωσες εχτές τύπε;
σού κατσε η πιτσιρίκα;
που την πήγες;

Μια χαρα.... αλλα ειμασταν μεγαλη παρέα βγηκαμε ολοι μαζι.... μεικτή εννοειται και με αρκετες τυπισσες μονες τους. Ειναι ακριβως οπως εχω ξαναγραψει εδω.... το πως πρεπει να κινουμαστε στις εξοδους μας  :P

Επισκέπτης
Μια χαρα.... αλλα ειμασταν μεγαλη παρέα βγηκαμε ολοι μαζι.... μεικτή εννοειται και με αρκετες τυπισσες μονες τους. Ειναι ακριβως οπως εχω ξαναγραψει εδω.... το πως πρεπει να κινουμαστε στις εξοδους μας  :P

οι μοναχικές τι έκαναν; ψαχνόταν; πίναν;
τελικά έχωσες μετά; αισθάνομαι ότι υπεκφεύγεις στο ερώτημα αυτό  :rolleyes:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Και εγω επρεπε να φυγω χθες επειδη με περιμενανε  :P

Δεν έχεις να συνεχισεις κατι. Αν εχεις μπορεις να το κανεις.. με μενα μιλας... οποτε
οι υποσχεσεις στον κοσνικ δεν κολλανε.

Δεν δεχομαι και δεν αναγνωριζω καμια θεση ουτε καν υπονοια οτι εγω εχω θέματα κατανοησης σαν αυτα που έγραφες χθες...

ισα ισα ... εγω σταματαω και δεν το χοντραινω αλλο ... για να μην σε φερω σε δυσκολη θεση

Οι δικηγοροι συνηθως ξέρουν αρχαια ελληνικα... την αυθεντικη γλώσσα των προγονων μας.
Ξερω και πολλα αλλα ακομη τα οποια δεν γνωριζεις... δεν γινεται να μου κανεις μαθηματα κατανοησης και μορφωσης - παιδειας -οπως θες πες το-.

Οποτε με την συμφωνη γνωμη σου τελειωνει εδω παραδεχομενη τα χθεσινα σου λαθη και τις αβασιμες κατηγοριες!!!!!

Σε αντιθεση με εσενα εχω ηθικους φραγμους. Για ακομη μια φορα διαστρεβλωνεις τα λογια μου.  Ελπιζω δυο πραγματα. Να σκεφτεις αυτα που σου λεω και να κατσεις να αναλογιστεις γιατι καθομαι και ασχολουμαι μπας και βελτιωθεις. να παψεις να βγαζεις συμπερασματα αυθαιρετα, αλογα και τα οποια δεν εχουν σχεση με οσα σου γραφω ωστε να με πεισεις οτι πραγματι εχεις καποια αξια σαν ανθρωπος μορφωμενος. Αλλιως απλα με επιβεβαιωνεις. Και το χειροτερο ολα αυτα Δεν επηρεαζουν εμενα αλλα εσενα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οι μοναχικές τι έκαναν; ψαχνόταν; πίναν;
τελικά έχωσες μετά; αισθάνομαι ότι υπεκφεύγεις στο ερώτημα αυτό  :rolleyes:

Ακριβως... επιναν ,ψαχνοντουσαν και χορευαν . Δεν ηταν ασχημες (για να προλαβω καποιους) ισα ισα .... η μια ειχε ενα κορμακι  :P

ΚΟιτα τα εχουμε ξαναπει αυτα αλλα αυτοι που δεν τα καταλαβαινουν γνωριζεις εξαρχης οτι ειναι μη συνεργασιμοι. Και αν θες να εχεις αποτελεσμα πρεπει να διαλεγεις τους συνεργασιμους... και κρατα τους μη συνεργασιμους για παρεα μια στο τοσο. Τωρα αυτο ορισμενοι θα το βρουν ανηθικο αλλα ανηθικο ειναι επισης και το να σε κρατανε πισω ατομα που εχουν θεμα με την δικη τους μιζερια και η μιζερια αυτη δεν ειναι δικο σου προβλημα  :P

Οσο γαματος και αν εισαι.... αν μπλεξεις με τα λαθος ατομα θα καταληξεις αργα η γρηγορα σε ενα μπαρ ή σε ενα σαιτ να βριζεις τις γυναικες... αυτο το λεω επειδη υπαρχουν εδω αρκετοι ακομη που τις βριζουν ενω ειναι πολυ απλο να αλλαξουν την τυχη τους...  :P

Εχωσα μετα ναι... φυγαμε πιο νωρις εγω με την δικια μου και πηγαμε σπιτι της (μενει μονη της καθως δουλευει)

Επισκέπτης
Εχωσα μετα ναι... φυγαμε πιο νωρις εγω με την δικια μου και πηγαμε σπιτι της (μενει μονη της καθως δουλευει)

μπράβο μπόλντη
βρήκες γκόμενα με δουλειά και δικό της σπίτι
εγώ πάντα πίστευα σε σένα
κάτι ζηλιαρόγατοι εδώ μέσα θα σκάσουν απ τη ζήλια τους

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
Όπως είχε πει και ο Άντυ Γουόρχολ ο καθένας θα δικαιούται κάποια λεπτά δημοσιότητας.
Μόνο που ο Κούγιας το'χει ξεφτυλίσει............. :bigdick:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σε αντιθεση με εσενα εχω ηθικους φραγμους. Για ακομη μια φορα διαστρεβλωνεις τα λογια μου.  Ελπιζω δυο πραγματα. Να σκεφτεις αυτα που σου λεω και να κατσεις να αναλογιστεις γιατι καθομαι και ασχολουμαι μπας και βελτιωθεις. να παψεις να βγαζεις συμπερασματα αυθαιρετα, αλογα και τα οποια δεν εχουν σχεση με οσα σου γραφω ωστε να με πεισεις οτι πραγματι εχεις καποια αξια σαν ανθρωπος μορφωμενος. Αλλιως απλα με επιβεβαιωνεις. Και το χειροτερο ολα αυτα Δεν επηρεαζουν εμενα αλλα εσενα.

Χθες εγραψες οτι κατα βαθος πιστευεις οτι ειμαι καλο παιδι και οτι δεν κανω ολα οσα γραφω σημερα με κατηγορεις οτι δεν εχω ηθικους φραγμους.... διακρινω αντιφασεις και αυτο ειναι συγχυση  :P σε αυτο που το βλεπεις το αυθαιρετο συμπερασμα?

Δεν χρειαζεται να σε πεισω.... και ουτε να επηρεαστω γιατι ξερω ποιος ειμαι και τι μπορω να πετυχω απλα το θεμα ειναι οτι επειδη παρακολουθουν και αλλοι ειναι σαν μια εικονικη διαμαχη...

Τοσες κατηγοριες εχεις δωσει απο χθες μην ξεχνας  :P

Κατα βαθος δεν πιστευω οτι εισαι ευαισθητη - ανθρωπιστρια - κομμουνιστρια κτλπ... απλα αυτο ειναι το προσωπειο σου  :P με συγχωρεις αλλα οπως δεν σε πειθω δεν με πειθεις ουτε και εσυ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κάποιος πραγματικα ανοικτος - ευαισθητος και καλοπροαιρετος ανθρωπος θα μας ελεγε :

- ΠΟΥ δουλευει (οχι διευθυνση φυσικα ... )

- ΠΟΥ σπουδασε (με ρωτησες να σου πω εγω ενω εσυ δεν θα ελεγες αυτο λεγεται κουτοπονηρια.... ευτυχως σε μαγκωσα)

και αλλα πολλα....

μια χαρα πονηρουλα εισαι λοιπον... και ασε τους ηθικους φραγμους στην ακρη... κρινομαστε βαση των πραξεων δεν ειμαι κανας χαζοβιολης να με γεμιζεις θεωριες . Εγω εχω πει που εχω δουλεψει ... που σπουδασα δεν θα πω οχι με συγχωρεις γιατι θεωρω οτι πας να με πιασεις κοροιδο.

Εγω παω να διαστρεβλωσω τα λογια σου αλλα και εσυ πας να διαστρεβλωσεις την πραγματικη αξια πολλων παιδιων και αυτο δεν θα το δεχθω... ενας μαθητης πολυ καλος στις πανελλαδικες εξετασεις δεν εχει θεματα κατανοησης κειμενων και δεν ειναι αναλφαβητος. Δεν ξερω τι λενε οι καθηγηταδες του δημοσιου που εχουν μαθει μονο να κραζουν.....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Χθες εγραψες οτι κατα βαθος πιστευεις οτι ειμαι καλο παιδι και οτι δεν κανω ολα οσα γραφω σημερα με κατηγορεις οτι δεν εχω ηθικους φραγμους.... διακρινω αντιφασεις και αυτο ειναι συγχυση  :P σε αυτο που το βλεπεις το αυθαιρετο συμπερασμα?

Δεν χρειαζεται να σε πεισω.... και ουτε να επηρεαστω γιατι ξερω ποιος ειμαι και τι μπορω να πετυχω απλα το θεμα ειναι οτι επειδη παρακολουθουν και αλλοι ειναι σαν μια εικονικη διαμαχη...

Τοσες κατηγοριες εχεις δωσει απο χθες μην ξεχνας  :P

Κατα βαθος δεν πιστευω οτι εισαι ευαισθητη - ανθρωπιστρια - κομμουνιστρια κτλπ... απλα αυτο ειναι το προσωπειο σου  :P με συγχωρεις αλλα οπως δεν σε πειθω δεν με πειθεις ουτε και εσυ.

Ειπα οτι πιστευω οτι εισαι καλο παιδι. και το πιστευω, αλλα οταν με τσιγκλας ενω καταλαβαινεις για ποιο λογο σταματησα μου δειχνεις οτι δεν εχεις ηθος.  Σκατοψυχος δεν εισαι, αλλα παιζεις με τα ορια, αυτο ακριβως πιστευω για σενα και αυτο ακριβως εξεφρασα. Σου εφιστω την προσοχη πριν κυλησεις εκει που δεν εχει γυρισμο.
Για εμενα πιστευε οτι θες.

Επισκέπτης
Κάποιος πραγματικα ανοικτος - ευαισθητος και καλοπροαιρετος ανθρωπος θα μας ελεγε :

- ΠΟΥ σπουδασε (με ρωτησες να σου πω εγω ενω εσυ δεν θα ελεγες αυτο λεγεται κουτοπονηρια.... ευτυχως σε μαγκωσα)

και αλλα πολλα....

μια χαρα πονηρουλα εισαι λοιπον... και ασε τους ηθικους φραγμους στην ακρη... κρινομαστε βαση των πραξεων δεν ειμαι κανας χαζοβιολης να με γεμιζεις θεωριες . Εγω εχω πει που εχω δουλεψει ... που σπουδασα δεν θα πω οχι με συγχωρεις γιατι θεωρω οτι πας να με πιασεις κοροιδο.

τύπε σκέφτηκες την περίπτωση η erinal να σε γουστάρει
και μόλις έμαθε ότι τα φτιαξες με την μικρή
να έγινε εχθρική μαζί σου από ζήλεια και μίσος;  :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

και αλλα πολλα....

Εγω παω να διαστρεβλωσω τα λογια σου αλλα και εσυ πας να διαστρεβλωσεις την πραγματικη αξια πολλων παιδιων και αυτο δεν θα το δεχθω... ενας μαθητης πολυ καλος στις πανελλαδικες εξετασεις δεν εχει θεματα κατανοησης κειμενων και δεν ειναι αναλφαβητος. Δεν ξερω τι λενε οι καθηγηταδες του δημοσιου που εχουν μαθει μονο να κραζουν.....

ειναι πραξεις,  η ανταλλαγη αποψεων στο νετ; :2funny:   

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ε μην γελας ..... εσυ δεν λες.

Σου φαινεται πολυ απλο και γελας... αλλα δεν σε ειδα να πεις που και πως....

τι χαιρεσαι τωρα  :P

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
τύπε σκέφτηκες την περίπτωση η erinal να σε γουστάρει
και μόλις έμαθε ότι τα φτιαξες με την μικρή
να έγινε εχθρική μαζί σου από ζήλεια και μίσος;  :think:
Που να το σκεφτει . βλέπει μονο τις πραξεις μου  :grin:  εσυ αρτσερ εισαι ωραιο παλικαρι; βλεπω οτι εχεις κανει μερικες πολυ αξιολογες παρατηρησεις  :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Που να το σκεφτει . βλέπει μονο τις πραξεις μου   :grin:  εσυ αρτσερ εισαι ωραιο παλικαρι; βλεπω οτι εχεις κανει μερικες πολυ αξιολογες παρατηρησεις  :cheesy:

Kοιτα σε αυτο που λες αδικο δεν εχεις συμφωνοι.. πραξεις μεσω νετ δεν υπαρχουν αλλα η επιθεση στην φημη καποιου (την οποια οπως κανεις εδω λογικα θα κανεις και απεξω) επειδη δεν  ενστερνίζεται τις αποψεις σου ... μια χαρα πράξη ειναι  :P

Οταν γραφεις αυτα που γραφεις και τα λες εστω και πλαγια εκτος ιντερνετ ειναι πραξη και λεγεται οπως στο ειπα επιθεση στην φημη καποιου.... αμα καταστρεψεις την φημη καποιου ουσιαστικα κατεστρεψες και τον ιδιο για τον απλο λογο οτι κανεις δεν θα τον εμπιστευεται και δεν θα τον υπολογιζει... πρεπει να τα φτιαξει ολα ξανα απο την αρχη τωρα αν οντως εχεις εσυ ηθος θα συμφωνησεις με αυτο που σου εγραψα.

Την επιθεση στην φημη καποιου ... αυτος που την δεχεται αν δεν ειναι κοιμισμενος θα βγει να την αντιμετωπισει (αν εσυ δεν εισαι κατωτερη και η φημη του δεν ειναι τοσο σταθερη ακομη) ειδαλλως θα σε γραψει στα αρχιδια του και καλα θα κανει  :P

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Kοιτα σε αυτο που λες αδικο δεν εχεις συμφωνοι.. πραξεις μεσω νετ δεν υπαρχουν αλλα η επιθεση στην φημη καποιου (την οποια οπως κανεις εδω λογικα θα κανεις και απεξω) επειδη δεν  ενστερνίζεται τις αποψεις σου ... μια χαρα πράξη ειναι  :P

Οταν γραφεις αυτα που γραφεις και τα λες εστω και πλαγια εκτος ιντερνετ ειναι πραξη και λεγεται οπως στο ειπα επιθεση στην φημη καποιου.... αμα καταστρεψεις την φημη καποιου ουσιαστικα κατεστρεψες και τον ιδιο για τον απλο λογο οτι κανεις δεν θα τον εμπιστευεται και δεν θα τον υπολογιζει... πρεπει να τα φτιαξει ολα ξανα απο την αρχη τωρα αν οντως εχεις εσυ ηθος θα συμφωνησεις με αυτο που σου εγραψα.

ναι κατεστρεψα την φημη σου ως μαλακα στο μπου. Συνελθε μπολ, και σκεψου τι παπαριες εχεις γραψει για μενα ολο αυτο το διαστημα χωρις καν να τα εχω πει. στο κατω κατω αν υποθεσουμε οτι ειμαι τοσο μαλακισμενη που προσπαθω να σου διαλυσω την φημη εσυ τι διαβολο κανεις μου την φτιαχνεις με τα γλυκολογα σου; με εχεις με το σεις και με το σας;
εγω παντως δεν εχω κανενα καημο για την φημη μου οποτε πες οτι θες  και μαθε οτι δεν σου κανω επιθεση. 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ναι κατεστρεψα την φημη σου ως μαλακα στο μπου. Συνελθε μπολ, και σκεψου τι παπαριες εχεις γραψει για μενα ολο αυτο το διαστημα χωρις καν να τα εχω πει. στο κατω κατω αν υποθεσουμε οτι ειμαι τοσο μαλακισμενη που προσπαθω να σου διαλυσω την φημη εσυ τι διαβολο κανεις μου την φτιαχνεις με τα γλυκολογα σου; με εχεις με το σεις και με το σας;
εγω παντως δεν εχω κανενα καημο για την φημη μου οποτε πες οτι θες  και μαθε οτι δεν σου κανω επιθεση. 

Δεν λεμε για το μπου τωρα αλλωστε και οι απλες γυναικες δεν εχουν περιοπτη θεση εδω καθως εδω παιζουν συγκεκριμενες νοοτροπιες  :P..... Εγραψα και πριν αλλωστε οτι πραξεις στο νετ δεν υπάρχουν.... κατα τα αλλα εγω εχω θεματα κατανοησης. Εφοσον ξεκινησα με αυτη την προταση θα επρεπε μετα να καταλαβεις οτι δεν ξεκινησα διχως λογο και οτι σταματω να αναφερομαι για το μπου.... τεσπα εκτος μπου αυτο που κανεις τωρα λεγεται επιθεση στην φημη.

Δεν εχω γραψει καμια παπαρια... για δειξε μου μια.... ΜΙΑ δειξε μου.... και δειξε και ΕΝΑΝ χαρακτηρισμο περα απο τον αριστερισμο που εσυ η ιδια υποστηριζεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom