Νέα

Αλέξης Κούγιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 666
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γνώμη έχεις για τον Αλέξη Κούγια

• Μάγκας

• Απλά καλός

• Αδιάφορος

• Κακός

• Τραγικός

• Επισκέπτες γαμιέστε λέμε

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Oκ αλλα δεν θα βάλω πνεύματα ... δασειες , ψιλες περισπωμενες κτλπ....

Συ ει ανους τις γυνη ητις εχει μοι πεπρηγμενα τα αχαμνα διαρκουντος ολου του μεταμεσημβρινου χρονου , με πολλας αυνανιστικας ενεργειας  :grin:

τα γκουγκλαρε σιγουρα

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
τυπε ασε τα αρχαια και κοιτα εδω πως διαπρεπουν οι ελληνες/ιδες στο αμερικα
εκει υπαρχει αξιοκρατια
karidi3.JPG

Ρε μορφή τύπε, που τα βρίσκεις όλα ήθελα και να' ξερα

Επισκέπτης
Δεν ξερω αν ο Κουγιας , γκαστρωσε βουλευτίνα,  παντως εσεις σίγουρα πηδήξατε το θεματακι.  :2funny: :2funny:
Εμεις για αλλου κινησαμε και αλλού η ζωη μας παει , εισαστε  :2funny: :2funny: :2funny:

η erinal φταίει τύπε
και γυναίκα και δικηγόρος, τι να περιμένεις;

εμείς οι υπόλοιποι είμαστε αθώοι  :coffee:

να ζητησουμε ωστόσο ένα μεγάλο συγγνώμη από τον παμέγιστο Αλέξη που δεν ασχοληθήκαμε όσο έπρεπε με τα ασύλληπτα κατορθώματά του

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
η erinal φταίει τύπε
και γυναίκα και δικηγόρος, τι να περιμένεις;

εμείς οι υπόλοιποι είμαστε αθώοι  :coffee:

να ζητησουμε ωστόσο ένα μεγάλο συγγνώμη από τον παμέγιστο Αλέξη που δεν ασχοληθήκαμε όσο έπρεπε με τα ασύλληπτα κατορθώματά του
Ποιος τον χε.... τον παπαρα. Μονο ντορο γυρω απο το ονομα του θελει να κανει συνεχεια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ΕΡιναλ περα απο την πλακα... δεν γινεται να εισαι δικηγορος και να μην ξερεις 1-2 αρχαια...

p.s Τραμουντανα της πλακας το αρχαιο κειμενο που έδωσες.... σε 1-2 λεπτα το έχω μεταφράσει ολο  :grin:

Μπολ υποσχεθηκα στον κοσνικ να μην το συνεχισω, μην με τσιγκλας, βλεπεις οτι σταματησα εδω και ωρα αυτη την κουβεντα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
στανταρ...τον βλεπω τον ομπαμα να χωριζει συντομα...οι ελλεεινηδες ειναι βρωμες τυπε,θα τον βαλει να την παντρευτει...
Εδω ολοκληρη Λεβινσκι με εκπαιδευση στα ισπανικα και μαστερ στα κλαρινα, δεν καταφερε να τον χωρισει ρε τυπε.

Εντιτ, νομιζα οτι ελεγες για κλιντον.  :tooth:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μετά από μοντελοπνίχτης,οσονούπω και βουλευτοπνίχτης ο Αλέκος :zfuck:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
γιατι? εμενα μονο αυτη η ειδηση θα μου κεινουσε την περιεργια,σιγα μην με νοιαζει ποια γαμει το κουναβι. εδω μονο διαβαζω γιαυτο για να διασκεδασω....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΕΡιναλ περα απο την πλακα... δεν γινεται να εισαι δικηγορος και να μην ξερεις 1-2 αρχαια...

p.s Τραμουντανα της πλακας το αρχαιο κειμενο που έδωσες.... σε 1-2 λεπτα το έχω μεταφράσει ολο  :grin:

ρε παπάρα δεν είναι αρχαίο κείμενο... από το βιβλίο της α! γυμνασίου (της παλιάς εποχής είναι)... το είχε γράψει ένας φιλόλογος ο Ζούκης για να γίνεται εισαγωγή των μαθητών στον αρχαίο λόγο...

απλά κειμενάκια είναι ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπολ υποσχεθηκα στον κοσνικ να μην το συνεχισω, μην με τσιγκλας, βλεπεις οτι σταματησα εδω και ωρα αυτη την κουβεντα

Και εγω επρεπε να φυγω χθες επειδη με περιμενανε  :P

Δεν έχεις να συνεχισεις κατι. Αν εχεις μπορεις να το κανεις.. με μενα μιλας... οποτε
οι υποσχεσεις στον κοσνικ δεν κολλανε.

Δεν δεχομαι και δεν αναγνωριζω καμια θεση ουτε καν υπονοια οτι εγω εχω θέματα κατανοησης σαν αυτα που έγραφες χθες...

ισα ισα ... εγω σταματαω και δεν το χοντραινω αλλο ... για να μην σε φερω σε δυσκολη θεση

Οι δικηγοροι συνηθως ξέρουν αρχαια ελληνικα... την αυθεντικη γλώσσα των προγονων μας.
Ξερω και πολλα αλλα ακομη τα οποια δεν γνωριζεις... δεν γινεται να μου κανεις μαθηματα κατανοησης και μορφωσης - παιδειας -οπως θες πες το-.

Οποτε με την συμφωνη γνωμη σου τελειωνει εδω παραδεχομενη τα χθεσινα σου λαθη και τις αβασιμες κατηγοριες!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom