You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αλέξης Κούγιας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 666
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Τα πάντα όλα εδώ
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι..................
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
Αποχωρεί από το πρωτάθλημα η Παναχαϊκή
ο πλέων αρμόδιος για να μιλήσω γι αυτό είμαι εγώ, αλλά δεν θα το κάνω ακόμα, πρέπει να κατέβω αυριο κάτω, αυτό δεν πρέπει γίνει...
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
Ωχχχχχ ωχχχχχ ωχχχχχ
1,78 ο ....κοντος......
Και εγω "το παιζω" ψηλός με 1,76.
Ταπας ζουμπάς είμαι τελικα.
.....................
Εχετε δει κατι παπούτσια που διαφημίζουν με διπλούς κρυφους πατους; τέτοια φοράει ο κερατας και πάλι δεν φτανει το 1,60 με τιποτα....
Καλά του κανε η Βατιδου και του βατεύτηκε του .....ψηλού.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ρε φιλε πινεις τιποτα;;και δε νοιθεις και εχεις και καυστικη αποψη..μια χαρα τον εθεσε ο θεματοθετης...ενας σχιζοφρενης που επειδη δεν μπορει να οδηγησει ενα καραβι (παναχαικη) οπως θελει του φταινε αλλοι αντι αλλων....που ειδες να λεει οτι φταιει για τα ''κακα'' ης σουπερλιγκ;;Δεν υποστηρίζω τον Κούγια αλλά ο θεματοθέτης το παρουσίασε σαν να είναι αυτός υπεύθυνος για το αίσχος της "Super League" μη χέσω.
Εντάξει μαλάκας είναι αλλά μη ψάχνουμε υπαίτιους αλλού.
αισχος;;τι ενοεις ακριβως;;να υποθετω υποστηριζεις καποια ομαδα που εχει μουρλαθει στη φαπα;;μια χαρα ειναι η σουπερλιγκ και μια χαρα ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο...καποιοι μικροκομπλεξικοι καρπαζωμενοι καραγκιοζηδες εχουν βαλθει να το παρουσιαζουν σαν ''αισχος/δεν νομιζω να ειπε κατι τετοιο ο πλεον αρμοδιος προεδρος της ουεφα...εκτος αν βεβαια η γνωμη καθε καραγκιοζη σα του λογου σου που γραφει στο μπου και στο βαζελετα εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο του πλατινι...και που ολως τυχαιως αυτοι που βλεπουν ''αισχη'' η εχουν παρει διαζυγιο απο κουπες η ειναι στο χειλος του ποβιβασμου..
κλασσικοι ΜΑΛΑΚΕΣ ελληνες
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
αχαχαχαχαχαχαχα...ρε μαλακα...δεν ηξερες δεν ρωταγε;;αποκτησα καινουριο μαλακα ακολουθο εξαρτημενο απο την πουτσα μου...
εμπλεξες καραγκιοζη...παρε χαμπαρι τωρα...οταν θα ποσταρω θα γινεσαι ουρα μου...
αχαχαχαχαχα ....τι μαλακες ειστε...
καλως ηρθες στο κλαμπ με τα πουτανακια μου....
πως σας γαμαω ετσι
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Πήρες χαρτζιλίκι απ' τον χοντρό?αχαχαχαχαχαχαχα...ρε μαλακα...δεν ηξερες δεν ρωταγε;;αποκτησα καινουριο μαλακα ακολουθο εξαρτημενο απο την πουτσα μου...
εμπλεξες καραγκιοζη...παρε χαμπαρι τωρα...οταν θα ποσταρω θα γινεσαι ουρα μου...
αχαχαχαχαχα ....τι μαλακες ειστε...
καλως ηρθες στο κλαμπ με τα πουτανακια μου....
πως σας γαμαω ετσι
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
παρατηρησε απο δω και στο εξης πως θα ξηγιεσαι...εγω θα ποσταρω κατι και εσυ απο το πουθενα μαζι με τις γνωστες αλλες πουτανες μου θα πεταγοσαστε να μου την πειτε...ειστε τοσο ξευτιλες που δεν το καταλαβαινετε κιολας...Πήρες χαρτζιλίκι απ' τον χοντρό?
εγω θα λεω την αποψη μου και εσεις θα χτυπιεστε σα μαλακες ....
το καβλι μου ειναι γα σας οτι η πρεζα για τον εξαρτημενο απο ουσιες...
η πορειαθα δειξει τι εννοω...
ξαναλεω νουμερο...καλως ηρθες στο κλαμπ με τις πουτανες μου...
αχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαα
μαλακααααααααααααααα,,,
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Έχεις φανταστεί ποτέ την ζωή σου μακριά από κάτι που δεν την επηρεάζει σε κανένα βαθμό, όπως είναι μια ομάδα?Μίλα, εκφράσου ελεύθερα.....έχεις σοβαρό πρόβλημα, είναι εμφανές....πέρα απ' το να γελάει ο κάθε πικραμένος με αυτά που γράφεις, ίσως να μπορούμε να σε βοηθήσουμε....παρατηρησε απο δω και στο εξης πως θα ξηγιεσαι...εγω θα ποσταρω κατι και εσυ απο το πουθενα μαζι με τις γνωστες αλλες πουτανες μου θα πεταγοσαστε να μου την πειτε...ειστε τοσο ξευτιλες που δεν το καταλαβαινετε κιολας...
εγω θα λεω την αποψη μου και εσεις θα χτυπιεστε σα μαλακες ....
το καβλι μου ειναι γα σας οτι η πρεζα για τον εξαρτημενο απο ουσιες...
η πορειαθα δειξει τι εννοω...
ξαναλεω νουμερο...καλως ηρθες στο κλαμπ με τις πουτανες μου...
αχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαα
μαλακααααααααααααααα,,,
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
εγω οτι ειχα να πω το ειπα...απο δω και περα το παιχνιδι ειναι τα χερια σου.. ;)Έχεις φανταστεί ποτέ την ζωή σου μακριά από κάτι που δεν την επηρεάζει σε κανένα βαθμό, όπως είναι μια ομάδα?Μίλα, εκφράσου ελεύθερα.....έχεις σοβαρό πρόβλημα, είναι εμφανές....πέρα απ' το να γελάει ο κάθε πικραμένος με αυτά που γράφεις, ίσως να μπορούμε να σε βοηθήσουμε....
καλη δυναμη
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Επικεντρώνεσαι σε μια ομάδα για να βγάλεις όλα σου τα κόμπλεξ και τα παιδικά τραύματα στους άλλους...μην πω για μια λανθάνουσα ομοφυλοφυλία σαν του Λάκη, όταν φαντασιώνεστε πούτσες για όσους δεν συμπαθείτε...αν θες το συζητάμε με pm, να βοηθήσω θέλω....εγω οτι ειχα να πω το ειπα...απο δω και περα το παιχνιδι ειναι τα χερια σου.. ;)
καλη δυναμη
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Επικεντρώνεσαι σε μια ομάδα για να βγάλεις όλα σου τα κόμπλεξ και τα παιδικά τραύματα στους άλλους...μην πω για μια λανθάνουσα ομοφυλοφυλία σαν του Λάκη, όταν φαντασιώνεστε πούτσες για όσους δεν συμπαθείτε...αν θες το συζητάμε με pm, να βοηθήσω θέλω....
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
πωωωωωω ρε μαγκα τι μου θυμισες...μιλαμε αυτη η εκπομπη ηταν αιτια διαζυγιου για μενα....δεν την εχανα οτι δουλεια και αν ειχα...σκοτωμος λεμε με την κυρα για να δω ''απο καρδιας'' η απολυτη εξαρτηση
studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ρε φιλε πινεις τιποτα;;και δε νοιθεις και εχεις και καυστικη αποψη..μια χαρα τον εθεσε ο θεματοθετης...ενας σχιζοφρενης που επειδη δεν μπορει να οδηγησει ενα καραβι (παναχαικη) οπως θελει του φταινε αλλοι αντι αλλων....που ειδες να λεει οτι φταιει για τα ''κακα'' ης σουπερλιγκ;;
αισχος;;τι ενοεις ακριβως;;να υποθετω υποστηριζεις καποια ομαδα που εχει μουρλαθει στη φαπα;;μια χαρα ειναι η σουπερλιγκ και μια χαρα ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο...καποιοι μικροκομπλεξικοι καρπαζωμενοι καραγκιοζηδες εχουν βαλθει να το παρουσιαζουν σαν ''αισχος/δεν νομιζω να ειπε κατι τετοιο ο πλεον αρμοδιος προεδρος της ουεφα...εκτος αν βεβαια η γνωμη καθε καραγκιοζη σα του λογου σου που γραφει στο μπου και στο βαζελετα εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο του πλατινι...και που ολως τυχαιως αυτοι που βλεπουν ''αισχη'' η εχουν παρει διαζυγιο απο κουπες η ειναι στο χειλος του ποβιβασμου..
κλασσικοι ΜΑΛΑΚΕΣ ελληνες
αυτος που δεν εχει ιδεα τι γινεται εδω και πανηγυριζε σαν τρελος το γκολ στο Χειζελ?
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ακριβως αυτος....ειναι προεδρος στην ουεφα αν δεν εχεις υποψισου...βεβαια εσυ μπρεις να θεωρεις οτι η δικη σου αποψη εχει μεγαλυτερη βαρυτητα...οκ ...ετσι κα αλλοιως ολοι οσοι ειναι εναντιον του θρυλου τρελλο και καραγκιοζη τον βγαζουν...εσυ ο βασιλακης ο παπαθεοδωρου του βαζελετα ο αλαφουζος ο κουγιας ο θωμαιδης ο νικολογιαννης ο λιοντζοπουλος ο σερετης ....και αλλοι πολλοι...βεβαια σας ενωνει ενα κοινο χαρακτηριστικο...το γονατισμα μπροστα στο καλι του αυτοκρατορα..αυτος που δεν εχει ιδεα τι γινεται εδω και πανηγυριζε σαν τρελος το γκολ στο Χειζελ?
studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ακριβως αυτος....ειναι προεδρος στην ουεφα αν δεν εχεις υποψισου...βεβαια εσυ μπρεις να θεωρεις οτι η δικη σου αποψη εχει μεγαλυτερη βαρυτητα...οκ ...ετσι κα αλλοιως ολοι οσοι ειναι εναντιον του θρυλου τρελλο και καραγκιοζη τον βγαζουν...εσυ ο βασιλακης ο παπαθεοδωρου του βαζελετα ο αλαφουζος ο κουγιας ο θωμαιδης ο νικολογιαννης ο λιοντζοπουλος ο σερετης ....και αλλοι πολλοι...βεβαια σας ενωνει ενα κοινο χαρακτηριστικο...το γονατισμα μπροστα στο καλι του αυτοκρατορα..
ναι βεβαια
ολοι τρελοι ειναι εκτος απο εσας
λογικο ατομο ιδιας ηθικης με εσας να λεει τετοια πραγματα
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Μην του λες τέτοια, μπλοκάρει...γαμάει η Σούπερ Λίγκ...ομαδάρες, μπαλάρα, εκπλήξεις, νέοι ταλαντούχοι παίκτες που έχουν όνειρο ζωής να παίξουν εδώ...με πολλές ομάδες, μεγάλα ντέρμπυ, σύλλογοι που πρωταγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δεν πηγαίνουν μόνο για να χρήματα απ' τα τηλεοπτικά....αυτος που δεν εχει ιδεα τι γινεται εδω και πανηγυριζε σαν τρελος το γκολ στο Χειζελ?
Γι' αυτό κάθε χρόνο πέφτει ο μέσος όρος εισητηρίων...γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο ΓΑΜΑΕΙ!
studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Μην του λες τέτοια, μπλοκάρει...γαμάει η Σούπερ Λίγκ...ομαδάρες, μπαλάρα, εκπλήξεις, νέοι ταλαντούχοι παίκτες που έχουν όνειρο ζωής να παίξουν εδώ...με πολλές ομάδες, μεγάλα ντέρμπυ, σύλλογοι που πρωταγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δεν πηγαίνουν μόνο για να χρήματα απ' τα τηλεοπτικά....
Γι' αυτό κάθε χρόνο πέφτει ο μέσος όρος εισητηρίων...γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο ΓΑΜΑΕΙ!
οπως προειπα
ατομα της ιδιας ηθικης θα πουνε τα ιδια πραγματα
θα πατησουν επι πτωματων για να κερδισουν μονο που ο μισελ το εκανε και στην κυριολεξια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 291
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 52K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις