Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.421
- Πόντοι
- 8.346
Κατσε τωρα θα μπει κ ο αλλος να ρωτησει αν του εκανε γλειφοκωλι
Ομολογώ ότι θα πρέπει να σας κακοκαρδίσω...Αγαπητε Λεβι, ειναι σημαντικο νομιζω... Ελπιζω να συμφωνεις μαζι μου
Σε παρακαλω.... Αναγουλιαζω please.Κατσε τωρα θα μπει κ ο αλλος να ρωτησει αν του εκανε γλειφοκωλι
Καθολου, τουναντίον σε καταλαβαινω απολυτα!Ομολογώ ότι θα πρέπει να σας κακοκαρδίσω...
Οι απόψεις μου επι του συγκεκριμένου θέματος διίστανται τα μάλα!!!!
Δεν το επιδιώκω και με αφήνει παγαρά αδιάφορο...
Σταυρώστε με τώρα ελεύθερα!!
Σε παρακαλω.... Αναγουλιαζω please.
Προσωπικη αποψη, καθαρα
Κορόιδο είμαι να πω;Κωλο εδωσε?
Την άλλη που τρέχουν όλοι για γλειφοκωλια στο στούντιο η καημένη ...Κατσε τωρα θα μπει κ ο αλλος να ρωτησει αν του εκανε γλειφοκωλι
ΣωστοςΚορόιδο είμαι να πω;
Αν πω όχι θα λέτε ότι δεν την πήρα, αν πω ναι θα λέτε ότι με άφησε γιατί τον έχω μικρο
Σαφέστατα... δεν αντιλέγω... αλλά ενα καλο μούλιασμα είναι πάντα ευπρόσδεκτο!Προσωπικη αποψη, καθαρα
Είναι ερώτηση παγιδαΣωστος
Αδερφε συμφωνω μεχρι κεραιαςΕίναι ερώτηση παγιδα
Σαν να σου λέει γυναίκα «διόρθωσε με αν κάνω λάθος»
Απλά δεν μιλας
Το ποτισες το τριαντάφυλλο?Κορόιδο είμαι να πω;
Αν πω όχι θα λέτε ότι δεν την πήρα, αν πω ναι θα λέτε ότι με άφησε γιατί τον έχω μικρο
Το τριαντάφυλλο είναι πάνω από το μουνι αδερφεΤο ποτισες το τριαντάφυλλο?
Είπα να παω σε μέρος που μπαίνουν ολοι ανεξαρτήτως μεγέθουςΤο τριαντάφυλλο είναι πάνω από το μουνι αδερφε
Εδώ μιλάμε για κωλο
Κωλοκατάσταση...Το τριαντάφυλλο είναι πάνω από το μουνι αδερφε
Εδώ μιλάμε για κωλο
Να υποθέσω παντρεμενοςΑδερφε συμφωνω μεχρι κεραιας
Καλά, μην παίρνεις και όρκο. Είπαμε, οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι 20+Είπα να παω σε μέρος που μπαίνουν ολοι ανεξαρτήτως μεγέθους
Ελευθερος, αλλα σχεσεις ειχαμε ολοι. Δεν νομιζω να διαφερουν οι παντρεμενες με τις ελευθερες.Να υποθέσω παντρεμενος
Όταν μπει η κουλούρα αλλάζουν ΟΛΑΕλευθερος, αλλα σχεσεις ειχαμε ολοι. Δεν νομιζω να διαφερουν οι παντρεμενες με τις ελευθερες.
Μονη διαφορα στις πιο μικρες ηλικιες στον πρωτο μηνα της σχεσεις στις πολλες καυλες. Εκει δεν πρηζουν πολυ.
Κατι παραπανω θα ξερειςΌταν μπει η κουλούρα αλλάζουν ΟΛΑ