Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.421
- Πόντοι
- 8.346
Εγω τυπε slav squat με καθρέφτη από κατω κ αποτριχωτικη veet δεν κανω. I'm too old for this shit
Δεν είναι παράνομο φίλε μου ,ούτε χρειάζεται να απολογηθείς,αλλά πιστεύω αυτό αμα το ζητούσες εποχές Βαρδάρη μπορεί να σε πετούσαν και έξω από το μπουρδέλο σαν τσουβαλι ..χαχαχαχαΔεν ζητώ κάτι παράνομο δεν απολογουμαι για τα βίτσια μου ....αν το κάνει η κορασίδα καλώς αν πάλι όχι πάλι καλώς
Όπως είπε και ο Bob Dylan “The times they are a changing’”Δεν είναι παράνομο φίλε μου ,ούτε χρειάζεται να απολογηθείς,αλλά πιστεύω αυτό αμα το ζητούσες εποχές Βαρδάρη μπορεί να σε πετούσαν και έξω από το μπουρδέλο σαν τσουβαλι ..χαχαχαχα
Δεν είστε ρομαντικός κυριε μουΜην τον φέρνεις εδώ ,σε παρακαλώ θα ξερασουμε βραδυατικα
Σε ποιον τα πουλάς αυτά ρε;Εγω τυπε slav squat με καθρέφτη από κατω κ αποτριχωτικη veet δεν κανω. I'm too old for this shit
Κάπου έχει εξαφανιστεί αυτός μετά από την διαγραφή των ποστ που του κάνανε στο νήμα του μάγου πριν 3-4 μέρεςΜην τον φέρνεις εδώ ,σε παρακαλώ θα ξερασουμε βραδυατικα
Αυτά δεν τα πρόλαβα ..αφού δεν άφηνε θέμα για θέμα ,σε όλα μέσα ήταν .Κάπου έχει εξαφανιστεί αυτός μετά από την διαγραφή των ποστ που του κάνανε στο νήμα του μάγου πριν 3-4 μέρες
Σωστός ο παικτηςΤο γλειφωκολι είναι η πίπα του μέλλοντος....αν νομιζετε πως αν σας γλείψει τον κωλο μια γυναίκα θα σας ξυπνήσει την ομοφυλοφιλία έχετε μαύρα μεσάνυχτα περί διαμόρφωσης σεξουαλικής ταυτότητας...αν πάλι σιχαίνεστε οκ...αλλά το σεξ εν γένει είναι σιχαμερό και βρώμικο κατά κυριολεξία απλά γενετικοί λόγοι το χουν καταστήσει ηδονικο γιατί εξυπηρετεί την επιβίωση και συνέχιση του είδους ....
Έτερον εκατερον..Σε ποιον τα πουλάς αυτά ρε;
Σε τα μας;
Μετά την ομολογία σας ότι συνευρεθήκατε με την Gothic τύπισσα με τις πεντάλφες και τα τσιγέλια καί τα ερπετά... μια αποτρίχωση της σούφρας σας φαντάζει υπερπαραγωγή?!?!?!
Το γλειφωκολι είναι η πίπα του μέλλοντος....αν νομιζετε πως αν σας γλείψει τον κωλο μια γυναίκα θα σας ξυπνήσει την ομοφυλοφιλία έχετε μαύρα μεσάνυχτα περί διαμόρφωσης σεξουαλικής ταυτότητας...αν πάλι σιχαίνεστε οκ...αλλά το σεξ εν γένει είναι σιχαμερό και βρώμικο κατά κυριολεξία απλά γενετικοί λόγοι το χουν καταστήσει ηδονικο γιατί εξυπηρετεί την επιβίωση και συνέχιση του είδους ....
Αηδιάζουν στο άκουσμα της λέξης γλειφωκολι αλλά πάνε και κάνουν γλειφομούνι σε εκδιδόμενες ....αυτοί είναι ..Σωστός ο παικτης
Το κατούρημα είναι το γλειφοκωλι του παρόντοςΤο γλειφωκολι είναι η πίπα του μέλλοντος....αν νομιζετε πως αν σας γλείψει τον κωλο μια γυναίκα θα σας ξυπνήσει την ομοφυλοφιλία έχετε μαύρα μεσάνυχτα περί διαμόρφωσης σεξουαλικής ταυτότητας...αν πάλι σιχαίνεστε οκ...αλλά το σεξ εν γένει είναι σιχαμερό και βρώμικο κατά κυριολεξία απλά γενετικοί λόγοι το χουν καταστήσει ηδονικο γιατί εξυπηρετεί την επιβίωση και συνέχιση του είδους ....
Φίλε άμα ήταν έτσι θα τριβαμε τους κώλους μας για να χύσουμε ..το μαραφετι μπροστά για αυτό το έδωσε ο Θεός ,ο κωλος είναι για άλλη χρήση ,δες τις οδηγίες ...Το γλειφωκολι είναι η πίπα του μέλλοντος....αν νομιζετε πως αν σας γλείψει τον κωλο μια γυναίκα θα σας ξυπνήσει την ομοφυλοφιλία έχετε μαύρα μεσάνυχτα περί διαμόρφωσης σεξουαλικής ταυτότητας...αν πάλι σιχαίνεστε οκ...αλλά το σεξ εν γένει είναι σιχαμερό και βρώμικο κατά κυριολεξία απλά γενετικοί λόγοι το χουν καταστήσει ηδονικο γιατί εξυπηρετεί την επιβίωση και συνέχιση του είδους ....
Εγω να σας καληνυχτισω.. Θα παω και αυριο στην δουλεια....
και ακόμη είναι 2 παρά...
exactly my point!Αηδιάζουν στο άκουσμα της λέξης γλειφωκολι αλλά πάνε και κάνουν γλειφομούνι σε εκδιδόμενες ....αυτοί είναι ..
Καλός την ΛουκάΑηδιάζουν στο άκουσμα της λέξης γλειφωκολι αλλά πάνε και κάνουν γλειφομούνι σε εκδιδόμενες ....αυτοί είναι ..
Τα σέβη μου!Εγω να σας καληνυχτισω.. Θα παω και αυριο στην δουλεια....