gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 8.056
- Πόντοι
- 4.965
Πάρτην και κατεβείτε Αθήνα μόλις επιστρέψεις από Κορέα, να γίνει της Κορέας εδώ κάτω!!Ετοιμαζομαστε γ επανοδο αλεξιας
Πάρτην και κατεβείτε Αθήνα μόλις επιστρέψεις από Κορέα, να γίνει της Κορέας εδώ κάτω!!Ετοιμαζομαστε γ επανοδο αλεξιας
Πρώτα θα πάρει φωτιά το νήμα και τα κρεβάτια της φτωχομάνας και μετά ας κατέβουν τα κορίτσια να δείτε και εσείς άσπρη μέραΠάρτην και κατεβείτε Αθήνα μόλις επιστρέψεις από Κορέα, να γίνει της Κορέας εδώ κάτω!!
Πανέτοιμος με ανυψωμένη την σημαίαΕισαι ετοιμος
Αυτό και αυτή και η Νικόλ μιλούσαν για επάνοδο. Στέλνετε και δεν σας απαντάει ή με το μυαλό σας κάνετε υποθέσεις;Πάει και η Αλεξία σύντροφοι απ' ότι φαίνεται .
Υπόθεση κάνω.Αυτό και αυτή και η Νικόλ μιλούσαν για επάνοδο. Στέλνετε και δεν σας απαντάει ή με το μυαλό σας κάνετε υποθέσεις;
Επειδή δεν ξέρω πως να σου στείλω μήνυμα και θα είμαι Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα στείλε πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου1 ωρα: 80 ευρώ
2 ωρες: 160 ευρώ
3 ώρες: 220 ευρώ
20 ευρώ κωλο (ανάλογα το μέγεθος )
Ξενοδοχείο που πάω: Ανδρομέδα,Ωκεανις, ρεξ, Ροτόντα, Filoxenia
Πιπα χωρίς προφυλακτικό
Προφυλακτικά λιπαντικό εχω εγω
Στελνω και δεν απαντάει. Και σήμερα ξαναστειλα...Αυτό και αυτή και η Νικόλ μιλούσαν για επάνοδο. Στέλνετε και δεν σας απαντάει ή με το μυαλό σας κάνετε υποθέσεις;
Πίο εύκολα θα την βρεις στα νήματα άλλων παρά στο δικό της@Alexia9090 που χαθηκες?
Σε Νικολ κ Νεφελη τη βρισκωΠίο εύκολα θα την βρεις στα νήματα άλλων παρά στο δικό της![]()