Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.421
- Πόντοι
- 8.346
Εννοει "πρωι (τελεία) \n μετα τις 5"Τί μετά τίς 5 κουκλα μου? Στόν δήμο δουλεύεις? Κάποιο λάθος νομίζω έκανες. Ξαναγράψε μας τις ώρες σε παρακαλω.
Εννοει "πρωι (τελεία) \n μετα τις 5"Τί μετά τίς 5 κουκλα μου? Στόν δήμο δουλεύεις? Κάποιο λάθος νομίζω έκανες. Ξαναγράψε μας τις ώρες σε παρακαλω.
Αλεξία πιο extreme υπηρεσίες πχ πρωκτολειχια ( γλειφωκολι) κάνεις ????1 ωρα: 80 ευρώ
2 ωρες: 160 ευρώ
3 ώρες: 220 ευρώ
20 ευρώ κωλο (ανάλογα το μέγεθος )
Ξενοδοχείο που πάω: Ανδρομέδα,Ωκεανις, ρεξ, Ροτόντα, Filoxenia
Πιπα χωρίς προφυλακτικό
Προφυλακτικά λιπαντικό εχω εγω
Αν κάνει αυτή την π@παρια που ρώτησες δεν πρόκειται να την πάρω....Αλεξία πιο extreme υπηρεσίες πχ πρωκτολειχια ( γλειφωκολι) κάνεις ????
Αν την κανει πλεον αυτη την παπαρια παω για 3ωρο και σας τρωω στην στροφή για ΠαρασκευήΑν κάνει αυτή την π@παρια που ρώτησες δεν πρόκειται να την πάρω....
Στα π@παρια μας τι θα κάνειςΑν κάνει αυτή την π@παρια που ρώτησες δεν πρόκειται να την πάρω....
εγω το ειπα εγω το ακουσα πιο πισω που της ειπα να προσπαθησει να ειναι πιο συνεννοησιμηΗ κοπελα ξυπναει το μεσημερι..
Αρα για αυτην 1700 η ωρα που αρχιζει δουλεια,πρωι ειναι..
Εσύ ασχολησου με τον πρωκτό σου και άσε τα παπάρια ...Στα π@παρια μας τι θα κάνεις
Σιγά μην σε βάλουμε και μπάτσο στην κωλοτρυπιδα μας ...πάντως αυτό να ασχολείστε με ξένους κώλους να το κοιτάξετε ...Εσύ ασχολησου με τον πρωκτό σου και άσε τα παπάρια ...
Αυτο δεν το ξερω φιλε μουΝα
Ι ρέ φίλε μου άλλά πρωΐ από τί ώρα? Πρωΐ είναι καί στίς 5.
Περίμενε η ομάδα συντήρησης λογισμικού ετοιμάζει νέο update...εγω το ειπα εγω το ακουσα πιο πισω που της ειπα να προσπαθησει να ειναι πιο συνεννοησιμη
πεταξε εναν γριφο στο καπακι και μας εκαψε εγκεφαλικο φλοιο
Δουλεύω πρωί από τις 9 έως 12Τί μετά τίς 5 κουκλα μου? Στόν δήμο δουλεύεις? Κάποιο λάθος νομίζω έκανες. Ξαναγράψε μας τις ώρες σε παρακαλω.
Να ασχολείστε μόνο με τον δικό μου παιδιάΣιγά μην σε βάλουμε και μπάτσο στην κωλοτρυπιδα μας ...πάντως αυτό να ασχολείστε με ξένους κώλους να το κοιτάξετε ...
Βάλε καμιά καλή φωτό να δούμε αν αξίζει την ενασχόληση...Να ασχολείστε μόνο με τον δικό μου παιδιά
Ωραίος ...Χιχιχι
Δεν δίνωΓια σου Αλεξία.
Παλιότερα είχες γράψει πως δεν δίνεις φιλιά.
Το έχεις κρατήσει αυτό στο πρόγραμμα σου ή το έχεις αλλάξει?
ΝαιΔουλεύεις όλη την βδομάδα?
Ναι αλλα μετα εγραψες οτι μπορεί και να δινεις.Δεν δίνω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι