Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.834
- Πόντοι
- 4.766
Τελικά πήγατε περατζαδα στις πιάτσες? Δεν μας είπες
Τελικά πήγατε περατζαδα στις πιάτσες? Δεν μας είπες
Μπα χαμένη είναι από χθεςΤελικά πήγατε περατζαδα στις πιάτσες? Δεν μας είπες
Δεν πάω Αθήνα ΧιχιχιΑλεξία θα σε δούμε και Αθήνα να μας τιμήσεις και μα σε τιμήσουμε;
Ζω καλά είμαι ΧιχιχιΜπα χαμένη είναι από χθες
Δεν έχω να απαντήσω κάτιΚαλημέρα κι από εμένα. Θα κάνω την ερώτηση που όλοι αναρωτιόμαστε αλλά κανείς δεν ρωτάει. Κάποιος έγραψε για ένα θέμα με έρπη. Θες να μας πεις αν ισχύει κάτι τέτοιο; Υπήρχε κάποιο πρόβλημα; Νομίζω ότι καλό θα είναι να το ξεκαθαρίσεις.
Καλημέρα κι από εμένα. Θα κάνω την ερώτηση που όλοι αναρωτιόμαστε αλλά κανείς δεν ρωτάει. Κάποιος έγραψε για ένα θέμα με έρπη. Θες να μας πεις αν ισχύει κάτι τέτοιο; Υπήρχε κάποιο πρόβλημα; Νομίζω ότι καλό θα είναι να το ξεκαθαρίσεις.
Από αύριο ξεκινάωΤη ζαλίζετε στις μαλακισμένες ερωτήσεις αλλά μια κριτική δε βλέπουμε. Γειά σου Αλεξία με το καλό να βρεθούμε. Καλώς σε βρήκαμε.
εχει κατι παλιες στις "αναζητησεις εσκορτ" κλπ οταν ηταν σεμι προΤη ζαλίζετε στις μαλακισμένες ερωτήσεις αλλά μια κριτική δε βλέπουμε. Γειά σου Αλεξία με το καλό να βρεθούμε. Καλώς σε βρήκαμε.
Τετοια ταξηΑπό αύριο ξεκινάω
Θέλω αύριο να κάνω τα 2 ώρα και τριωρα ραντεβού και σειρά έχουν τις 1 ωρας
Προηγούνται τα ραντεβού με τις 2 και 3 ώρεςΤετοια ταξη
Αν σε κλείσω 8ωρο θα τους φάω όλους λάχανο???Από αύριο ξεκινάω
Θέλω αύριο να κάνω τα 2 ώρα και τριωρα ραντεβού και σειρά έχουν τις 1 ωρας
Χαχαχα ναιΑν σε κλείσω 8ωρο θα τους φάω όλους λάχανο???
Δε πιστεύω να θες κ ικαΧαχαχα ναι
10 ωρεςΧαχαχα ναι
Εγώ θα έχω κ λιπαντικό κ προφυλακτικά όμως10 ωρες
και αφηνεις τον humax συξυλο και ερχεσαι στο διπλα δωματιο?
λες γιαυτο φαγαμε εκτοξευση τιμης απο 70 ολα μεσα τωρα 80 +20?Εγώ θα έχω κ λιπαντικό κ προφυλακτικά όμως
10ευρώ κάνει το λιπαντικό παιδιάλες γιαυτο φαγαμε εκτοξευση τιμης απο 70 ολα μεσα τωρα 80 +20?
το γαμιδι το λιπαντικο φωτια ειναι πλακα πλακα